lauantai 9. toukokuuta 2015

VICE Pohjois-Koreassa

Katsoin tuossa joku aika sitten tuollaisen dokumentti jengin tai kanavan tai ohjelman tai mikä lie se onkin, nimeltään "VICE" ja heidän tai sen tai niiden jakson Pohjois-Koreasta.
Siinä ne meni mm Dennis Rodmanin kanssa ystävyys korismatsiin pelailemaan ja leikkimään tyhmää, ja siellä tapahtuikin yllättäen, yks-kaks, odottamatta, impromptu  ilmestyminen kun kentän sisääntuloaukosta sisään työntyi kaikki 350Kg itseään makkarapoika Kim Jong Un(niko se sitten oli?).

Ja se oli AITO tilanne, kukaan niistä paikallisistakaan dildoista ei tiennyt etukäteen, että itse Suuri Johtaja saapuisi paikalle ihailtavaksi ja ihailtavaksi ja ylistetyksi ja kehutuksi jne. Mutta saapuipa kumminkin.
Kuin Väyrynen aina apajille. Vuosisadasta tai apajasta riippumatta, kuin Sveitsiläinen kello.

Eniwei; kun Kimi saapui sisään, alkoi Kansa parkua ihan ekstaasissa (ja se oli aika hyytävää ja voimallista kuultavaa, kuin Natsisaksojen ja muiden vastaavien ne kiimaiset ja huumaantuneet Kansanjoukkojen kiiman ja tyhmyyden huudahdukset) ja jotkut jopa kyynelehtivät. Ja mitä he sitten huusivat?... he huusivat (tai niin se oli ainakin käännetty), että "Elä 10 000 vuotta!!" ja toistivat tätä sangen voimallisesti ja PITKÄÄN, tätä mantraa.
Elukka parat.

Minä luulen, että siinä kävi niin, että heidän oli tietenkin TARKOITUS huudahtaa esim: "haista paska saatanan kusipäinen itsekäs Kommari sika!!" tai "kuole vitun lihava sika!" tai .."haista vittu saatanan sika!" tai vain "sika!" tai jotain "ilkeää" missä on "sika" seassa. Mutta heidän suustaan tulikin sensijaan ulos "elä 10. 000 vuotta!". Hah !! mahtoi heitä myöhemmin hävettää ja harmittaa moinen erehdys !

Ehkä myös "laihduta 10 000 kiloa!" olisi käynyt. Mutta ei ! (Mainittakoon muuten ohimennen, asiaan liittymättä, että: minulla on eräs teoria mihin tuon nälkäänäkevän Kansan kaikki ruuat on menneet / kadonneet).

Melko vitun ankea ja jäykkä paikka. Kuin Suomi vielä minun nuoruuteni tienoilla ja oikeastaan .....vieläkin. Mikä totaalinen ankeuden tyyssija, kuten kaikki paikat mitä kollektivismi ja muu vasemmistolaisuus ja totalitäärisyys ja Valtio ja Hallitus ja Poliisi ja muut Beelsebuubin miniaivot hallitsevat rautaisella ja tukehduttavalla, kiusaajan otteellaan.
Samalla tietysti demonisoiden kaikkea muuta. Vapautta esimerkiksi.

Naurettavaa sakkia, mutta ensimmäistä kertaa tunsin jopa laimeaa ja häivähdyksenomaista sympatiaa tai empatiaa (jompikumpi) heitä kohtaan. Selkeästi jotkut niistä tietää jostain jotain tai ainakin aavistaa, etä muuallakin on jo saatettu keksiä tuli tai pyörä ainakin (paitsi Afrikassa!) ja että he eivät elä missään vitun autuaassa utopiassa vaan poikkeavan kurjassa perseenreiässä.

Jossa ei ole saatana edes SÄHKÖÄ!! hahahaa...aijaijaijaijia ja jossa on nälissään syötävä sukulaiset, jahka lemmikit on ensin pistetty poskeen (siis totta-vitun-kai !)

* * * *

Teki ihan pahaa katsella mm sitä kuinka näitä länkkäreitä kuljetettiin katsomaan niiden vitun typerien ja uskomattoman tyhmänmuotoisten, pönäköiden Terroristipaskojen, vitun Kommaridemonien ja diktaattoreiden niitä "Pyhiä Patsaita" sinne johonkin lentokentänkokoiseen Pyhättöön tai mikä vitun Kommunismin Suuri Halli tai Sali se olikin.
Ja nämä spedet sitten kumarteli niille vitun patsaille niiden paikallisten vitun hyönteisen näköisten limanuljaskoiden kanssa. Yöäääk.
Vittuako siinä kumartelette ? Ei TEIDÄN tarvi sitä tehdä. Jos NE on niin tyhmiä, että taipuu tuollaisten edessä niin taipukootkin perkele !! Mutta älkää TE ikinä, koskaan, menkö moista tekemään.

Mietin vielä, että mitäköhän siitä seuraisi jos tuossa tunkkaisessa ja tukahdutetussa paskalävessä joku yksinkertaisesti vain sanoisi Totuuden ääneen ?! Veikkaan, että siitä seuraisi 2 asiaa: se totuuden äänitorvi pääsisi yllättävän nopeasti näkemään hen.kohtaisesti Shang-Ri-Laan ja Pers-Korea alkaisi avautua.
Totuuden voima on sellainen. Kun se on kerran ääneen sanottu ei kymmenen miljoonaakaan vitun apinaa voi sille enää mitään. Se alkaa purkautua kuin jättimäinen lankakerä ja vieriä alamäkeen kuin lumipallo. Sitä ei enää voi pysäyttää joten tämän takia; on saatava suunsa auki. Eritoten sillloin kun se ON hengenvaarallista ja juuri siellä missä niin EI "saisi" tehdä.

Valitettavaa on se, että jonkun (yleensä muita älykkäämmän ja paremman ja laadukkaamman ja kunnollisemman ja urheamman) on aina uhrauduttava, jotta muulit pääsisivät määkimään edes vähän laakeammille laitumille.


Kuten Raamatussakin taisi lukea: kysykää niin teille vastataan, etsikää niin te löydätte, kolkuttakaa niin teille avataan jne.

Mutta suurin osa apinaleiriä, EI OLE vieläkään tuota yksinkertaiselta vaikuttavaa temppua kyennyt täysin hooksaamaan.
Mutta mitäs siitä! onhan tässä aikaa jos mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti