maanantai 18. toukokuuta 2015

Nekrut Kuilun Partaalla (ihanaa!!)

http://sarastuslehti.com/2015/05/15/afrikka-kuilun-partaalla/

Luin tuollaisenkin selostuksen tuossa.

Alkoi taas jo kyrpiä melkoisesti. Vittu sentään !!

Saatanan ääliöt, siis te valkoiset älykääpiö-petturit jotka luulette tekevänne jotain hyvää ja kaunista ja pyhää ja hyödyllistä, siivoamalla neekerien loputtomia sotkuja. Vitun Kristityt houkat ja typerät moukat. Kiusaajat ja ylimieliset Hybris ääliöt.

Ai Jeesus vittu, että minä sitten olen kypsä näihin älykääpiöihin. Että minä sitten saaaaaaatana, vittu vihaan teitä !!!!!!

Minä koetan nyt vielä sanoa ihan nätisti ja yksinkertaisesti ja muitta mutkitta, että: neekerien elämä EI kuulu valkoisten hoidettavaksi eikä kenenkään muunkaan. Ei millään verukkeella, ei yhdellä ainoallakaan syyllä, ei vaikka ME kaikki valkoiset, olisimme vasta EILEN pistäneet miljardin neekerin lauman masuuniin ja polttanut hiileksi. Ei edes silloinkaan.

Se alkuperäinen ja todellinen ja suunnattoman ja loputtoman HAITALLINEN tosiasiallinen SYY siihen miksi niin moni teistä valkoisista luulee toisin, on hyvinkin yksinkertainen; se on lapsuudessa omaksutut ja uskotut valheet, eli Kristinusko. Ja sen naurettava ja absoluuttisen KATASTROFAALINEN lellivauva-älykääpiö uskomus tai saarnaus kaikkien kansojen jonkinlaiseen veljeyteen / veljeydestä. Tyhmä lapsenuskoisuus siihen, että "kaikki ovat pohjimmiltaan samanlaisia".

Annas kun kysyn sinulta, "rakas" keskinkertainen älykääpiöni; entä sitten ?!!? Mitä sitten vaikka me kaikki olisimme saatana IDENTTISIÄ ?!?!?!

Vai väitätkö, että sinä et INHOA ja VIHAA ("sydän"juuriasi myöden vieläpä) ketään !?

Ei ole ketään josta SINÄ ET PITÄISI ?! Ei ole ketään jonka katoaminen EI sinua haittaisi ?!

Ei ole ketään jota sinä et ole syrjinyt tai kiusannut tai toivonut kuolleeksi tai kadonneeksi tai maan-nielemäksi ?!

Vitun ämmät saatana !!! Naisten puolesta voinkin jo vastata, että ...toookihan..kyllä on... nimittäin KAIKKI MUUT VITULLISET !!

* * * * *

Minä olen yhtä ällistynyt kuin yllättynytkin ja ennenmuuta PETTYNYT...täysin ja totaalisen pettynyt, katsellessani tätä nyky "suomea". Haistakaa saatanan typerät idiootit ja keskinkertaiset imbesillit vittu. Ei voi taaskaan muutakaan sanoa.

Halki maailman tunnetun historian, olette TE, AINA, keksineet tapoja joilla satuttaa meitä älykkäitä ja tunteitaomaavia ja Oikeita Ihmisiä. Te olette AINA löytäneet keinon kavuta hierarkiassa ylemmäs kuin mihin te oikeasti kuulutte, ja aiheuttaa summa pahan. Te olette AINA keksineet jotain tympeän umpityperää paskaa, jolla sabotoida kaikki aito ja oikea edistys ja millä tuhota ja vähintäänkin sensuroida ja typerääkin imbesillimäisempien olentojen kontrolliin saattaa, kaikki se mikä on aidosti ja oikeasti viisasta, kestävää, kaunista, älykästä, ylevää ja jotain mikä voisi nousta maata ylemmäs.

Te tottavie, totisesti, OLETTE itse kuin neekerit. Te olette LÄHES yhtä tuhoisia ja ärsyttävän vastenmielisen tyhmiä. Ja siis katastrofaalisen tyhmiä. Hengenvaarallisen itseasiassa.

Ja kuin tilauksesta, tätä kirjoittaessani, törmäsin tällaiseenkin Uutiseen : http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015051619705909_ul.shtml

Se on melko varmaan Valkoisen Rasisminaikaansaama juttu tuokin. Ei ne neekerit nyt saatana MUUTEN "ihmisiä" ja myös ihmisiä, pataan pistäisi ja sitten suuhunsa. Vitun kannibaaliset perkeleet !!

Eheeeiiihän toki. Ei muuta kuin tänne vain !! Stadiin vaain, kyyhöttään johonkin kämppään minkä saa siten myös kätevästi pois omiltaan, joita suomalainen lättäpäinen samojedijuntti näyttäisi inhoavan, INHOAVAN, eniten kaikisata, koko maailman, kaikista asioista.
Kunhan NE ei saa mitään !! hahahaaahahah ja ..hahaha, ja jajaaaaahha hahah ja minä saan kaaaaiken ! niin ..hyvä sitten !! Aaaaaaaaaahahahhaahahaaaaaaa.

* * * * *

Ennen oli Suomi ja jotain nimeltä Suomalaiset. Nyt..... nyt aletaan jo muistuttaa Amerikan sillisalaattia, juutalaisine johtajaportaan herroineen ja itselleen kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä rohmuavine sikamaisine Fyyrereineen. Yök.

Minä en ole kelkassa, minä en ole mukana ja haluan tehdä sen ABSOLUUTTISEN selväksi, nyt ja tässä !!

Muistakaa sitten KUN se jokin "se" tapahtuu, MUISTAKAAKIN perkele, kuka ja ketkä on sitä ajaneet ja puoltaneet ja toitottaneet ja kohkanneet. Muistakaa !!

Ennen oli potentiaa, nyt on nekruja. Ja Muslimi-somaleita ja muita vitun äklötyksiä, joiden vastenmielisyyttä ei saisi huomata ja sitten tuoda esiin. Kuten aiemmin sanoin, sitä tämä aikakausi on pitkälle ollut: tyhmän leikkimistä rangaistuksen uhalla. Eli T Ä S M Ä L L E E N samaa kuin Pohjois-Koreassa ja Kiinassa ja Muslimi-apina-hiekkaerämaassa ja joka-vitun-viidakossa ja hiekkalaatikossa ja mutalävessä halki koko Maan.

Ja siinä samalla, puhuu "Sankarillinen ja Koko Maailman Puolesta, Vasemmisto" milloin mitäkin häpeämätöntä ylimielistä kiusaajanpaskaa siitä kuinka he on nyt näiden ja nyt näiden Hyvien asioiden ajajia ja puolella. Samalla kuitenkin ITSE tehden TÄÄÄÄSMÄLLEEN niitä asioita joita samalla vannovat vastustavansa ja vihaavansa.
Sitä sellaista kai voisi jo kutsua "kognitiiviseksi dissonanssiksi" ja ihan vain silkaksi sekopäisyydeksi.
Mutta Vasurille se on ihan perus kauraa. Kuten kaikki hävytön ja alhainen, Machiavellimäinen pelurius. Ja kuten Ryssät ja jutkut ja muut luontaissyntyiset Vasurit, ne reppanat ensin olettaa (kaikkien munausten äiti!) ja sitten uskoo ja sitten uskoo vakaumuksella ja sitten lopulta ihan Tietää, että sellaisia kaikki muut(kin) on ja jos he eivät tee sitä ensin niin sitten NE MUUT tekee sen heille.
("se" vaihtelee)

Haistakaa mätä paska.

* * * * *

Nyt vettä lisäsi viellä myllyyn tällainen : http://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/2015051819715345_pk.shtml

(Tämä kirjoitus on siis olaoitettu tuon ensimmäisen linkin jutun julkaisupäivnä ja jatkettu nyt ja tässä, tuon linkin päivänä.)

"Emme saa väistää pakolaiskriisiä" julistaa Mooseksen lailla, joku läskipäinen, läskinaamainen, typerä mulkku. Kuten kaikenkarvaiset vitun Vasurit aina, hän vain tulee, nostaa hamettaan ja kiljaisee mitä ja miten pitää tehdä ja mitä sinä ja sinä ja sinä olet, jos ET niin tee.

Haista vittu.

Ja kyllä. Tottakai me "saamme väistää tämän(kin) pakolaiskriisin". Totuus on, että: me emme edes tietäisi koko vitun "kriisistä" mitään ilman Modernia Anglo-Juutalaista mediaa ja nyttemmin tietenkin nettiä. Ja nyttenkään; se ei oikeasti KIINNOSTA YHTÄÄN KETÄÄN, hyvin pienen Stadissa muhivan petturipaskajengin ulkopuolella. Jotka löyhyttelevät haisevia eliittiperseitään toisilleen illat pitkät, jossain vitun Kämpin kellarissa ja haistelevat toistensa pieruja, ja keksivät sitten Maailmaasyleileviä Suuria Suunnitelmia a la Vapaamuurarit. Joita onkin melkomoiseen ekstenttiin "kiittäminen" tästä meidän ihanasta ja uljaasta, Uudesta Maailmasta. Ja heidän höyrypäisistä vitun kakofoonisista fantasioistaan.

Ilman Amerikkaa, ilman EeUuta, ilman nettiä ja ilman Kaikennäkevän Hallitus-Valtion Silmän lähettämiä "Uutis" pärskeitä, te olisitte edelleenkin harrastamassa, paitsi seksiä serkkujenne kanssa jossain vitun vatukossa, niin kaskiviljelemässä jotain vitun möykkyjä sen toivossa, että tuo Pyhä Valtio ei vie niitä IIIHAN kaikkia sitten KUN se tulee ja VIE ne mitä SINÄ olet viljellyt tai istuttanut tai muutoin saanut omalla vaivannäölläsi aikaan. Jos edes suunnittelet jotain, kuuluu siitäkin jo puolet Valdelle. Se-la-vii.

Ja: on todella outoa, mutta sitäkin enemmän, perverssiä ja yksinkertaisesti epärealistista ja hullua eli siis mielisairasta, jankuttaa, että jonkun muun, jonkun saatanan kaaaaukaisen maan, tapahtumat ja apinat ovatkin nyt, yht´äkkiä MEIDÄN kontolla ja "vastuulla".
Jos sinulla on niitä niin sääli...niin mikset muuttaisi  sinne päähän sustelemaan ja alkaisi siellä jotain matalan intensiteetin sisioperaatiota tai Kansan-Valistus-Työtä tai muuta vastaavaa Vasurien houreista tuttua hötöä ?

Minä tiedän luullakseni, suurinpiirtein, miten nämä ns "Tiedostavaiset / Suvaitsevaiset" yms hölmöt, ajattelevat. Koska... minä olin ennen ..jos en nyt yksi heistä, mutta enemmän ehkä siihen kuin tähän nykyiseen suuntaan, kallellaan. Se johtui siitä, että minä olin nuorempi ja katuviisaudessa vähän... vähempi. Tyhmempi siis periaatteessa, näissä tällaisissa "tosielämän kylmissä tosiasioissa" yms paskassa.

Ja minäkin ajattelin (oikeasti asia ei kiinnostanut vittuakaan, mutta kysyttäessä vastasin tähän tapaan...) pakolaisista lähinnä niin (sikäli kun he mielessäni IKINÄ millään lailla tai tavalla, koskaan edes vilahtivat), että : kai se on iha O.K heille tulla tänne...ainakin jos pakenevat todellakin jostain oikeasta syystä kuten sodan tjms takia.
Mutta kuten sain kuulla: itsehän ne on sodan aiheuttaneet.
Ja vaikka tuo on toki sekä vähän mulkku lausahdus ja epätosikin, koska tuskin ihan KOKO "Kansa" on sitä halunnut, mutta ...lopunkaiken tuohon ei voi vastaväittääkkään eikä edes pitäisi.

Kuten olen lukenut: toisessa maailmansodassa ja useissa muissa, valkoiset tappoivat (tai murhasivat pikemminkin) toisiaan aivan uskomattomat määrät, kymmeniä miljoonia, mutta tuliko avuksemme silloin viidakon ja ruohotasangon neekerit? tai ählämit kenties ? tai ehkäpä ne epäonniset Haitilaiset? tai.... edes saatana Aasialaiset ?! .. .. . ...ei itseasiassa ! ei tulleet.
Eikä valkoiset tietenkään moista odottaneetkaan. Kaikki valkoiset kyllä tiesi, että tässä ollaan omillamme ja tästä on selvittävä itse. Mitään nekruja ei ole tulossa.

Ja vaikka neekeri olisi kykeneväinen tietoisuuteen sillä tasolla mitä vaaditaan, jotta mieleesi edes juolahtaa moinen outo ajatus kuin "auta jopa vieraita ja vihollisia" niin voin lyödä miltei pääni pantiksi, että sitä ei olisi siltikään, syystä tai toisesta tehty. Ja jos olisikin niin mitä tekisimme parilla rumalla Afrikkalaisrätillä ja tautisilla kepardihatuilla ja lehmänpaskalla ja oljilla ?! emme juuri mitään mitä emme tekisi, rumilla suomalaisräteillä tai paikallisella lehmänsonnalla ja oljilla ja karvalakilla.
Neekerien apu siis, toisinsanoen, olisi yhtä hyödyllistä kuin kissan tuoma lahja omistajalleen / ihmiselleen, eli jokin pieni, kuollut eläin.

Tokihan se ON kissan tapauksessa siis, hyvin hellyyttävää ja osoittaa harkintakykyä ja tietoisuutta ja älykkyyttä ja tietoista valintaa yms. Mutta tässä puhutaankin nyt kissasta ! ja ehkä jopa vain hypoteettisesta kissasta ! EI neekeristä !!
Kissa on melko vitun fiksu nekruun verrataessa. Ja totaalisen ihastuttavakin (eritoten tässä verraten neekeriin).

Koko nykyistä ja ällistyttävän runsaslukuista ja valtavaa ja ylimääräistä, neekeripopulaatiota ei olisi olemassakaan ilma Anglosfäärin lyhynäköistä typeryyttä. Ne perkeleet kun menivät Edistyspäissään "sivistelemään" myös pimeään afrikkaan ja parantamaan niiden melko omituisten paikallisten, ihmisen-jokseenkin-näköisten, olentojen sairauksia ja muita ongelmia. Ja koska anglot sentään ovat jonkinlaisia valkoisia, he olivatkin yllättävän tehokkaita tuon lääketieteen osalta ja onnistuivat mitätöimään neekeriheimoilta mm lapsikuolleisuutta melkomoiset annokset. Ja ...no, sitä ei kovin pitkään mietitty. Tarkoittaen siis, että: se ei ollut ihan loppuun asti aateltu juttu. Kuten kaikki tämä, tämänhetkinen, neekeri ja ählämi ja kaikki-ruma-ruskea, villityskään.

Muistakaa mitä olen sanonut: ajatelkaa miltä teistä SITTEN tuntuu, KUN tämäkin muotivillitys on ohi ja taika raukeaa ! Muistakaa sitten mitä olen toistellut. Silloin teille jää vain ns hätä käteen. Silloin te yht´vitun´äkkiä heräätte jokin aamu "omassa" maassanne siihen, että ...herran perkele !? mitä vittua ?!... täällähän palloilee pitkin ja poikin, perkele, neekereitä ja lähi-idän islamistisissejä ja ryssiä ja kaikkea muuta kuin Meitä.
Mitä vittua tuossa oikein tapahtui ?!?! Näkikö kukaan ?!Ihan yhtä suomalaisia kuin kuka tahansa muukaan !! niii...n !


Välikysymys: mitä nuo oikein ihan oikeasti ON ^ ?!?!?

Eniwei: mikä helvetin "oikeus" teidän mielestänne, parahin pyhimys, on kaikilla Maan Kansoilla, tulla ja jäädä tänne ?! jos siis tekevät matkansa mahdollisimman dramaattisesti eikä esim kuten valkoiset turistit, ilmastoiduissa busseissa ? (mitä neekereillä ei TIETENKÄÄN ole !! eikä koskaan niitä niille tule!! koska ne ei rakenna sellaisia vaan pyytää niitä valkoisilta typeryksiltä tai rukoilee niitä kuulta ja auringolta ja kokotiileiltä yms).

Te, hyvät hurskastelijat ja typerykset, tarvitsisitte paitsi aivot, myös elämän ! Joten... miksette, hankkisi elämää !?!?

Ja jotain muuta harrasteltavaa ja tehtävää ja iltapuhdetta kuin manata omistanne "Rasismin™" pirua pois ja kärrätä tänne selkä kyyryssä (ei siis tietenkään OMA selkänne ahahahaa, herran tähden!! oi joijoijoijoi, voi voi, voi teitä ja teidän huumorintajuanne söör!) kaikki vaivaisneekerit ja tappoählämit mitä Maa-raukka päällään joutuu muiden loisten ja tautien ohella sietämään ja kantamaan (ja siinä samassa prosessissa, niistä suuresti kärsimään [mutta SE ei "Maan Ystäviä" paljoa kiinnosta. Ei paljo piäretä !] )

* * * * *

En tiedä ymmärrättekö te tätä nyt ihan tasan aidosti ja oikeasti, tässä todellisuuden maankamaralla, mutta: neekerit todella ihan oikeasti lisääntyy kuin ruttobakteerit tai jänikset tai ihmisen elämän ongelmat, ne moninkertaistuvat jatkuvasti. Jos niitä on jo alkujaankin tarpeeksi suuri määrä; Suomi ON pian ihan-tasan-oikeasti vain yksi Afrikan osavaltio muiden epäonnistuneiden helvetinläpien ja persreikien seassa. Ja täynnänsä siis malariaa, hiviä, ruttoa, myyräkuumetta, keltatautia, ihottumia, paiseita, kuolemaa, murhaa, saatananpalvontaa sen lukuisissa eri muodoissa (muissakin siis kuin Valtio ja Hallitus ja Poliisi yms) eli aika pitkälti, Suomi voi parhaassa tapauksessa alkaa muistuttamaan keskiajan Englantia.
Noitavainoineen ja rovioineen (ei pelifirma) päivineen.

SITÄkö te OIKEASTI HALUATTE ?!?

Herätkää NYT jo vitun idiootit, nynny-nyhveröt ja lällärit ja ääliöt. Sillä pian se ON liian myöhäistä ja sitten... "Suomi"... tuli, oli ja meni.

Summa Summaarum: se OIKEA ratkaisu tähänkin ongelmaan olisi luultavasti : ydinpommi tai useampi. Sijoiteltuna pitkin afrikan maata ja tasankoja. Sillä siliäisi sekä neekerit, että elefantit yms roskaväki.

On sentään edes jotakin, pieni alku, jos ja kun EU alkaa pommittamaan niitä niiden jollia, muttei se mihinkään vielä riitä.

Tässä ei hyvin käy.

Valmistautukaa SIIHEN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti