perjantai 15. toukokuuta 2015

Indo..marakat..eikä kun "Singapore" !

Ja ...just..joouuu.. ei hevon vittu sitten taas.

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1431574577104.html

Siinä on toinen vinosilmämusliminevada joka pitäisi Valkoisen ottaa vain raa´asti ja häikäilemättä kontrolliin tai pommittaa koko vitun kusiaispesä paskaksi.
Vaikka yhdellä atomipommilla sileex koko vitun ankea paska, ja se on sitten sillä siisti.

Vittu mitä älykääpiöitä nuokin on saatana. Mutta toisaalta... nehän käsittääkseni laskeutui (eli siis revittiin väkisin!!) alas puusta vasta kun Anglo-Saksit meni sinnekkin olemaan ja pätemään ja hallitsemaan ja tekemään kauppaa ja valistamaan ja kaikkea sen sellaista.
Luulen, en tiedä.

Joten reiluuden nimissä, eihän niiltä niin paljoa parempaakaan voi edes odottaa.

Siellä ne käyttää rangaistuksena lähinnä seksuaalista nöyryytystä luokkaan kuuluvia "keppiä perseelle kuin pikkupalselle" tyyppisiä Muslimiälykääpiöille tyypillisiä matalan ja alhaisen ja primitiivisen psykoluokan rangaistuksia. Tai jonkinlaisia päähänpinttymiä, mene ja tiedä.

Ja tuollaisesta yhdentekevästä paskasta saatana 4 viikkoa linnaa ...hahahahaha !! Vittu miten typeriä apinoita perkele. Ei saatanan helvetin perkeleen hevon vitun vittu.

Härmässä siitä ehkä sika suuttuisi lievästi ja tuhahtaisi, mutta se olisi ehkä siinä sitten. Mutta noiden vitun kädellisten perkeleiden ? niiden kanssa? niiden kanssa on AINA itse piru irti, joka-vitun-ikisessä mitättömässäkin tapauksessa. Näytitkö kenties nilkkaa julkisella paikalla? oooooh ! se on sitten raippaa ja linnaa pari kuukautta ainakin.

Puhuitko kenties liian kovaan ääneen? ei muuta kuin äänihuulet vex ja kuumaa lyijyä suuhun ! Se on reilua se !

Kävelitkö liian hitaasti vai liian nopeasti ? tunnusta paskakasa ! ja saat vain keppiä jalkapohjiin ja raippaa silmille ja veitsen suoliisi. JA kuolemantuomion vielä siihen kaupantekijäisiksi.

Tuon(kin) takia oli katastroofista seuraava, antaa millekkään ei-valkoiselle tuo maailmanhistoria tappavin ja katastrofaalisin ja pahoin ja infernaalisin kaikista typeristä ja pahoista ideoista, eli Valtio.

Kun NUO pääsi SIIHEN käsiksi..... oli loppu totisesti oleva vääjäämättä "historiaa".

Tuollaiset vitun punanahkaiset, luupäiset, luiskaottaiset marakatit kun ajattelee yhä edelleen kuten siellä jossain primordiaalisessa mönjässä mistä ovat kotoisinkin, että "pomo, herra suuri ja iso herra, on kaikki kaikessa! Ei ole muuta kuin hän ja hänen kauttaan, hän ja hänen pyhitetty peniksensä! aamen!"

Ne elää edelleen ja tulevat elämään niin kauan kun valkoiset antavat heidän ylipäätään ELÄÄ, siinä yhdessä ja samassa, melko vitun rajoittuneessa, mielen ja käsityskyvyn ja älyn yms tilassa. Siinä alkeellisessa ja arkaaisessa tilassa ei tunneta muuta kuin Päällikkö ja hänen Pyhimmät Pappinsa ja Gestaponsa ja heidän uhkaavat kuvajaisensa ja rikkoutumattomat ja ajattomat käskynsä. Se se vasta on ORJUUTTA se !! Ja SEN mm Valtio, oikein pulttaa lattiaan ja kaikkien kalloihin kiinni ja kaataa sementtiä vielä päälle. Ja se on siinä sitten. Tuloksena: Venäjä, P-Korea, Suomi tai lähes mikä vain muukin maa nykymaailmassa.

Tuollaisissa primitiivisissä ja pikkumaisissa vitun apinanevadoissa ja lähinnä "sivistyksen" kulissina toimivissa pikku paskalänteissä ei ole mitään mitä ei olisi noiden lokaalien omissa alkuperäisissä elinympäristöissäkään eli puissa ja pensaissa ja metsän pohjalla ja metsässä.
Sinne ei kannata mennä jollet mene valloittajana sanon minä. Ja nykyvalkoiset on yniseviä nynnyjä tässä asiassa joten mitään ei tulla ihan äkkiä tekemään ja kaikki nämä vitun marakattilat tulevat teloittelemaan ihan tavallisia yhdentekeviä heeboja ja isoäitejä yms ja laittamaan heitä milloin minkäkin pituisiksi ajoiksi linnaan jne.
Voisi miltei luulla, että MudSlimit oikein TYKKÄÄ satuttaa ihmisiä ! ja jopa tappaa tai jopa vielä pahempaa, MURHATA !!


Ai nou ! ai nou. Aika juttu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti