sunnuntai 20. lokakuuta 2013

WoW-rtwf Dokumentti


Katsoin juuri tuon WoW-dokkarin "World of Warcraft - Race to worlds first" YLE-Teemalta. Ensinnäkään, en edelleenkän ihan tarkalleenottaen ymmärrä mitä-tarkalleenottaen-siinä tehdään?! ...tapetaan niitä bossi-hirviöitä vaan ...vai ?!...

Toiseksi, jahuuuu!! Suomalaisethan ne näköjään keikkuu sielläkin kärjessä!! ykkösinä!! joku nörttipoppoo nimeltä "Paragon" ...nais!.(nice).

Ja silmiini pisti yksi sangen fundamentaalinen piirre tuossa kaikessa, .....nimittäin ; suurin osa WoW:ia pelaavista on Valkoisia !!. Hahaaa!. Eli se on taas vain yksi loistelias osoitus siitä, mitä nämä modernit Natsit, nämä MoKu-paskakasat ovat epätoivoisesti yrittäneet haudata, unohtaa ja kieltää, eli että ´samanlainen etsiytyy aina vääjäämättä samanlaisen seuraan´ !!. Ikään kuin tuokin olisi joku vitun salaisuus!! ikään kuin sitä ei kissakin tietäisi. Kissakin tietään tuon!!. Kissa !!.

Koska valkoisilla ei ole enää mitään merkittävää yhteistä tehtävää tässä todellisuudessa, hakeutuvat tietyt heistä sitten muihin maailmoihin (itsekkin johonkin extenttiin) ja muodostavat siellä sitten näitä "Kiltojaan" yms. Jotka näämmä ovat ihastuttavan monoetnisiä, homogeenisiä, yhdenmukaisia eli samasta puusta veistettyjä eli yksi-rotuisia. Suurin piirtein !. Ja eipä tuollainen, abstrakti / ajattelu kykyä ja johonkin lennokkaaseen keskittymistä vaativa yms, toiminta juuri ketään muuta kiinnostakkaan kuin valkoisia ja aasialaisia. (Toki se Amerikkalaisten kilta-johtaja oli jokin Ählämi, mutta muutoin suht valkeaa väkeä)

Tuli tuosta myös ihastuttavan...jotenkin. ...sellainen mahtavan aito ja mutkaton ja simppeli "vanhan ajan" fiilis, jota ei nykyään enää tapaa mistään julkisista ja sikäli suosituista ympyröistä ...ainakaan missään "täällä ulkona". Kaikki ne "foorumit" on jo nämä itsensä Jumaliksi ylentäneet mulkvistit tukkineet, omineet, sensuroineet, soluttaneet, tuhonneet, mitätöineet tai vain pelokkaiksi pelotelleet.

Mutta kuten elokuvassa Jurassic Park, yksi hahmo sanoi, taisi olla se "pää-hahmo"  "Alant Grant" jota esitti Sam Neill: "elämä löytää keinot". Vaikka siis tukkisivat meiltä 1000 tietä, me luovimme ja löydämme tien numero 1001. Toisaaltahan tässä on myös yksi näistä ongelmista ; valkoiset on vain siirtyneet nettiin!!. Lähes koko sakki, ja myös siksi on näillä työMyyrillä ollut niin helppoa "marssia läpi instituutioiden". Helppohan se on saatana, sillä välin vallata jonkun talo kun se on sieltä itse poissa ja jossain muualla, ...ja psykoosissa !.

* * *

Nyt siellä pyörii vielä "Donkey Kong"-pelidokkari, ...jota pidetään pelidokkareiden pelidokkarina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti