perjantai 29. toukokuuta 2015

Robin "Ace" Räikkönen

http://www.iltalehti.fi/viihde/2015052919776701_vi.shtml

"Robin Ace Matias Räikkönen"  ??!  ....tämä on teidän mielestänne HYVÄ nimi ? lapselle..... kilpikonnalle... autolle... villasukille... millekkään...?....

Erkki Tuomiojakin on sitä mieltä, "ettei tuo ole enää mikään Pohjoismainen nimi".


Tuo poika (parka) tulee olemaan aika sekopää !! Sanokaa mun sanoneen.
Sillä tulee olemaan vaaaaikeaaa hahmottaa omaa selkeää rodullista / kultturellia identiteettiään tai oikeastaan... mitään !

Siitä tulee kahjo.

Siitä tulee outo friikki ja hämäräperäinen sekoitus...vähän kaikkea. Sangen moderni lapsi toisinsanoen.

Robin ?... hmmm....... mistäköhän tuollaista ideaa ovat päähänsä saaneet..?.... "Robin"
.........luultavasti Minttu on Bätmän faneja tai Huudin Robinin fani.

No... ainakaan se EI ole "Diandra" !! tai "Diandra Anna-Minttu Jäämies Räikkönen" tai "Juho JVG Stiig-Räikkönen". Eli.. . .. jonkunverran pahemminkin voisi olla.

Kamalaa olisi kyllä myös "Riku Räikkönen" !! SE olisi karmea. Taaaii.... Raimo tai Reijo tai Rudolf -Räikkönen. Kamalia kaikki.

Tai no....en itseasiassa enää tiedä... mutta että "Robin" ?... älkää viittikö.

Kohta täällä, suomessa, vilisee jo Johneja ja Jameksia ja Elizabethejä ja Michaeleita yms.
Ja se kävisikin hyvin, sillä nythän täällä on jo käytännössäkatsoen siirrytty puhumaan lähes täysin, Englantia. Joten siirtymä on vaivihkainen ja huomaamaton ja kivuton. Ja sitten.... BÄNG !! peto iskee kiinni ja ...pian ollaan Yhysvaltain osavaltio !! Tai jos hyvin käy, osa Venäjän Mahtavaa ja Suurta Äitiä.

No mutta... voimme kai kaikki huokaista sentään SIITÄ helpotuksesta, että se EI ole sentään.... junou...?... "se" !! .....SE nimi .... eli jos se nyt täytyy erikseen todeta ..niin: "Mohammed" !! Tai "Ali" tai mikään vastaava !!

Thänk-faking-gaad !!


P.s Robin, jos luet tätä joskus hamassa tulevaisuudessa itse...niin..tiedä että tämä on tänne skriivattu "in bona fide" !! Sinun puoltasihan minä tässä pidän !!


Perkele... !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti