torstai 28. toukokuuta 2015

Sikakirjoitus 1

Voihan vittu, että minä olen kyllästynyt teihin ja tähän pikku paskamaahan.

Ei voi saatana olla enään (ännällä) tottakaan !!!!


Nii !! lyä meitä ! ja pamputa mua pyllyyn, Poliisi-setä !! niii !!




Poliisi valvoo, yöllä...ehkä jopa yhteen tai miltei kahteen !! (muut nukkunevat).



Minä olen täällä taustalla juuri kirjoittanut kirjoitusta joka kulkee yksinkertaisesti työnimellä "Poliisi". Kirjoitus koskee....mmm.. poliisia !! Yllätyitkkö? ..jep, mutta ei se mitään.

Haluan edes vähän valaista teitä muulini, siitä mitä on "poliisi" ja "valtio". Josko saisin teidät häpeämään ja kääntämään niille kiusaajan paskoille vihdoin koko kollektiivisen selkänne ja josko teihin saisi puhallettua edes vähän jotain elämää ja sielua.
Mutta eniwei, tämäkö on se mitä "Hallitus" on nyt "keksinyt" ?! TAAAAS lisää valtaa sioille !!! (juuri yksi asia jota kirjoituksessani puin, ja bäng!! tässä se taas tuli silmille !! hahaha...ei jeijeijeijei...vittu..).

Onhan se toki kai tottakin, ettei tämä maa ole vielä TARPEEKSI ankea ja kylmäkiskoinen ja sieluton ja tunnelmaton ja epäinhimillinen ja vastenmielinen ja kurinalaisen jäykkä kuin Singapore tai Pohjois-Korea, tai tarpeeksi vapaudenvastainen ja vihamielinen kaikelle hyvälle ja kauniille ja aidolle ja spontaanille ja persoonalliselle ja kaikelle mitä voisi kuvata yksinkertaisesti sanomalla sen olevan "Deus Ex" eli "Jumalalta". Tai Jumalasta.

Mutta kaikki tämäkään, nykyinen, Diaboliikka ei vielä näemmä riitä !! Eiheeeeeii !! Samojedimuulini TARVITSEVAT vielä vain LISÄÄ vitsaa ja ruoskaa ja kiusaa ja kyykytystä ja ankeaa ahdistusta ja alistusta ja komentelua ja käskytystä ja elämäänpuuttumista ja rajoittamista ja rangaistuksia ja estoja ja kieltoja ja komentoja ja kuulutuksia ja Virallisia Julistuksia ja kaikkea muuta Luciferiaanista paskaa mitä Maa joutuu toistaiseksi päällään kantamaan.

Minä kysyn nyt ihan yksinkertaisen suoraan, vaikkei tähän kukaan vastaakkaan, että : miksikä te oikein luulette, siis LUULETTE, Poliisia ja Valtiota ?
Ystäviksi? tarpeellisiksi ? liittolaisiksi ? joksikin mikä EI OLE kotoisin Saatanasta ja silkkaa puhdasta ilkeää itsekästä saalistavaa PAHUUTTA?!
Mitä ?!

Tästä tulee aina myös mieleeni se mitä se yksi vitun jutku sanoi, eli Otto Weininger eli että; pohjoiset rodut ovat aina masokistisia ja eteläiset taas sadisteja.

Ja tuo ON myös 1 syy miksi suomlannin finuiitit ja muut, hurrit ja muut totalitäristiset perseenreiät, sietää niin paljon nekruilta ja muslimeilta ja manneilta yms.

Ne tykkää alistaa ja nämä paikalliset, parrakkaat naiset, tykkää taasen alistua !! Heheey ! it´s a win-win situation ! Silkkaa voittoa kaikille.

* * * * *

Tuo ylempi kuvahan liittyy siis näihin uusiin "säästötoimenpiteisiin" tai mitä ne olikin, joita Valde nyt aikoo alkaa pakottamaan meidän kaikkien ylle. Ja niissä on ylläri-pylläri taas myös tämä; sioille PITÄÄ antaa LISÄÄ VALTAA.
Mitä enemmän te teette tuota, sitä kauemmas te ajaudutte inhimillisestä Sivilisaatiosta, Valkoisuudesta, Jumalasta ja Totuudesta ja Todellisuudesta.
Edes teitä ei (kai ?) ole tehty ALISTUMAAN jonkun toisen tahtoon tässä elämässä, mutta koska te olette ihan vitun tyhmiä, teidät on jo lapsena kyetty manipuloimaan, "aivopesemään" ja EHDOLLISTAMAAN näkemään maailma niin, että omat viholliset näyttävätkin nyt ystäviltä ja luotettavilta liittolaisilta.
Ja mitä tämä kaikki pohjimmiltaan todella tarkoittaa ?! Se tarkoittaa sitä, että :suomalaiset ovat laiska rotu !!! Veteliä lapamatoja ihan kuten sukulaiskansansakkin eli Ryssät ja muut vitun Slaavilaiset muulinpaskat. Ihan samaa saatanan reppanaremmiä koko vitun tylsä, pettymystentäyteinen pikku paska.
Haistakaa saatana vittu.

Tämä tarkoittaa, ettei juuri kukaan teistä ole valmis tai halukas ottamaan vastuuta ITSE ...yhtään mistään. Vaan te annatte  demonien hallita maailmaa ja seisotte tumput suorassa siinä vieressä, määkien kuin se paskahousu mitä suurin osa teistä ON !! Ja tuijotatte vain kuin ryssäläiset vitun idiootit kun paholaiset, uniformussa tai ilman, vie koko elämän edestänne ja joka ikisen vapauden ja oikeuden. Jotka muuten, mainittakoon, ovat kotoisin ihan luonnosta ja ns Jumalasta, EIVÄT mistään vitun VALTIOISTA / POLIISISTA saatanan ärsyttävät vitun kusipäiset käpyaivot.

Koettakaa käsittää samojedit : Valtio ja Poliisi (sama asia) OTTAVAT, VIEVÄT ja VARASTAVAT sinun luontais-syntyiset oikeutesi ja vapautesi ja ihmisarvosi ja kaiken muun. Ne  EI t o d e l l a k a a n ANNA niitä tai toimi niiden minään vitun takuumiehenä saatanan typerät perkeleen pässit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vittu miten A N K E A maa, miten tunkkaisen pikkusieluista ja tappavaa "elämää" tämä voikaan olla !!  Jos olisin voinut nähdä KAIKEN tämän ennalta, paljon tästä kyllä näin, olisin ehkä tappanut itseni jo lapsena. Sillä olen melko samaa mieltä kuin tämä italialainen sanonta : "on parempi elää yksi päivä leijonana kuin sata päivää lampaana!"

* * * * *

Vittu te olette suomalaiset typeriä apinoita. Hävetkää.

Mitään muuta te ETTE OSAA kuin kiukutella täällä keskenään ja ärsyttää ja kiusata toisianne ja lisätä valtion / poliisin VALTAA kaiken elämän ylitse ja alistua sitten siihen, ikään kuin löylykisassa. Kun ääliö-hetero-miehet mittailevat kalujaan ja katsovat kuka kestää pisimpään parahtamatta tai lähtemättä ulos löylyistä (kuten Hankamäki on esiintuonut). Kuinka te voitte olla niin vitun lapsellisia ?!

Yksi teoriani on, että : se johtuu mm siitä, että toisessa maailmansodassa KUOLI kaikki ne tai suurin osa niistä -ns "alfoista". Ne kaikki parhaat yksinkertaisesti kuoli, ja ne loput mitä jäi jälkeen... no, ne oli vähempilaatuisia ja vähintäänkin isättömäksi jääneitä rääpäleitä ja sekalaisia sekopäitä ja jo valmiiksi muutoinkin murhaajia ja raiskaajia ja tappajia ja kaheleita ja hulluja ja mielipuolia ja psykoottisia lahopäitä. Jotka sota sitten vielä ehkä sekoitti entistä pahemmin tai ehkä se vain antoi niiden kurjalle olotilalle piristysruiskeen ja lisäpotkua.

Tai ehkä, ainakin yksi, syy on se mitä Tex Arcanet ja muut on toitottaneet, eli että ne oikeat IHMISET eli Amud-Neanderthaalit on häviävän pieni vähemmistö enää nykymaailmassa, ja suurin osa tätä apinakuntaa on pelkkiä Cro-Magnon perkeleitä ja Sapiens-Murhaajia ja muita vitun typeriä kahjoja joissa ei ole yhtäkään luonnollista piirrettä ja osaa. Ja joilla ON verissään, de facto, alistuminen ja tappaminen ja komentoketju ja kaikki tämä militaristinen ja umpikalloinen heterohierarkia ja tahdissamarssiminen ja muut aivottomat piirteet, joille on nykyään nimikin !! se on "vasemmistolaisuus" tai "äärivasemmistolaisuus".

Se selittäisikin jo aimo-annoksen tästä kaikesta sairaudesta. Ja loputtomasta kiusasta.
Kuten Tex aina blogissaan mainitsee, "kierosta puusta ei ole koskaan veistetty mitään suoraa".

Te siis olette, summa summaarum, pilaantunutta tavaraa, alunalkaenkin. Ja TIEDÄTTE tämänkin kyllä, syvällä sisällänne. Minä TIEDÄN SEN.


* * * * *


Ja vielä sellainen asia, että : yksi yksinkertainen syy sille miksi jotkut ovat niin kiimoissaan sikojen suhteen ja tykkäävät oikein, kuin kunnon "Kansalainen !" , antaa heille lisää valtuuksia retuuttaa ja nöyryyttää ja alistaa ja komentaa itseään, ja totella siinä sitten, on se että; he ovat itse täysin kyvyttömiä reppanoita pitämään ITSE itsestään huolta, ja sikäli siis pysymään minkäänlaisen alkeellisenkaan moraalin paremmalla puolella. Joten he ulkoistavat vastuunsa kuin pieni lapsi ja asettavat itselleen rajoiksi, kuin maalitolpiksi, siat !! jotka sitten huolehtivat heistä, koska he itse eivät siihen pysty eivätkä kykene eivätkä edes vaivaudu koettamaan. Ja heidät takiaan, me KAIKKI joudumme näille vitun itseääntäynnäoleville vitun ameeboille ja heidän aggressiivisuudelleen, alttiiksi. Ja sitten kaikki typerät, määkivät, lehmät tulevat siihen ympärille ja toruvat SINUA jos ja kun sinä et suorastaan palvo maata kyttien jalkojen alla. Ja luultavasti kutsuvat sinua... ties miksi. Lähinnä nyt puhutaan siis naaraista.
Koska se on heidän intresseissään, pitää urokset kurissa ja muiden urosten kontrollissa!!... jotka sitten taas puolestaan ovat NAISTEN kontrollissa ja manipuloitavissa.

Hyvä esimerkki lienee tuo koulujenpäättymisrieha mikä tuossa mainitaan. Niin.....ei teille sattus tuleen, minisieluseni, sellainen mieleen....että...junou.. ette vain yksinkertaisesti joko a) menisi tuonne johonkin "julkiselle paikalle" riehumaan tai b) joisi liikaa tai c) tekisi näitä molempia tai d) käyttäytyisi kuin lapsellinen ja aggressiivinen kusipää jolla on liikaa testosteroonia eikä mitään itsekontrollia ?!?!? olisiko TUO   M I T Ä Ä N ?!?!!?!?

Siten... kyttiä ei ennenpitkää enää tarvittaisi ja sen huomaisi jo saatana vanhat vitun happamat ämmätkin. Jotka lienevät niiden suurin fanijoukko ja lauma ja ryhmä. Mitä naaraaat nyt yleensä aina ovatkin, joka tapauksessa.

Eli: tunnetteko te pystyvänne, olevanne pystyväisiä ja kykeneviä, käyttäytymään siivosti... ILMAN, että KUKAAN valvoo ? ja katsoo ? ja kyttää ja tuomitsee ?!? Ei teille ole verissänne SELLAISTA vaihtoehtoa ?! Junou ?... olla ihan täyspäinen ....siksi, että se ON oikein ja se ottaa muut huomioon, muttei siltikään pedestalisoi niitä. Eli... pystysittekste vitun friikit ja epäluonnolliset poikkeamat olemaan ...luonnollisen olennon kaltaisia ?!?! Edes yhden kurjan päivän ?
Yksi synnitön päivä !?

Vai sekoatteko te NIN Q IHAN TOD. !!! ja TÄÄÄYSIN jos kukaan ei PAKOTA !!!?!?!?! (kaikki pakko on pahasta. Vain pahuus pakottaa.)

Se tarkoittaa, että..te ette ole itsessänne, elinkelpoinen esitys. Mitä ikinä vitun friikkirotua sitten edustatkin, sinä et kertakaikkiaan vain kelpaa. Luonnollakin ON laatustandardinsa. Ja ihmisillä rajansa.

Jos te olisitte älykkäitä ja viisaita ja kyvykkäitä (esim...tajunnaltanne) kuten...esimmm....vaikkapaaa....mm....minä? ... niin mitään Valtioita tai Sikoja tai Sotia tai Armeijoita ei yksinkertaisest tarvittaisi tai olisi. Muutoin kuin Muslimien varalta jos ne siis olisivat myös olemassa. Mutta ne lieneekin sitten ainoa syy pitää mitään vitun "armeijaa" olemassa. Kaiken muun voi yleensä hoitaa paljon khuulimminkin jos vain väki on tarpeeksi laadukasta. Mutta jos EI ole... niin sitten...........sitten siitä seuraa tämä, maailma.


Te teette elämästä(ni) helvettiä !


* * * * *


Ne jotka eivät tunne kykenevänsä toimimaan moraalisesti ja kunnolla ja oikein, Anarkiassa eli Jumalaallisessa Vapaudessa, tarvitsevat sitten kai esim juuri Sikoja - kurittamaan ja alistamaan itseään. Ja pitämään "huolta" ettei ote ihmisyydestä lipsu ja ettet luiskahda heti takaisin apinain julmaan maailmaan. Tai... kuka ties? vieläkin alemmas.


P.s Mikä on erityisen iroonista ja myös outoa, on se  että ; nähdäkseni Suomi on perustunut suurimman osan Histooriaansa juurikin eräänsortin anarkialle ja jokamiehenoikeuksille ja sille, että toisiin voi luottaa ja luotetaan ....kunnes sitten ei enää luoteta. Ja siinä kaikki.
Kuten Deadwoodissakin tai missä vain vastaavassa historiallisessa miljöössä: miehen sana oli jotain mihin piti voida luottaa ja ihmiset olivat jokseenkin inhimillisiä ja ymmärtäväisiä toisiaan kohtaan. Ja kun se lakkaa, kaikki ON JO mennyttä muutenkin ! Millään ei ole sen jälkeen enäään mitään vitun väliä. Joten mitä siinä rimpuilette ?


P.s 2 Tiesittekö muuten, että "Laki" on Jumalan vastaista ? Eli de facto: Saatanallista, syntistä, ja absoluuttisen väärin. Oikea Raamatullinen Abominaatio !! (kuten niin moni Alastonsuomen jäsenkin !)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti