sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Koomikot Finaali

Koomikot sarjan finaalijakso. Siinä lähinnä pieretettiin Pirkka Pekka Peteliusta ja ....siinä se.

Se on jo niin vanha ja seniili, että ei kai tajua ...junou? pierreensä TV:ssä ?! Nyt se on kuin joku vitun "Whoopi" (eli pieru) Golgberg eli se pierevä neekerilehmä. Joka muuten pieree USEIN TV:ssä !! U S E I N !! Se on ansaittu nimitys, se.

Pirkka on nyt kuin Whoopi Petelius.

Ja koska se on niin vanha, sen luultavasti myös TÄYTYY tyhjentyä välillä kaasusta tuollalailla. Vanhukset on kuvottavia. Jos ne ei piere niin ne röyhtäilee tai kakoo jotenkin muuten ja yrittävät olla huomaamattomia ja tahdikkaan hienovaraisia sen kanssa, mutta eihän se ikinä toimi. Vai mitä.

Eniwei; ajatelkaa miten epätoivoista ja kyvyttömän ynisevää "meininkiä" sen täytyy olla, tuon suomen "komiikan" jotta ...kun ei mitään muutakaan keksitä "täytyy Pirkkapekan pierrä siihen loppuun".
Tsiisus faking vittu, antakaa nyt jo senkin vanhan äijän olla ja pitää edes jokin ihmisarvon ja kunnian tynkä.

Suomalaiset kun aina niin mielellään näkisivät itsensä Anglosfäärin veroisina viihdyttäjinä ja jonkinlaisina Anglosfääriin kuuluvina, muttei kuitenkaan, tyyppisinä .."perinteenjatkajina"? voisi kai sanoa, niin.... luulen, että jos näyttäisitte Amerikkalaisille esim tuon finaalin Koomikoista, missä Pirkka piereskelee eikä siinä tapahdu mitään muuta maininnanarvoista ..niin ne luultavasti ihailisivat sitä vähemmän ja ihmettelisivät sitäkin enemmän. Ne katsoisivat sitä luultavasti säälien.
"Voi raukkoja! niiden on pakko turvautua pieremiseen kun eivät muutakaan keksi!" Ja... oikeassahan he olisivat !

Tietystihän SE on hienoa, että tuokin muuri on nyt murrettu, telkassa piereminen, mutta... onko se khuulia ?! Kas siinä pulma. Ja PITÄISIKÖ niin tehdä?
Kaikkea ei pidä tehdä vaikka niin voisi tehdä ! Kuuuten esim... nussia pakoputkea..

( Tai ehkä tuo tyyppi vain todella, todella rakastaa tuota autoa!! )

Sillä pysyvästi ylä-asteellejumittunutta tuittupäistä teinityttöä esittävällä Pirjo Hoolla oli kyllä hienot kledjut ja ..Heedberin silmät oli ehkä vähän vähemmän paisuneet ja pulleat kuin YLEENSÄ (mutta se ei tarkoita, että ne olisivat olleet IHMISEN rajoissa siltikään), mutta muutoin sikäli kun jaksoa näin, oli se melko platku. Mutta tykkään silti ohjelman ideasta. SE ei ole paha.

Melko kankeata ja ankeata menoa. Sellaiseksi tämä vitun kollektivismi ja valtion ja poliisin ja armeijan ja naisten  muiden aivottomien kusipäisten demonien palvonta ja seuraaminen ja kunnioitus herran tähden!! tekee. Sellaista se teettää.
TV:ssä ei ole enää parempaakaan sisältöä kuin istua pöydän ympärillä syömässä ja tuijottamassa ja jankuttaa jotain tylsää ja yhdentekevää puisevaa paskaa ja pierrä.
Mahdatte olla kommarit ylpeitä saavutuksistanne ?! Ensin 100miljoonaa ruumista ja sitten... kaikki tämä.
Nyt tv:ssä on pelkkiä vitun puikulakalloisia somalilehmiä ja neekereitä ja nekruksihaluavia valkoisia idiootteja ja tietenkin: pieremistä !!
Ei ole Suuri Taistelunne mennyt kyllä hukkaan !! Täytyy se sentään myöntää. Vapaamuurarit kanssa !! Ei muuta kuin ylös vain ja esiin, palkintoanne lunastamaan vitun ääliöt !! Aploooodeja.
Aikojen Suuri Sivistys ja Pihistys työ ei ole valunut lainkaan hukkaan.

Minä myötähäpeän.

Kohta kai Poliitikotkin alkaa vain reilusti pierrä, sensijaan että esittäisivät niitä perinteisiä hevonpaskavastauksiaan. Joiden sisältö ei, iroonista kyllä, eroa oleellisesti pierusta.
Joten...samahan se on ! ..kai sitten..?..eikö.. !?....

Ja vaikka mieli tekisi nyt jatkaa tätä listaa hyvin paljon, siitä siis miten suomessa voitaisiin tehdä asioita tällä kaavalla, en luettelekkaan niitä täällä. Ilmaiseksi ja anonyyminä. Minun kuuluisi saada paikkani auringossa ja paljon rahaa, sekä niistä mitä listaisin, että muista Oikeasti Lahjakkaista ideoistani, mutta kuten olen sanonut: niitä EI pidä antaa ilmaiseksi netissä, anonyyminä.
Sillä maailma (ihminen) toimii niin, että ennenpitkää ilmaantuu joku vitun kusipäinen ja hävytön pikku paskakasa, opportunisti (luultavasti ns "Vasuri") joka huomaa sen jonkin ja innostuu siitä, koska hänellä ei itsellään ole luovuutta, persoonaa tai huumorintajua, ja varastaa sen paskan ja väittää omakseen. Ja ehkä tulee sillä kuuluisaksi ja väittää ja inttää, että se on HÄNEN juttunsa, ja kaikki muut maailman tyhmä sorkkaeläimet uskovat sen ja nauraa räkättävät sydämmellisesti ja aploodeeraavat ja peittävät tämän idiootin rahaan ja kultaan ja maineeseen. Ja Histooria ei tule tuntemaan sitä siellä takana olevaa Oikeaa Tausta.. "pirua".

Sellainen kohtalo ei käy laatuun.

Yksi syy lisää, vihata Maailmaa.
Paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti