lauantai 2. toukokuuta 2015

Kaarlen SieppausKaarl Filip on kaapattu Kreikkaan !!
Kuten uutisesta näette, on Carl Philip siepattu ja kuljetettu Kreikkaan. Tämän takana on mitä todennäköisimmin Kreikan Vasemmistolainen eli De Facto Kommunistinen Natsi hallinto.

"Tiesimme Kreikan ahdingosta ja sen olevan epätoivoinen, mutta että mennä nyt NÄIN pitkälle..... huh huh... en osaa sanoa juuri nyt juuri mitään" sanoi Merkkel, Saksan Füüreritär.

Kreikka on ilmeisesti aikeissa vaatia lunnaita Kaarlesta, nyt, kun sen aiempi kiristys-suunnitelma meni mönkään (yritys rutistaa Saksasta jotain ulos ja irti, perustuen Natsi-aikaan.
Erityisen outoa on mm se, että Kreikassa itsessään ON nyt "Natsi-aika" !!)

Kun Saksaa ei saatu taipumaan Vasemmiston apinametelistä huolimatta ja paljosta päänaukomisesta ja käsien levittelystä ym, on nyt vuorossa jo sieppaus !!

"Tälle saattaa olla pakko jossain vaiheessa ehkä tehdä jotain" mumisee unisena Erkki Tuomioja.

"Niin on!!" sanoo Hakkarainen sahaltaan, kun hänet sieltä puhelimella kiinni saimme, ja jatkaa; "sinne on lähetettävä yrin pommi ! ja ja ....ja *tsihi hi hi hii* vietävä niitä neekeriukkoja sinne... päivystämään".

Kiitos Teuvolle näistä neuvoista ja viisaista sanoista.

* * * * *

Mm Pohjois-korea on luvannut lähettää Kommunisti-sotilas Patalijoonan avustamaan Kaarlen pitämisessä vankina ja nälässä ja tarvittaessa myös muissa sorto-toimissa, kunnon Vasemmistolaiseen "individuaaliseen ja vapauttarakastavaan ja yliälykkääseen" tapaan.

Un Jong !... me kiitämme nimeäsiii.

Maailmalla Uutiseen ei ole reagoitu kuitenkaan muuten, juuri lainkaan. "Ei ketään kiinnosta mikään vitun Ruotsalainen paskanaamainen paviaani" sanoo nimettömänä pysyttelevä lähteemme Vatikaanissa.

"Tehkööt hänestä vaikka varrasta minun puolestani" sanoo puolestaan UuEsaan Barry Soetoro (alias "Obama"). "Mä sitäpaitsi dikkaan vartaasta ! ja kanasta erityisesti" jatkaa neekeripäällikkö.

Jokatapauksessa: tämä on varmasti "polttariyllätys" jonka Kaarl muistaa jos elää, lopun ikäänsä. Tai ainakin sen ajan kun nyt vielä elää.

~ Fin ~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti