keskiviikko 27. toukokuuta 2015

"Sanni"n uuden levynkannen (?)..arvostelma
Siinä se on. Sanni ja pylly. Nimesin tuon kuvan tuolla nimellä, koska.... siinä ON Sanni ja pylly.


Mikä tämä on ? olevinaan..? nykytyttö kieli ulkona kuin jollain lapsella. Ärtyneellä lapsella joka yrittää siten kapinoida ja "osoittaa mieltään" eli ilmaista itseään rehellisesti, mutta militaristisen tiukat ja typerät vanhemmat kutsuvat sitä "mielenosoitukseksi". Vittu...hei? voisiko olla, että jos joku "osoittaa mieltään" niin....voisiko olla niin, että SINÄ OLET VÄÄRÄSSÄ ?!?!?! ja että SINUN tekosi ja sanasi ovat suoraan Beelsebuubin perseestä eikä mitään vitun runoutta ja oppineisuutta ja oikeaa mittaa mitä SINÄ LUUUULET niiden olevan ?!
Ihan vain ajatus, mutta takaisin aiheeseen....
Sanniin.

Kuka Helsinkiläis Juntti tuon sekasotkun on "suunnitellut" ?! Luultavasti se on ajatellut, että ollaan kaikkea mitä ne typerät "pöndet" EI ole !! nii !! just nii hei !!
Ja Sanni, mee sä niinku vaikka tohon...mikä lie, pesukoneen? päälle ja mä heittelen kaikkee tätä krääsää ja sekalaista roinaa ja roskaa ja tavaraa tähän ympärille, niinkuin suuressakin maailmassa, ja sät sit vaan niinku oot siinä tiäks sillee...khuulina ja kieli ulkona kuin Maili Sairuksella ...jolla se toooki on, on ulkona siksi, että se on niin tyhmä, ettei se osaa pitää sitä suunsa sisäpuolella, mutta kuitenkin..

En osaa sanoa, näyttääkö tuo kuvan nurkkaus enemmän joltain yläasteen liikuntasalin välinevarastolta vai huoltoaseman (circa 1986) takahuoneelta, mutta melko ankealta kyllä näyttää.

Ja Sanni itse... näyttääkö se enemmän siltä kuin se olisi vain syönyt liikaa karkkia kuin siltä, että sille näytetään tuolta kuvan ulkopuolelta pehmis annosta tai penistä. Vaikea päättää.
Kaippa ne kaikki käy.

Se näyttää niiltä kaikilta.

Se on ehkä ehdollistettu niin, että kun joku kameramiehistöstä näyttää kikkeliii tihihihihiii, niin Sannin kieli lankeaa tuolla tavalla ulos. Tai sitten kyse on vain viattomasta pehmisjäätelöstä joka on tietenkin aivan mahtavaa. Muttei sitäkään kuulu tuijottaa kieli ULKONA. Neekerit hoitaa kyllä senkin puolestasi.

Mitään muuta hyvää / hienoa tuossa kuvassa ei ole kuin Sannin hiukset, takki ja reidet. Kerrassaan lahjatonta roinaa.

No... neonvalot On aina hienoja se täytyy myöntää.


P.s ehkä ensikerralla... ihan vain pornoa ?! ok ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti