perjantai 11. lokakuuta 2013

Muutama yöllinen linkki, silvous plait !

http://www.cracked.com/blog/6-movies-you-wont-believe-started-iconic-fashions/

Huu njuu ?. Kuka tiesi kaikkea tätäkään!?. Tom Ruise aloitti siis Reibanin myyntibuumin / piti koko lafkan pystyssä ylipäänsä !!. Hahaaa.





http://www.cracked.com/article_20571_6-weirdly-human-things-you-wont-believe-animals-do.html

Ja jos luulit ettei elukat ole kuten me, ....niin kyllä on. Termiiteillä on Poliittisia kampanjoita, koirat antaa tyttöjen voittaa, pulut uhkapelaa sen kun kehtaavat ja linnuillakin on salasanat !!. Salasanat saatana !!. Aatteleppa sitä, ....jos vaan passaa ?!.



http://www.liveleak.com/view?i=4bc_1381309391

Osattiin sitä / tätä ennenkin !. Lepuuttakaa silmiänne & hermojanne. (huom! sisältää pippelin).




http://www.liveleak.com/view?i=9fb_1381399413

...Ryssä. Nuff said!!. (Ja tätä porukkaa Suomalaiset pelkäävät, sydän kylmänä...)


http://www.liveleak.com/view?i=34f_1381378175

Saatanammoinen Orava !! Houlii fak!. En tiennyt Oravien olevan noin jykevää tekoa !!. ...ei mikään lasileuka!. Eikä kynäkaula.


http://www.iltasanomat.fi/musiikki/art-1288608202357.html

Ahahahaa, wau !. Vaaran Terokin on nyt joutunut Borg-kuution hampaisiin "MaMuvastaisuuden" tähden!!. Ensinnäkin ; asiaa Tero !! hyvä hyvä


Sarasvuo sanoo tuossa, että "..tietämättömyydeSTÄ eläviä.." tarkoittaen ns. "suvaitsevaisia" tai miksikä niitä sanookin, HahaHAhahahAAHA!!!. Ettei vaan lipsahtanut totuus, Freudilaisena lipsahduksena!!. On mainittava muuten myös, että Sarasvuo on feno / somato -tyypiltään eräänlainen Arkkityyppinen kiusaaja / koulukiusaaja, itselläni oli ala-luokalla kerran hyvin paljon tuon näköinen härnääjä. Eikä se tunnettu kiusaaja "Alexander Stubb"kaan kovin kaukana ole fenotyyppisesti Sarasvuosta, minä luulen, että nämä on molemmat niitä Cro-Magnon ihmisiä ja kuten Tex sanoo, ei niillä eikä Sapienssilla -ole mitään aitoa, oikeaa, inhimillistä sisältöä. Ne on pelkkiä tyhjiä, väkivallasta siinneitä -kuoria. Tässäkään tapauksessa, ei Sarasvuolla ole mitään oikeaa sanottavaa, eikä mitään mihin tukeutua tai mitä puollustaa, se vain puhua pälpättää, koska ...tykkää puhua.
Tero parka!. Nyt se leimautui "MaMuja vihaavaksi, neekereitä halveksuvaksi, somaleja ruoskivaksi, haisevaksi paskakasaksi" sensijaan, että olisi vain "muusikko" !!. Ja on todella, todella ja vielä kerran, Todella!! säälittävää, raukkamaista, alhaista ja aidosti Pohjois-Korealaista YLE:ltä "bännätä" Tepa. ...mistään syystä ylipäätään !!. Vitun luuserit!!. Kerätkää kommarit luunne ja panukaa horisontin taa, sekä tästä maasta, että kaikista tällä planeetalla !!. vitun haisevat kollektivistiset, lahjattomat, keskinkertaiset -viemärirotat. Vikiskää viemärissä, ei maan pinnalla.
Morlokit kuuluu maan-alle.

Ja Teron ratkaisu "kerjäläisongelmaan" joka on täysin maahantuotu ja sikäli tahallinen, ei aito originaali ongelma siis, -on täysin oikea. Mikä estää tai estäisi suvereenia ja itsenäistä (aaa!! mutta ollaanko itsenäisiä!?) maata taluttamasta maahan-änkeneitä ulkoisia rikollisia rajalle ja siitä yli ?!. Paitsi tietysti se rajantakainen vastapuoli, mutta ymmärtänette yskän.
Ja tässä taas kerran saivarrellaan ja kierrellään ja kaarrellaan itse asian ympärillä, eli tivataan sitä "onko henkilökohtaisia kokemuksia" ongelmasta, ikäänkuin toisten kokemukset ja empiiriset / yleispätevät esimerkit ei riittäisi, tyypillistä. Tyypillistä KulttuuriMarxisti "strategiaa", lapsellista ja öykkäröivää ja alhaista ja niiiiin teennäistä ja läpinäkyvää. Onko esim Sarasvuolla "henkilökohtaisia kokemuksia" ...sodasta? tai joukkomurhista? vaikka samantien juutalaisten? ....ja jos ei, niin tarkoittaako se, ettei niin ole tapahtunut tai ettei niin tapahdu !!?. Tsiisus fak, hei!! kamoon !. Tai onko vaikka jonkin "suviksen" siis miehen eritoten, -raiskannut joskus joku "Somppu" tai muu Murjaani ?!. No ...eipä tietenkään!! kuinka sopivaa!! kuinkas sattuikaan!. Älkää viittikö isot ihmiset leikkiä noin vitun tyhmää!! ....jollette siis aidosti ole noin vitun tyhmiä...


Kuten olen sanonut ennenkin, Suomi on hyvin paljon samanlainen pikku-paskaläntti kuin Pohjois-Koreakin, enkä ole muuttanut mieltäni. Molempia johtaa periaatteessa kasa ylä-astelaisia kiusaajia ja muita öykkäreitä, eikä kukaan osaa, uskalla, tai jaksa -tehdä mitään. Ja koska Suomi ei ole mikään loputtomien mahdollisuuksien Anglo-Sfääri tai runsaudensarvi, mihin täällä voi edetä?!, ei kenelläkään Oikealla Ihmisellä oikein riitä motivaatio ja energia ´täällä pohjan-tähden alla´ ja täten ; he antavat pahuuden voittaa!. Sillä mitä hyödyttäisi taistelu täällä? ....mehän olisimme silti edelleen vain Suomessa! jumissa, kuin jossain vitun jäälautalla. Suuri Maailma sentään tarjoaa mahdollisuuksia sen kun vain uskaltaa vastaanottaa, siellä pääsee isompiin piireihin eikä törmää jatkuvasti samoihin tympäännyttäviin pikkusieluisiin naamoihin ja voi vähän itseään ilmaistakkin yms. Totisesti se on niinkuin Anglot kerran sanoivat : location, location, location !. "Maantiede on kohtalo".

Mutta summa summarum ; olin aistivinani, että yleisö oli kuin olikin Teron puolella ja se valoi minuun uutta luottoa ja uskoa teihin, rasittavat juntti-paskani !!. Ehkä teissä on hippu, hyvin hyvin haapean pieni, mutta hippu never-the-less -toivoa !.

EU alas ja sassiin!! ja Suomen siihen junailleet linnaan, ei presidentin!!, ja kaikki jotka ovat MaMuilua kannattaneet!!. Vai onko heidän tahdonvoimansa vain suurempi kuin meidän Hyvien ?!. Sillä vain sillä on väliä, sitä on koko elämä.

Kuten Hankamäen "Enkelirakkaus" kirjan ensimmäisellä sivulla (niitä kirjan alkupään tyhjiä sivuja) sanotaan, Upanishadeista lainattu kipale ;


"mitä ovat syvimmät intohimosi, sitä on tahtosi, mitä on tahtosi ; sitä ovat tekosi. Mitä ovat tekosi, sitä on kohtalosi."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti