perjantai 15. toukokuuta 2015

Tshekki voitti sitten !! (perkele !!)

Nyt oli paska peli !! Nyt olen pettynyt !! Leijonat  PERKELE !!

TAAAAAAAAAS siellä tehtiin juuri sitä missä entisaikain Leijonat oli parhaimmillaan, eli seisoskeltiin ja tuijotettiin ja ihmeteltiin ja hölmisteltiin, kun olisi PITÄNYT vain vittu MEEEENNNÄÄÄÄÄÄ !!!!

Ei niitä maaleja synny sillä, että tuijottaa eteensä tai jäähän, siellä omassa päädyssä ja odottelee ja hämmästelee.

YRITTÄKÄÄ EDES perkele !!!! Minä yrittäisin. Minä en koskaan luovuta, hetkeksikään (riippuen siitä miten paljon välitän kyseessäolevasta asiasta). Nytkin tuossa lopussa kun Tshekki teki maalin tyhjiin, MINÄ en olisi SILTIKÄÄÄÄÄN luovuttanut vaan härkäpäisesti yrittänyt ensin yhtä maalia ja sitten toista. Pitäen 6 pelaajaa jäällä. Vittuako sinne enää Rinnettä lähettää palloilemaan kun sillä ei ole enää mitään vitun väliä jos vihollinen tekee vielä lisää, se on jo jokatapauksessa siinä vaiheessa ohi.

Ja muutoinkin ....on PAKKO sanoa, että koko pelissä oli jotenkin sovitulta näyttävä olemus, kuten on ollut muutamissa muissakin, yleisellä tasolla ns. En tiedä olenko vain vainoharhainen, mutta siltä se välillä vaikuttaa.

Mutta eniwei; kuten aiemmin sanoin, se on hyvää nyky "leijonissa" (eikö tuota juttua voisi jo vaihtaa? suomessa EI OLE mitään vitun leijonia saatanan muulit, se on Ruotsin kuningashuoneen mulkkujen juttu ! EI suomen!), että he kykenevät ymmärtämään tämän mitä jankutan, paljon entisaikain juntteja paremmin eli että, älä ikinä, koskaan, missään vaiheessa ja olosuhteissa HYVÄKSY ajatusta ja sikäli: itsensätoteuttavaa ennustusta, että "ohi on" tai että olet hävinnyt, kaikki on menetetty. Ja vitut on !!
On aika usein kun jääkiekossa on tehty ratkaisumaaleja kirjaimellisesti viimeisellä SEKUNNILLA. Älkää olko tylsiä ja luovuttako.

Älkääkä herran tähden, vittu saatana sentään, AAAAIIINA viitsikö SEISOA siellä saatanan jäällä vitun puujalat perkele !! Ei sinne mennä SEISOMAAN ja hölmistelemään vaan siellä pitäisi painaa kuin viitapiru, koooooko matsin ajan. Jos sitä saatana tekee työkseen ja elääkseen niin eikö seisoskelu ole ammattitaidottomuutta ja laiskuutta ja vetelyyttä töissä ? (joka toki on yhtä tavanomaista ja yleistä kuin hengitys yms).

* * * * *

Ja nyt onkin oikein hyvä aika ottaa esiin asia josta olen ollut jo sangen kauan tietoinen, mutta nyt siitä on oikein "mustaa valkoisella" ja virallinen ja turha Tutkimuskin !! Asia jota en tiedä ymmärtääkö kukaan, kuinka moni? esim jääkiekon suhteen, mutta joka kuitenkin VAIKUTTAA kuin nappi otsaan. Ja on mielenkiintoista, että satuin tähän linkkiin törmäämään juuri tänään !... hah....

http://www.telegraph.co.uk/news/science/science-news/11601533/Red-is-the-colour-not-blue-say-scientists.html

Eli värien vaikutus ihmisiin. Olen aina ajatellut juuri noin itsekkin, eli että; yksi sangen simppeli syy sille miksi Kanada on aina niin vitun hyvä ja vaikuttaa lähes suvereenilta ja lyömättömältä on vain yksinkertaisesti se niiden uhkaava ja pelottava PUNAINEN peliasunsa.


VAARA !!!  PUNAISTA HAVAITTU !! VAARA !!! PUNAINEN VAARA !!! VAARA !!! You better watch the fuck out !!!


"They believe the colour red could be having a major impact in business, social situations and on the sports field."

" Those wearing red were rated as more aggressive and angry than those in blue or grey. Male participants only also viewed other men in red as "dominant". "

Hahahahahahaaaa, sininen !! hahahaaaa.

" They are currently talking to organisers of combat sports about introducing new rules to avoid the colour being used to unfair advantage. "

Hienoa ! That´s nice.

Kanadalla ON tuo "epäreilu etulyöntiasema" lätkässä, johtuen juurikin tästä. Ja veikkaisin näin äkkiseltään ja näppituntumalta, että Kanada lienee voittanut suurimman osa mestaruuksistaan juurikin PUNAISESSA versiossa puvustaan ?! ....kuinka väärässä olin ?

Siinä valkoisessa asussaan, Kanada on täysin voitettavissa ja ihan onnettoman uivelon näköinen koko tiimi. Täysin jyrättävää kamaa. Mutta annas olla kun ne pukeutuu punaiseen.
Suomenkin "leijonat" alkaa heti pelätä ja täristä ja epäröidä ja epäillä ja se tietää häviötä ja kadotusta yms.

Tällaiset asiat ei kai joko kiinnosta ketään tai sitten olen taas ollut melkolaillaa yksin tämän(kin) ymmärtämisessä. Mutta : koettakaa nyt herran perkele sentään jo käsittää joskus jotakin !! myös näistä asioista ! Ja vaihtakaa tuo typerä ja lapsellinen leijonat-nimitys ja se Poliisimainen joukkueen "luukki" ja se tylsä vitun kolmio logo.

Saatana.

Ehkä te voisitte pukeutua vihreään ! ja väsyttää ja rauhoittaa vihollisen, raukean levolliseen tilaan (siis siihen missä itse lienette yleisestiottaen) ja sitten täten kiihtyä ad astra !P.s  viitsinkö edes mainita minkä värisissä asuissa esiintyi Tshekki ?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti