lauantai 26. lokakuuta 2013

Suomen Vaarallisimmat Lähiöt

                                                                                    Suomen Vaarallisimmat Lähiöt
                                                                   http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013102517553457_uu.shtml

Yllättääkö tuo lista ketään? ...en usko. Se on selvää pässinlihaa jopa koiralle, ...Marssissa.

- Eli Stadissa "Kontula" ....jonka nimi lienee johdannainen sanasta "kontu". Eikös siellä ole iiiiso läjä näitä "Maahanmuuttajia" ..?!.

- Turussa tutuksi nimeksi tullut "Varissuo" jossa siis piilee iso liuta käsittääkseni niin neekeriä ja muuta murjaania kuin Mustalaisiakin. Yllätys yllätys on se seutu sitten sitämyötä vähän levotonta ja rikosten piinaamaa.

- Vantaa, "Myyrmäki". Myyrmäessä räjähti.

- Espoo "Leppävaara". .....siis mikä helvetin vittu niitä oikein vaivaa !!??. Olen itse käynyt tuolla, jopa parikin kertaa!! ehkä jopa kolme!!!! ja se näytti lähinnä "Bladerunnerilta" tai joltain. Eikö siellä pitäisi asiat olla aika vitun hyvin!? ja kadehdittavan kunnossa ?!. Joten mikä siis on pulmanne ?! ....manne? vai muut "Ulkomaalaistaustaiset" hlöt.

Noista muista en sen kummemmin tiedä juuri mitään, paitsi Suomen Rumimman Kaupungin ja Suomen Oman Neuvostoliiton eli Tampereen "Hervannan". Siellä olen jopa käynyt, mutta niin kauan sitten, etten muista siitä mitään merkittävää, mutta uskallan uumoilla sen olevan mutiaisten peittämä ?!.

Veikkaan, että suuuri suuri syy kaikkien näiden "mystisen rikollisten" alueiden rikollisuuteen on yksinkertaisesti se mitä tuossa jutussa kierrellään kuin kissa kuumaa venäläistä puuroa, eli tietenkin Ulkomaalaiset / Maahanmuuttajat / Muunväriset jne. Myös toki Suomlantilaiset juopot ja muut hampuusit, mutta takaan ja alleviivaan, että suuri tekijä on näissä "keisseissä" aina se Mahmouddi tai Mehmetti tai mikä lie vaan Ähcmetti.


"Näissä paikoissa on yleensä paljon kaupungin vuokra-asuntoja. Se on varmasti yksi syy tilastojen takana, rikoskomisario Seppo Leinonen Oulun poliisista kertoo."


Kyllä kai juu....




Vuokra-asunnot tekevät siis ihmisistä rikollisia hulluja !. Kappas perkele !.
Älkää vain herran tähden ryhtykö "Vuokralaisiksi" !! se sekoittaa pään !!. (Tosin myönnettävä on, että onhan tuossa kyllä pieni hippu totta siteeksi. Vuokra kämpässä voi totisesti tulla pöllöx).


Älkääkä ikinä menkö Myyrmäkeen! siellä saattaa räjähtää. Te saatatte räjähtää, kuolla räjähdyksessä, silppoutua. Joku ääliö istuu ehkä muovipussinsa kanssa jossain kaupittelu-kirkossa / rahan-temppelissä, ...no Ostoskeskuksessa!! vitun idiootti!! -ja yht´äkkiä räjähtää !!.


Mutta toisaalta, kuka hullu uskaltautuu enää edes kouluun !!?. Joku silppurihan iskee pian sinnekkin ja puukottelee ja ammuskelee satunnaisesti tai äärimmäisen suunnitelmallisesti ja haavoittuu sitten lopuksi itse ja ampuu itsensä!. Surmanloukkuja ne on!.Kuten hissitkin !.
Ja ählämien Kebappi-paikat.


Ei nyt sanatarkasti, mutta "parafreisaten" Fingerporia ; "onkos teillä kuppia?. No onhan meilä kato, meil on aasialainen ja afrikkalainen ja ihan tavallinen kuppa!"
Kebappi-räkälässä kysyttyä.(ei oikeasti! huom!).

Ja summa summarum: riahuuhan ne kai ne Virulaisetkin, siis näissä "lähiöissä".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti