perjantai 1. toukokuuta 2015

Sota Muslimeita vastaan

Minä olen sekä: totaalisen kyllästynyt joka vitun nekruun ja mulattiin ja mustalaiseen ja hiekkaneekeripaskaan, että ehkä yli kaikkien muiden -Muslimeihin.

Ja olen tajunnut sodan Islamia vastaan, vääjäämättömyyden. Siihen minut herätti nyt, vihdoin & viimein, tuo Indoneesian raakalais teloitusmurha.

Ihmisapinat ja te muutamat ääriharvat Oikeat Ihmiset: me tarvitsemme silmittömän ja väkivaltaisen ja armottoman ja säälittömän ja päättäväisen ja lopullisen ja absoluuttisen ja raa´an ja taktisesti yli-nerokkaan ja mitään-ei-jätetä-sattuman-varaan tyylisen SODAN Muslimi-"maailmaa" vastaan.

Periaatteessahan tämä TARKOITTAA; maapallon joka vitun ikisen "islamin-uskoisen" demoniapinan lopettamista.
Ja minulle se sopii kyllä, oikein hyvin.

Nukkuisin kuin tukki jos olisin juuri saanut tiedon, että "Muslimeita ei enää ole"!. (Lukiessanne tuon, uskoisin syömmenne vallan värähtäneen snadisti ..."ei enää mussuja.." aaah).

Tässä asiassa Churchillin läski oli oikeassa. Maailma ei näe rauhaa (saati sitten Vapautta !!!!) ennenkuin islam ja sikäli siis muslimit, on TUHOTTU.

Tämä planeetta, vaikka onkin jo suunnaton, ei ole tarpeeksi suuri meille molemmille, Valkeille Vapauden Sotureille ja niille vitun tyhjäpäisille vitun demoniapinamurhaajille.

Ne vertajuovat, vertahimoavat, vertanussivat, vertapalvovat, vuohia ja kameleita nylkyttävät ja ihmisten päitä irrottavat ja ihmisiä kivittävät ja ampuvat ja hirttävät neekeriäkin pahemmat Beelsebuubin palvojat on tuhottava, täysin. Ja lopullisesti.

Niistä on päästettävä se niitä ruumita liikutteleva riivaajademoni pihalle.


Ja minä "luulen" että te tiedätte kyllä tämänkin.
Mutta....se on vähän inhottava vastuu. Tai ainakin; mahdollisuus.

C´est la vie.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti