perjantai 1. toukokuuta 2015

Kipee Pekka

Ja sitten vielä tämä !! HAahhahaaa...ei voi olla saatana tottakaan, jumalauta !
Mitä vittua !!!

"Aivan loistavaa ´valtioapinataitoa´ ja Oikeuslaitoksen...blääblääblää" ??! Pekka: käsitätkö lainkaan itse kuinka vitun aivoton sinä olet ??!!

Eli: jos joku vitun puussa-asuva, bambua ja eläviä ötököitä syövä, perseensä käteensä pyyhkivä vitun MUSLIMI-nekru, menee ja teloittaa, murhanhimo sameissa apinansilmissään kiiluen, muutaman ulkopuolisen / tois-maalaisen "Huumerikollisen" (uuuu! big-fucking-deal) on tämä sinusta "loistavaa Valtiomiestaitoa" ?!

Pekka: olet paitsi tyhmä, myös täysin sekopää !!


Vittu mikä saatanan typerä, alisteinen muuli !!! Eli melko "perus-suomalainen" tyyppi on kyseessä. Riemuitsee "Esivallan" olemassaolosta kuten MinäolenmahtavaMuteisiitäsenenempää Matruunakin ja ihastelee ja pokkuroi niitä vitun kiusaajiksi syntyneitä armottomia kusipäitä jotka seisovat, tai pikemminkin ISTUVAT -lihavien perseidensä päällä-   hänen ja Vapauden ja Oikeudenmukaisuuden ja Totuuden välissä.

Vittu mikä idiootti.

Helsinki Syndroomasta esimerkkitapaus. Kuten lähes koko "Suomen Kansa"kin.

Vitun Jura-kautinen kollektivistinen paviaani.

Älkää suotta pelätkö Muslimien valtaavan Eurooppaa ja Suomea, sillä: tehän OLETTE JO Muslimeita !! Tai ainakin yhtä aivottomia ja pahoja ja julmia ja tyhmiä ja tyhjiä ja alistuvia ja siitä nauttivia.
Valtaus ON JO TEHTY ja TE olette siitä todisteena.


SE asuu jo teissä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti