keskiviikko 27. toukokuuta 2015

2 iskua päin naamaa

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015052719759127_uu.shtml

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015052719759184_uu.shtml

No niin !!! nyt !
EU:n Kommunistit, Stalinistit, Paskakasat ja Maailmanpilaajat ja hapannaamaiset "entiset" kommarit ja kollektivistit ja Valkoisuudenvastaiset Jihadistit, on laittaneet parikin astetta isomman vaihteen silmään.

Nyt halutaan YHTÄ AIKAA tuoda suomeen laivalasteittain nekruja, ählämeitä ja somaleita ja muita Äbäläwäbälä-Wäbälä äbälähäbäläbäwäbälä mulkosilmiä, "koska se on reilua" tai jotain, JA rakentaa siinä sivussa, kaikessa Rauhassa™ ja muina miehinä JÄTTI Moskeija Stadiin.

Nyt ....minäkään en ihan heti tiedä mitä tästä äkkiä sanoa. Tiedättehän te(kin) sentään...kai..?.. sellaisen olotilan jossa normaalisti repeäisi liitoksistaan, lähinnä raivosta ja tuohtumuksesta yms, mutta.. jotenkin sitä ei vain enää jaksa eikä kykene, koska on niin kyllästynyt, niin kyllästetty -kaikkeen tähän paskaan, että sitä vain huokaa apaattisena ...JA samalla kuplii sisällään raivosta ?

Vähän sellainen olotila tästä seurasi.


* * * * *


Tässä ON se HYVÄ puoli, että kaiken tällaisen jälkeen....huunous? ehkä tekin alatte joskus pikkuhiljaa tajuta mikä "valtio" oikeasti ON ja miksi se on maailmanhistorian tuhoisin ja huonoin idea ja aparaatti ja  rikollisjengi ja myyrä ja tuholainen ja tihulainen ja loinen. Tämä SAAAAATTAISI kääntää edes mikroskooppisesti tajuntaa sisältävän populaation Todellisuuden puoleen, Valtioita yms höyryäviä paskakasoja vastaan, mutten jää hengitystäni pidätellen odottelemaan ihmeitä.. vaikka toisaalta; jäänhän minä !

Eli...jos tästä nyt jotain jää äkkiseltään "käteen" ...niin ainakin se, että ; se mitä tuo lähinnä TARKOITTAA, on sitä, että koska valkoiset on liian kykeneväisiä ja edistyneitä ja siksi "hemmoteltuja" ja elävät liian hyvin ja siististi ja heillä on "ninku kaikkee ja silleen" on heidän nyt PAKKO (koska Vasemmistolaiset Vallankahvassa SANOO NIIN vitun muuli!!) avata maidensa / kotiensa tulvaportit L O P U T T O M A L L E "Maahanmuutolle" ja "Pakolaisten" auttamiselle ja siinä samalla, siinä sivussa, on heidän myös HYVÄKSYTTÄVÄ (huomatkaa PAKKO !! hyväksyTTÄVÄ) Muslimit "Täysvaltaisina" "Yhteis"kunnan jäseninä keskuuteensa ja annettava näiden vitun räkäpäiden, rättipäiden vielä rakentaa keskuuteensa JÄTTImoskeija ja hyväksyä täten muinainen mielisairas ja vastenmielinen joka piirteeltään, alistava kuolemankultti SUOMEEN eli "islam".


YYYYYÖÖÖÖÖÖÖÄÄÄÄÄKKKK !!!!!!


* * * * *

Vittu, että kehtaavat saatana. Sekä nuo vitun, helvetin, perkeleen SAAAATANAN nekrut, että ennenmuuta nuo vitun Eurooppalaiset Kommunistimyyränpaskat !!!! Nekruilta ei toki voi muuta odottaakkaan, ne on lopunkaiken vain eläimiä, ja ...alan todella nähdä miksi ne Eurooppalaiset jotka Amerikan menivät pystyttämään, eivät voineet sietää näitä saatanan kusinulkkeja tälläpuolella palloa.
Ja se johtuisi siitä, että; ne on ihan totaalisen sietämättömiä persereikiä, määräileviä, asioihinpuuttuvia kusipäitä paskakasoja kiusaajia.

Kuka vittu tuokin saatanan kuiva äijä luulee olevansa ?! Saatanan ouliveivari perkele, huutelee minun maalleni ja tuntemalleni "maailmalle" sikäli, käskyjä ja moraalisia "neuvoja" (Neuvojen Liitto..) ja ohjenuoria ja määräyksiä, lisää käskyjä ja paimennusta.
Mit...m..mi.. ...ääähs..ei saata..na.. minä en voi mitenkään ilmaista syvää vihaani, tässä ja nyt, näppäimistöllä. Sanotaan nyt vain vaikka, että : repisin mielelläni tuoltakin kommaripaskalta koko-vitun-pään irti ja nukkuisin luultavasti kuin vauva.

Tuollaisia sieltä Demonien Jumalan perseestä sikiää, tonneittain, kilometrikaupalla. Ja me Hyvät joudumme luovimaan  koko elämämme siinä seassa, kaiken tämän typeryyden ja pahuuden tulvassa.

Enkä minä enään tiedä mitä tässä edes sanoa... mitäpä tästä lopunkaiken hyötyäkään on. Ei tämä kirjoittelu yhdenkään öykkäröivän, vastenmielisen pikku vasuripaskan maailmankuvaa kirkasta ja paranna. Päinvastoin!! luultavasti vain pahentaa. Sillä sillätavoin tyhmät ja hullut reagoivat kuullessaan Totuuden (siis mistä asiasta vain, minkä tahansa totuuden, eikä tälle ole poikkeuksia, tämä koskee melkolailla kaikkia, mutta joitakuita paljon enemmän kuin muita.)
Se on tieteellisesti jo todistettu, että: ihmiset uppoavat vain SYVEMMÄLLE omiin typeriin uskomuksiinsa ja vakaumuksiinsa ja uomiinsa ja uriinsa ja päähänpinttymiinsä ja mihin lie, mitä selkeämmin ne osoitetaan ihan totaaliseksi paskaksi ja humpuukiksi ja vaarallisen typeräksi ja lahopäisen aivottomaksi. NIIN typerää karjaa "ihmiset" yleisestiottaen OVAT.

Ja onko parempaa esimerkkiä kuin mikä tahansa Uskonto tai Kommunismi. Mikä siis ON, de facto, Kommarien Uskonto. Vaikka ne itse ON, de facto, liian matalan ÄO:n typeryksiä ymmärtääkseen tuota itse ja sikäli hyväksyäkseen sitä ja sikäli, toimiakseen SEN pohjalta. Mutta älykääpiö EI TAIVU !! Ei missään nimessä eikä olosuhteissa ! Sillä... perkele !! jos sillä on päästy NÄIN PITKÄLLE niin ...miksei sillä pääsisi vielä paljon pidemmälle  !?!?!?!....rait ?!?!.....?.....

* * * * *

Aloitetaan nyt vaikka näin: ymmärtävät ne tahot jotka näitä, tääääysin älystä ja tietoisuudesta vapaita ja Todellisuudesta irrallisia kuvitelmiaan tyrkyttävät väkisin ja pakolla, muiden ihmisolentojen tosielämäksi ja niskaan, kaiken sen TODELLISET SEURAUKSET, että maihin joissa on vain vähän paikallisväestöä kuten esim...uu...aidount nou..Suomi? tuodaan valtava tai vaikka vain suht vähältä vaikuttava määrä neekereitä ja ählämeitä yms ?? Ne nimittäin sikiävät kyllä ihan itse, omilla valtavilla kyrvillään ja pulleilla primitiiviperseillään enemmän kuin tehokkaasti, toisin kuin juurikin nämä em Paikalliset. ME ! me Lokaalit.

??? ? ? ? ? ? ?

Mitä helvettiä ja helvetin vittua !?!?

Haluaako joku siis ihan oikeasti ja tosissaan ja vakaasti ja vakaumuksellisesti TUHOTA kaikki maailman Valkoiset? ja siinä sivussa Euroopan ? Sillä....tätä on vaikeaa enää alkaa muutoinkaan tulkitsemaan.
Yksi asia mistä tässä ON kuitenkin kyse, on se vanha ja itsestäänselvä ja muuttumaton Totuus, kun Valde ja sen paskapäät alkavatkin kiusan sijaan ynistä paniikissa ITSE ja sälyttävät sitten kaiken todellisen vastuun ns "Kansalle" jonka odotetaan ja oletetaan toimivan, koska "PÄÄTTÄJÄT" eivät pysty eivätkä kykene.
Tämä vastaa tilannetta jossa esim... joku lapsi on todella vaikea ja toinen vanhemmista ei vain kertakaikkiaan osaa tehdä mitään ja häneltä puuttuu tarvittava jämäkkyys ja kykeneväisyys tai miksikä sitä nimittääkään, ja hän täten "delegoi" eli siirtää, vastuun sille toiselle. Ja sitten.... jos SEKÄÄN ei pysty eikä kykene... ei prognoosi saati diagnoosi ole välttämättä hyvä. Silloin sekalaista vastuuta pallotellaan ympäriinsä niin kauan, että siihen lopunkaiken tarttuu...aina ....joku !
Ja YLEENSÄ tämä "Joku" tuppaa sitten olemaan joku Hitler tai Mao tai Stalin tai joku muu Demoninen ja Maailmanlopullinen Helvetinlähettiläs perseenreikä.

Tämän kaiken olisi voinut estää helpommin kuin on helppoa istua ja hengittää, mutta..ei !! Siihen teidän vitun kusipäiden muulien rahkeet ei I K I N Ä riitä !! Ei sitten koskaan.
Ehkä SIINÄ VAIHEESSA sitten, yht-vitun-äkkiä kun mitään muutakaan ei enää voi tehdä.... saattaa joku jossain joskus KUUNNELLA jotakuta minunlaistani. Haistakaa vittu ja kuolkaa, minun puolestani. Go fuckyourself !!

Sinä olet se lapsi joka luuli itseään minua PAREMMAKSI (hahahahahaa) ja lakkasi jo ennen syntymäänsä kuuntelemasta minua ja vihasi ja pilkkasi ja kiusasi minua, aina, joka vitun tilaisuuden tullessa ja salliessa ja koittaessa, ja joka on anastanut minulta elämässä KAIKEN !! Ihan kaiken !...ja NYT, kun sinä löydät itsesi kasasta ihan ITSE luomaasi paskaa (johon sinä kyllä hukut! älä suotta epäile SITÄ!) niin ..NYT !! yht´äkkiä minä(kin) olen juuri-ja-juuri sopiva ehkä neuvomaan ?!

Mutta minäpä sanonkin sinulle, että: ei !

Pidä tunkkisi. Minä olen jo päätökseni tehnyt ja minä uppoan sen mukana, sen minä VOIN ainakin tehdä; minä voin evätä itseni sinulta / teiltä. Minä voin viedä kaaaaiken mitä sain muille annettavaksi, hautaan mukanani, ettekä te saa koskaan tietää mitä olette menettäneet. Ikinä !!

Maailma viis veisaa siitä, mutta.... minä tiedän. I´ll know.

( Mielenkiintoisena synkronisminä; minä kävin tässä aiemmin aamulla pitkästä aikaa Texas Arcanen sivulla, ja kappas!! siellähän oli mielenkiintoisehkoja linkkejä juurikin tällaiseen liittyville sivuille ja pariin artikkeliin joissa käsitellään juuri sitä miten "yhteiskunta" syrjäyttää kaikkein älykkäimmät ja parhaat ja miten tämä toivoton keskinkertaisten älykääpiöiden suma sitten toistaa jokaisen askeleensa ja virheensä halki miljoonien vuosien ja aina nousevien ja laskevien Sivilisaatioiden. Te ette vain ikinä muutu. Minä pidän sitä turhauttavampana kuin kukaan teistä saattaa koskaan oikeasti käsittää. Ja siellä mainittiin jopa tuo mikä osui minuun kuin luoti jossa minun nimeni: hukattu / haaskattu potentiaali
Kuin isku solar pleksukseen tai vyön alle. Been there, done that.)

Tämä on 1 asia mitä minä olen koko ikäni havainnut kaikkialla ympärilläni; suomalaiset ja muut kollektivistit, kuten Ryssät yms, eivät käsitä (Anglot näyttävät käsittävän) sen mitä tarkoittaa käyttämätön potentiaali. Se on yksi maailman surullisimmista ja tappioitatuottavimmista asioista. Mutta koska kaikki typerät elukat elävät elämää uskoen, että hänenkin panoksellaan on väliä, ja että kaikkien panos on (vain) "yhtä tärkeä" ja ahnehtii tämän mukaan kaiken itselleen ei jää enää tilaa niille jotka olisivat ...lupaavampia. Kuten spermassa lilluvat siittiöt, ne eivät milläänlailla suunnittele tai ajattele kuka olisi se kaikkein järkevin ja paras ratkaisu toteuttaa...ne vain uivat ja jokin potentiaalinen persoonallisuus toteutuu. Ja Maailma...se on yhtä tyytyväinen kuin jos se katselisi sinua krokotiilin kidassa tai lastasi kahtiamenneenä junan alla. Sitä ei kiinnostaa puolta vittuakaan. It just don´t give a fuck.

Kaikki maat joissa vallitsee / hallitsee Kollektivismi ja Kommunismi, kuten suomessa tai pohjoiskoreassa tai ryssällä, hukataan ja haaskataan ja roskiinheitetään aivan käsittämättömät määrät toeutumatonta potentiaa. Jotta keskinkertaiset ja alhaisimmat ja itsekkäimmät ja väkivaltaisimmat ja tympeimmät ja törkeimmät ja röyhkeimmät mahdolliset vitun demonimyyrät saisivat paikkansa auringosta.

Te tiedätte itsekkin, ettei tämä ole OIKEIN.

* * * * *

Ja nyt sitten, lainatakseni Englanninkielistä sanontaa "lisätään (fyysiseen vammanaiheuttamiseen) loukkaukseen vielä loukkaus (töksähtävä kommentti esim) ".

"Adding insult to injury"

Eli ei vain, että kaikkein viisaimpia ei huolita edes osaksi olemassaoloa, mutta meitä yritetään nyt tukahduttaa pois ja kuolettaa niinkin ovelalla keinolla kuin; korvata meidät neekereillä ja muilla ihmistämuistuttavilla kädellisillä jotka osaavat, myönnettäköön!! kävellä takajaloillaan ja vähän pitää selaista(kin) mölyä joka muistuttaa ihmisten kommunikaatiota. Mutta osaahan minäkin esim naukua ! eikä se muuta minua kissaksi.

Tämä tilanne on ihan oikea painajainen. Tämä on jo liikaa ....enkä minä saata edes uskoa tämän kaiken todella tapahtuvan. (Jos jotenkin..luet tätä jossain hamassa tulevaisuudessa, kuten Anne Jude Frankin [joka on kai jokin huijaus koko juttu, mutta ymmärtänet idean] päiväkirjaa, kuvauksena ajastani ja sen hengestä ["zeitgeist"] niin huomaa, että: minä olen ja olin, koko ajan täysin hereillä ja tietoinen kaikesta, sillä välin kun muut nukkuvat ja ovat massahypnoosissa ja massapsykoosissa eivätkä taaskaan näe metriäkään eteensä tai sivulle tai taakse. Ja jos minä sanon heille miten asiat OIKEASTI OVAT, pitävät he minua, siis MINUA!! hulluna ja pahana ja sairaana ja jonain mille olisi ...tehtävä jotakin. Jostain ilmestyy se pieni, tiukka, kuiva, ja absoluuttisen hullu, punanuttuinen Yleinen Syyttäjä joka toteaa minut vaikka noidaksi jos sillä saadaan minutkin hiljaiseksi. Mikään ei, hyvä tulevaisuuden imbesilli, ikinä muutu. Älä luulekkaan !! Aikalaisesi ovat vain keksineet ja luultavasti suurelta osin VARASTANEET jokin uudentyyppisen idean ja olemuksen, jonka turvin näytellä taas yksi Historian pätkä lisää, Oikeaa Ihmistä. Paljolti kuten erakkoravut, vaihtelevat kuortaan ja täten ovelasti "soluttautuvat" parempiin piireihin. )

Eli....... voi olla, että tämän asian voi nähdä siten, että kyseessä on planeetan johtavan ihmislajin eli valkoisten, sisäinen kilpailu. Valkea vastaan Valkea. Valkoiset yrittävät päästää toisistaan nyt ilmat pihalle tällä "uudella" (epäilemättä) keinolla ja siinä samalla vaikuttaa vähintäänkin Pyhimyksiltä !!! Ja Jaloilta Totuudenpuhujilta eli siltä mitä minä OLEN. Taas kerran, haaskarotat yrittävät anastaa kunnian ja kruunun siltä kenelle se oikeasti ja luonnostaan kuuluu. Ja TUO yksin on Vasurin luonto. Se on se joka elokuvasta tuttu pikku pettäjän paska, kusiluihu rotta joka ei vain voi omalle säälittävyydelleen ja alhaisuudelleen mitään ja on tuhota koko jutun kunnes sitten tarinan Sankari ja Alfa tulee ja juuri-ja-juuri pelastaa päivän. Mutta muistakaa, että: tosielämässä "sankaria" ei välttämättä kiinnosta auttaa teitä paskan vertaa ja te ette ehkä ole ANSAINNEET tulla autetuksi. Päinvastoin; te olette ANSAINNEET lähinnä "helvetin tulen".

Ja minä toivotan teille sinne hyvää matkaa !! (En oikeasti. Toivon, että jopa matka sinne on yhtä kurja kuin päämääränne saatanan paskakasat mulkut.)


* * * * *


No ...jokatapauksessa... olin jo tässä yksi päivä aikeissa kirjoittaa aiheesta "en enää tunnista omaa kotiani / maatani". Ja siiten vielä TÄMÄ.
Täällä on jo niin paljon nekruja mussuttimia ja muita vitun ali-apinoita, ettei tämä yksinkertaisesti enää OLE Suomi. Ja sitten tänne ollaan vielä tyrkyttämässä PALJON lisää jotka tulevat tuottamaan PALJON lisää. Ja ennenkuin te tyhmät ja "hauskaapitävät" vitun muulit edes hoksaatte ja heräätte tajuamaan ON KAIKKI JO MENETETTY. Ja koko maa ON TÄYNNÄ neekereitä ja muslimeita ja muita. Ja (lukekaa tämä vaikka isoon ääneen) ; siitä  seuraa  sota.
Ennenpitkää asioille, eli TEIDÄN virheillenne, koska te aina tiedätte minuakin paremmin, on vain tehtävä jotakin. Ja esim Muslimit....jeeeaap..ne EI tule lähtemään sovinnolla eikä kahdella. Nekrut ?.... ne luullakseni mieluummin kuolee kuin menee takaisin omiensa, apinoiden, pariin. Eli siinä on jo 2 jengiä sodassa meitä vastaan, ja sitten muut "vähemmistöt".

Minä en oikeasti saata, pahoittelen jos toistan itseäni..mutta?... haaay? minkäs tässä voi?... niin, eli en oikeasti saata todella uskoa, että te olette aiheuttaneet jotain tällaista. Jotain NÄIN SUURTA ja totaalisen kuvottavaa ja vastenmielistä, ja kauaskantoista. Ja miksi ? vain..todistaaksenne jonkin "pointin" ?! jonkin lapsellisen ja yhdentekevän Hippi"pointin" että "hei...relaa mään...kyl me voidaa kaikki tulla ninq toimee ja näin...*vedä tosta hatsit*...kyl tää tästä..ja blääblääblää" *oooiiikein vetelällä ja imelällä ja äitelällä ja ärsyttävällä Hippi-Rähjäinen reppana-Vasuri äänellä ja olemuksella lausuttuna*.

Suomalaisia on noin 5 miljoonaa. Heillä OLI kerran ihan OMA MAA. Neekerit, Somalit, Ählämit ja muut... niitä on loputtomia ja lukemattomia satoja miljoonia. Ja niillä on EDELLEEN monta omaa maataan, joista JOKAISEN NE ON ITSE TUHONNEET !!!!!! Konstilla taikka toisella, sen ei ole mitäääään vitun väliä. Tässä kaikki.

Ja nyt minä saan lukea tai kuulla, että MINULLA on oikein vittu "VELVOLLISUUS "" hahahahahahaaaa. VELVOLLISUUS, ottaa kaaaaikki mahdolliset vitun neekerit vastaan, mitkä vain on ahtautuneet johonkin saatanan kurttuiseen, vuotavaan jollaan jossainpäin Afrikan valtavaa rannikkoa ja päättäneet, että "ei vittu!! nyt mennään hei, mään, eurooppaan !! ja tullaan ninq ihan saleen Eurooppalaisix !! oujeaah".William Lacy Swing


"William Lazy Swinger sano nii !!"

"Nii hei! se sano et me voitas tulla!!"


No.....MINÄ taas sanon Viljamille, että voi painua vittuun ja ennätyksellisen lujaa !! ja äkkiä. Vitun kusiainen riidanhaastaja.

* * * * *

Suomi on nyt melko Virallisesti sitten, hands down, luovutettu koko muulle maailmalle kuin suomalaisille. Eli kaikki jatkuu samana kuin ennenkin; valkoiset tekee paljon työtä ja näkee paljon vaivaa, ja raivaa tieltä suunnattomia esteitä ja läpäisee läpäisemättömiä ja käymättömiä korpimaita, erämaita, joutomaita, takamaita, ja rakentaa sinne (siis RAKENTAA!!! ei "saa taivaasta" vaan rakentaa) toimivan ja joskus jopa loisteliaan pikku ...paikan? tai maan tai kaupungin tai minkä lie. Ja sitten !!  sitten kun kaikki on valmista ja vakiinnutettu, tulee pöllähtää paikalle neekerit ja mustalaiset ja muslimit ja muut luontais-syntyiset vitun vaatijat ja varkaat, koska "on vain reilua", että heilläkin on siellä oma paikkansa. Ja sitten valkoisten TYPERÄT VITUN ÄMMÄT, saatanan pillulliset imbesillit, idiootit, vitun kanan-aivot tulee ja sössöttää, että "niin, tottakai teillä on !! herranen aika, miten häpeällistä onkaan, että te jouduitte ylipäätään ihan itse tuonkin edes sanomaan!! tottakaaaai teille kuuluu tämä kaikki ! tottakai !!"

Ja sitten vitunkannattimet alkaa änkyttää saamastaan tuomiosta miehiltä ja toruvat näitä ankariksi ja julmiksi, typeriksi sioiksi ja tunteettomiksi elukoiksi jotka "ei ymmärrä mistään mitään".

Nainen tai Naaras tai mikä lie vitun idiootti, on kuten neekerikin ja muslimi ja aasialainen ja ryssä: luontais-syntyinen kollektivisti ja tunkkainen vasemmistolainen kommunisti ja valehtelija ja paholaisten nuoleskelija ja pelkuri ja periaatteeton ja sisällötön ällötys ja paskakasa. Pelkän pettymyksen tuoja.
Ja NÄMÄ vitun idiootit, te "keskiverto heteromiehet", olette täysin vakuuttuneita, on järkevää päästää "tasavertaiseen asemaan" "yhteiskunnassa" kuin mies ??! Ja antaa tuolle olennolle "äänioikeus" ja kaikki maailman oikeudet ?! Haistakaa saatanan heikot vitun vätykset vittu. Te olette pelkkiä käveleviä kulleja. Kulleja vailla sisältöä.

SE EI OLE MASKULIINISTA BTW.

Eli; te ette voi silloin tuomita kaikkia niitä hiljaisia ja syrjäänvetäytyviä ja liian kilttejä ja älykkäitä jne, tyyppejä "homoksi" tai "naismaiseksi" tai näin edespäin. Kun TOTUUS on, että: teillä itsellänne ei ole yhtäkään maskuliinista luuta ruumiissanne. Saatanan läskit paskasäkit. Haistakaa siis vittu !!
Ja tikahtukaa minun puolestani, vitun petturit, niihin läskeihinne mistä niin ylpeitä aina olette. Ja suuuuudelkaa oikein niitä ihania ihania hauiksianne, koska !! hei ! sehän on just maskuliinista ! hauis ja pakarat ja "siivet" ja ojentajat ja kaikki ne...raajat ja ruumiinosat..mitkä siis..ninku löytyy..tietenkin, periaatteessa ...miltä vain elukaltakin.. mut..ei mitää! hei ! kyl ne ON miehekkäitä !! Ja kaaaikki "miehekäs" on aina hyvää ja kannatettavaa ja jotain mihin pyrkiä !! Sillä tiellä on vain voittoa, voittoa, voittoa ja voittoa.

F U C K   Y E A H !!!!!


* * * * *


Eniwei. Jos suomea ei NYT, eroteta tuosta EU:sta ja muista "Kansan Yhteisöistä" joita Askhenazi-Juutalaiset eli Ryssät johtaa, niin suomea ei enää tule olemaan. Minä vain totean ja sanon, jotta te voitte tulevaisuudessa ällistellä ja pällistellä, joka on lähinnä se mihin teistä on, ylipäätään, sitä että joku tajusi tilanteen jopa vähän etukäteen. Ja jotta te voitte ärsyyntyä, koska olette tyhmiä, minulle siitä, että minä perkele kehtaan sanoa asiat NIIN KUIN NE VITTU ON !!!!!
Muuutta, koska minä en ole lapsi, ei minulla ole "oikeutta" sanoa mitään suoraan, niinkuin se oikeasti todellisuudessa ilmenee. Vaan minun pitäisi pitää suuni supussa jotta rikollisilla ja muilla manipulaattoreilla ja paskakasoilla olisi yhä edelleen valtaa, ja rautainen ote koko "ihmiskunnasta". Just !! got it.

Älkää toki antako minun häiritä. Älkää antako minun pilata elämän kemujanne. Jatkakaa !!! "Hyvin te vedätte" !!! Hei !! hyvin.

Ja onhan se kyllä niinkin, että: totta vie ! mitä te suomella edes tekisitte ??!!? ette te ikinä pystyneet siitäkään potentiasta puristamaan mitään irti, koska ?...hei ! on paljon tärkeämpää, että on "Valtio" kuin että olisi maa jossa asuu ihmis-olentoja jotka ovat vapaita ja vapaita toteuttamaan oman olemassaolonsa ja sitten kuolemaan pois ja uuteen inkarnaatioon. On Valtio ihmistä ja elämää ja olemassaoloa paaaaaaljon tärkeämpää.

Te ette muutenkaan vitun paskat, osaa muuta kuin riidellä ja yrittää säihkyä kirkaampana kuin "kaikki muut" ja komennella kaikkia muita ja yrittää kavuta heitä ylemmäs JOTTA te voisitte niitä komennella, että ...mitä järkeä tässä tosiaankaan on. Te ette sitten olleet mikään mikä on tarkoitettu pysymään tai menestymään. Japanilaiset EHKÄ on ja siellä täällä ilmenevät versiot valkoisista ja TAKUULLA, IHA KAIKKI paskanruskeat apinat. Sillä maailma tukee AINA ja kyseenalaistamatta, alhaisuutta ja alkeellisuutta ja pahuutta ja primitiivisyyttä ja veritekoja ja itsekkyyttä ja julmuutta ja pimeyttä !!!

Eli..." näillä mennään" ...kai ?..
P.s on unelmani, että JOS tuollainen provokaattori kuin "Moskeija" joskus johonkin suomessa rakennetaan, niin samalla löytyisi myös joku (vaikka joku porukka) joka tuhoaisi sen... TÄYSIN !!! Pala palalta, ja tarvittaessa, kerta toisensa jälkeen. Kuten Gävlen pukki. Niin, ettei sitä oikeasti itseasiassa edes olisi. Se olisi vain sellainen "ikuisuusprojekti" ja ajatus. Kuten "Sivilisaatio"kin yms.Hyvästi "Suomi" 1918 - 1960 ? tai 2005 ? tai jotain ...2000  jotain.

(Minä EN tule olemaan osa tulevaisuuttanne. Mutta väliäkö sillä, sillä teillä tulee olemaan neekerinne ja ihanat ähläminne ja muut herkut !! aijaijai !! ja kylläpä minä saan pitkän nenän !! hahahaah ja sehän se..on se millä on väliä..)EUCCCP.EU... to infinty ..and beyo.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti