maanantai 4. toukokuuta 2015

Lätkän MM-kisat 2015 (1)

Kuten jotkut, suht harvat mutta jotkut kuitenkin, ovat ehkä sattuneet jostain syystä huomaamaan, on TAAAAS kiakon Mm-kisat käynnissä.

Tässä on pari huomiotani niistä tähän asti.


Ensinnäkin: tykkään SUURESTI siitä maskottijäniksestä !!!! hahaha sehän on ihan mahtava !! Huippu maskotti, parempi kuin ne sekalaiset ja sekapäiset räpellykset yleensä on olleet. Mitä ihastuttavin hahmo !

Ja toisekseen: olen jo pitkään manannut suomen"leijonien" tylsiä ja kalseita ja aaaaiiina samoja, vaatteita. Niiden sitä iänikuista VITUN "luukkia". Minä olen sitä usein inhonnut. Toisaalta se on välillä ihan tyylikäskin, mutta yleensä joka ikisessä tapauksessa, kuten lippukin, tylsä.

Mutta muutan sen verran mieltäni, nyt, ihmeteltyäni aikani tuota uutta luukkia, että: kyllä! kyllähän se ihan on...oikeasti aika vitun hieno. Pitäkää edes tuo sitten. Tuo on suuren maailman tyylinen, raitapaita ja ihan itseasiassa kyllä tyylikäs ja hieno ja mitä kaikkea.

Se olkapäiden väritys ja hieno teksti hienolla fontilla toimii aika hyvin, nähdäkseni lähes kaikilla muilla paitsi Kanukeilla joille se ei sovi ainakaan sillä vaihtoehtoisella tavalla YHTÄÄN !! Vaan on ihan vitun tyhmän-näköinen ja tyhmännäköinen ja tyhmän näköinen.

Mutta tuota Tanskakin joku tuossa kävi ottamassa nöyryyttävähkön löylyn, näyttää pitkästä aikaa tyylikkäältä. Se on hieno värimaailma ja hyvin toimiva asettelu tai sommittelu ...tai mikä onkin.

Pitäkäähän tuosta vähän aikaa kiinni.

Nyt on hieno idea puvuissa liikkeellä, joten älkää heti sössikö sitä.


I fucking LOOOVE this wabbit !! Huippu jänis!! tai maskotti. Mikä lie vitun hirviö.

Tuo jänis kai söi tuon pojan...tai jotain. Luultavasti jonkun epäonnisen suomalaisen kisaturistin. Ainakin ! siis.

Tuo voisi myös olla ihan hyvä molari tuo jyrsijä. Sillä on ainakin kokoa jos ei muuta. Ja tuo saattaisi olla aika vitun kauhistuttava näky tuijottamassa siellä jään tasolla, suoraan silmästä silmään.
"Uskallappas lämätä TÄHÄN suuntaan mulkku!...."

* * *

"Tami" näyttää taas mariannekarkin ja mielipuolisen sekopään risteymältä, ja "puhuvat päät" hölöttävät niitä samoja typeriä ja melko tympäiseviä, puisevia latteuksiaan, kuten ovat sittemmin 1897 jankuttaneet.
Ja vieläpä SAMAT NAAMAT !!

Ja se selostus... SE on välillä melko outoa. Siinä ei ole päätä tai häntää ja siinä matkitaan sikäli kun kyetään, "Antzaa" jos Antsa ei itse selosta.
Saukkosen Mikassakin kun on tuota karismaa kuin lyhtypylväässä tai kytässä, on sitä mukavaa kuunnella.

Itse "Leijonien" peli..... kyyyllä...kyyllä hän..kai ..se ihan kulkee, ei siinä kai mitään..?.
Eihän se toki sokaissut, ei se niiiin taitavaa ole ollut, mutta annetaan nyt asian muhia ja katsotaan, josko ne pääsisi vielä ainakin Norjasta läpi.

Ainakin ne pääsee kaljalle, mikä kai on tärkeintä, sinne "Leijonabaariin". Mihin pääsee kai vain jos on a) Leijona tai b) tarpeeksi jurrissa.

Yksi murheenkryyni tuossa hommassa on ainakin se paikallinen kuuluttaja tuolla "Ostrava"ssa (joka luultavasti tarkoittaa Tshekiksi "Väsynyt Junttila") tsiisus vittu se ON väsynyt. Se mumisee ne kuulutukset niin monotoonisella ja elottomalla äänellä, että se on joko joku syvästi väsynyt ja masentunut (ehkä elämäänsä kyllästynyt juoppo) tai sitten siellä kokeillaan sellaista kuulutuksen metodia, että puheenpätkät kirjoitetaan "reaaliajassa" tietsikan näppiksellä ja ne sanelee se joku honottava robotti. (Robotti on muuten, mielenkiintoinen pieni trivia tieto, kotoisin Tshekin kielestä!! Robota= työskennellä / tehdä työtä ).

Täytyy siis vielä korostaa, että: se kuuluttaja todellakin on hyvin, hyvin, väsähtäneen oloinen ja ilmeisen tylsistynyt. Ainakin sillä kuulostaisi olevan helvetin tylsää ja kalseaa ja ankeaa ja vaikeaa siellä selostuskopissa. Ehkä sillä on avioero ja huoltajuuskiista ja kasa suuria laskuja taustalla, ikinähän ei tiedä. Tai ehkä joku koiranleuka lantraa sen vesipulloa jollain rauhoitteilla. HEVOSEN...rauhoitteilla. Tai jotain. (Duudsonit ?)

Se saa suomalaisetkin kuullostamaan elämänmyönteisiltä ja ILOISILTA !! Voitteko vittu edes käsittää tuollaista aatosta? suomalaiset ! "Iloisilta" !!

* * *

Ja katsomossa kasa läskejä, kuvottavia, ihraisia Ryssiä huojuu ja heiluu votkapäissään kuten aina ennenkin, mutta suomlannin juntit on jo oppineet näyttämään melko khuulilta !! Kuten suomen juntit on oppineet vähän jo pelailemaan tuotakin peliäkin !!

Niiiice.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti