sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Nepalin (yksi niistä) Järistys

http://www.liveleak.com/view?i=9d9_1432418704  Nepalin maanjäristys.
Tekeekö jonkun mieli lähettää äkkiä pelastusrahoja tuon nähtyään ?!...             ....minun ei tee mieli.
Minä en voisi vähempää vittu välittää. Siellähän sinkoilevat, ympäriinsä, halvatun vitun likaiset saatanan apinat, perkele !!!

HAHA Hahahahahaha hhaH AHAAAAAAAAAAAaaaa. Haistakoot vitun !! (tosin...ne luultavasti haisteleekin niitä sikäli kun pystyvät ja vielä paljon pahempaa).

Ja täällä (koska näin suuressakin maailmassa nääs tehdään) kaikki kynnellekykenevät läähättää ja sinkoilee ja hössöttää, jotta saisivat saatanan typerät tolvanat lähettää kaikki liikenevät almunsa noille vitun rotan-nussijoille, marakatinsyöjille apinanpaskoille, koska "uuu! vittu siellä järisi maa! yyyy, byhyy". Vittu jee!! ai faking kheer !

Sitten täällä vitun tunkkaisessa perämettässä ihmetellään, käsiä levitellen, että "hooo... mihinne kaikki rahat katos...hei! missä ne o ?"

Eeee...  ....mmmmm ehkä te törsäätte ne ihan vitun tyhmiin "sijoituskohteisiin" kuten MaahanMuuttoon ja "kehitysapuun" (hahah ahaha) ja sekalaisiin typeriin kyykytys-sääntöihin ja määräyksiin ja Kreikan oliiviöljyapinoiden kyvyttömyyden paikkaamiseen yms. Ja jätätte omanne tänne virumaan kuin jonkin vitun rotan, ja haukutte vittu vielä päälle, että "sä oot vaan tyhmä ja / tai laiska!! kyllä töitä on JOS VAAN HALUAA TEHDÄ!" ja sillä välin Todellisuudessa: kuka vittu töitä HALUAA tehdä !?!?

Ampukoon ittensä ja äkkiä !!Ä K K I Ä !!!!!!Tajuatteko te miten vitun ABSURDIA ja omituista ja megalomaanisen Kristuskompleksimaista ja outoa ja alentuvaakin yms, se on että täältä toiselta puolelta maailmaa lähetetään jotain vitun "avustusrahoja" noille kusipäille tuonne vitun slummin ja kaatopaikan yhdistelmään, missä ne kyykistelee. Tajuatteko ?!?

Mitä VITTUA se teille kuuluu saatanan paskapäät perkele, mitä NUO tuolla tekee tai ei, ja onko ne edes elossa vai ei !? Haistakoot saatanan neekerinkusiaiset vitun ja kuolkoot !! Fak em.


Maailma muuten paranisi sillä valtavasti !! Maa-äiti Gaija kiittäisi varmasti todella vuolaasti jos tuo saatanan likainen läjä apinanpaskaa saataisiin sen selästä joskus kaavittua vex.
Ajatelkaa mikä vitun massiivinen helpotus se olisi koko planeetalle jos intia ja sen nämä ympärys kaatopaikat ja afrikka ja lähi-itä yksinkertaisesti vain katoaisivat !! Kuvitelkaa sitä ilmanraikkautta ! ja kaiken ylimalkaista puhtautta ! ....se olisi kuin suomessa ...talvella tai ..oikeastaan koska vain. Se olisi puhdasta ja raikasta ja virvoittavaa ja mitä kaikkea vielä !?

Ja ehkä nämä kaikki järistyksen ON maan tapa yrittääkkin nimenomaan, vapautua tuosta ahdistavasta vitun vinkuapinapopulaatiosta ja niiden tunkkaisuudesta ja likaisuudesta ja valtavasta painosta yms. Olen aina ajatellut näin, enkä ole muuttanut mieltäni."Lähtekää ny jo vittu mun selästä ! saatana!!....hei !...kuulitteko !?..perkele..."* * * * *"Kiina, miten olisi .lähettäisittek..ö te..avustus....."
..."... nevö maind.."


P.s  Saattaa olla, että sohaisen jotenkin tässä harhaan, mutta luotan vaistooni ja kysyn, että: mitenkäs...esim niihin Estoonian uppoamisen aikoihin, montako latia ME saimme esim juurikin Nepalista, uhrien järkyttyneille perheille? ...jotta voisivat..rakentaa..elämänsä...uudestaan...?... kysyn vaan...ihan.... yea.. np m8.

Jään venaamaan vastausta. Eli tässä koko "autetaan kaikkia! koko maailmaa" jutussa siis ...no...vähänninq ON kyse sellasesta..et "mä oon niinq parempi ku sä, koska MÄ lähetän sulle ninq hynää, mut mä tiiän, et sä ET lähettäs mulle kuitenkaa....eli mä oon ninq parempi tiäxä? ja tällee...no mut...ei mit.. nähää."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti