maanantai 21. lokakuuta 2013

Fundamentalistit

On jo pitkään pitänyt kirjoittaa tästä aiheesta edes jotain, joten nyt kun se taas pelmahti päähäni niin kirjoitan tänne, ylös ...tämän.
Eli mitä tulee näihin tyyppeihin joita nykyään voi nimittää mm seuraavanlaisiksi ; Modernien-aikojen Natsit, Ääri-Vasemmisto, Vasemmisto, Monikultturistit, Suvaitsevaiset, Liberaalit, Ääri-Liberaalit, Vihreät, Ääri-Vihreät, Luonnonsuojeliat, Itu-Hipit, Kommunistit / Kommarit, Ääri-Kommarit, Stalinistit, Omaan pesään kusijat, Totalitäristit, Anarkolarppaajat, Neekerinrakastajat, Elämäntapa mielenosoittajat, Ammattiloukkaantujat, Valittajat, Komentelijat, Kusipäät, Läskipäät, Paskapäät, myöskin Kusipäät!, Anti-Fasistit, Anti-Rasistit, "Vapaustaistelijat", Ymmärtäväistö, Tärähtäneistö, MoKuttajat, Kukkahattutädit / sedät ...ja vaikka miksi!!. Lista vain jatkuu ja nimityksiä voi keksiä itse lisää. Mutta ketä nämä siis oikeasti ja määrittelevän Lopunkaikkisesti ovat !!?!?. Who the fuck are these ppl !!?.

Minäpä sanon !!.

Ne on ne iiiihan samat paskakasat, ihan samat ylimieliset, vainoharhaiset, houreiset ja hengenvaarallisen typerät ja asialleen omistautuneet, keskinkertaiset imbesillit jotka ovat pitäneet Eurooppaa rautaisessa idiootin kiusaajan -kuristusotteessaan jo viimeiset,. .....uuu..olisko noin 1000 vuotta ?. Ne olisi yksinkertaisinta tuntea aina ja kaikkialla, vain tällä yhdellä ja samalla nimellä niin ei tule kenellekkään, koskaan vaikeuksia ymmärtää missään, mitään, mistään syystä, eli ; "Fundamentalistit" !. Se on se, mitä ne on. Eikä ne ole koskaan mihinkään muuttuneet ja parantuneet tai tuleva muuttumaan ja parantumaan !.

Nämä on ne ihan tismalleen samat tympeät paskapäät, jotka ennenmuinoin esim ...poltti elävältä!! kaikki itseään paremmat ja paremmin tietävät ja kauniimmat ja ne joilla oli jotain uutta annettavaa maailmalle tai vain ylipäätään jotain annettavaa.
Nämä on niitä kusimulkkuja jotka ovat jo kauan sitten ymmärtäneet, että "hei!! ...eihän mikään Jumala sittenkään ilmesty ja tuhoa minua jos vaikka tuhoan kaikki nämä muut ihmiset!! heheiiii!!" ja ylensivät itse itsensä täten Jumaliksi / Jumalaksi,  Jumalan / Jumalten paikalle. Ja se on vaarallista se, kun hullu saa jonkinlaisen käsityksen omista voimistaan, muttei tajua minkään tekonsa seurausta eikä varmaankaan välittäisi paljoa vaikka tajuaisikin.
Eurooppaa on aina nähtävästi asuttanut ainakin 2 eri versiota tai muotoa "Eurooppalaisesta" ; on nämä Fundamentalistit ja sitten ....me muut. Eikö se ole johonkin extenttiin niin, että mm Amerikkaan lähti ja lähetettiin juurikin tätä paskasakkia, koska kukaan täällä ei vain kertakaikkiaan voinut sietää näitä kaikkeen puuttuvia idiootteja, näitä fundamentaalisia kusipäitä, jotka ei vain voi antaa maailman ja muiden olentojen olla rauhassa vaan puuttuvat neuroottisesti ja härskisti kaikkeen ympärillään ja sitten syyttelevät lähinnä uhriaan !!!?. Mahdollisesti "heikkoudesta"..kunhan uhri siis (nykyään / tällähetkellä) on Valkoinen!!.

Tämä on tietyn ihmisryhmän / genotyypin tai voisiko sanoa jopa, että oman pienen "Rodun" -erityispiirre. Tämä on siis eräänlainen fundamentaalinen(sanaleikki tahallinen :) vika, valuvika tai sairaus, tietyssä osassa Euroopan ihmis-populaatiota, piirre joka on kuin albiinous neekereissä tai siniset silmät jutkuilla tai ...häntä tai sarvet tai jotakin. Joillakin se on ja joillakin sitä ei ole. Sillä enemmän tai vähemmän kaikki, on vereen kirjoitettu, DNA:han tallennettu, purppuravirtoihin sisällytetty Deus Ex. Kuten tietokonepeleissäkin, on todellisuudessakin ohjelmoituja peruspiirteitä ja parametrejä ja itse itsensä toteuttavaa automatiikkaa jolle ei vain voi kukaan koskaan mitään, enkä näe mitään syytä sille miksi pitäisikään!?(sillä ns Geshtell -maailmankuva alkaa kuvottaa itseäni yhä enenevissä määrin). Nämä ovat niitä tyyppejä jotka leikkivät Jumalaa vaikka ovat kaikista maailman ihmisistä siihen vähiten kykeneväisiä!. Sitten syyttävät itse muita ylimielisyydestä ja omahyväisyydestä ja ahneudesta ja vielä mitä!! pöyristyttävää pohjasakkaa !!. Nämä jos ketkä, tulisi polttaa!! ja pikimmiten! ja ne taitavat itsekkin tietää sen, syvällä sisällään, sikäli kun niillä minkäänlaista syvyyttä sisällään on.

Näitä paskakasoja määrittää myös sellainen piirre, että he tekevät näemmä lähes kaikkensa, ajaakseen muut Valkoiset -pois raadoltaan. Tai mitä se sitten onkaan, mikä on minkäkin ajan ja aika-kauden Se juttu, se arvokas ja ihana, se on se minkä nämä kusimulkut menevät ja omivat ja alkavat sitten törkkiä muita Valkeita kauas siitä, pitkällä terävällä kepillä. Ja samalla haukkuvat suut silmät täyteen ja käyttäytyvät kuin neekerit noita-rovio-messuissaan tai joku hysteerinen juutalais-akka kirotessaan Arabeja, PissraHelin rajalla.
Ja kuten Kommaritkin, tulee suuri osa näistä apinoista niinikään ns "ylä-luokasta" ...aina kuitenkin ns"rahvasta" esittäen ja teeskennellen. Ei toki kaikki, mutta ällistyttävän suuri osa.
Ja toisaalta ; olisiko köyhällä varaa ja järkeä elääkkään tavalla, joka koostuu lähes yksinomaan valittamisesta ja loisimisesta(siis äärimmäisen tasokkaasta -loisimisesta) tappelusta ja riidanhaastamisesta ja pään-aukomisesta ja poliisienkin ärsyttämisestä ja lakienlaatimisesta ja sääntöjen lisäämisestä yms yms. Ei taida olla ihan Pers´aukisten hommaa !?.

Sitäpaitsi, Me Muut -ei olla yhtä hyvin järjestäytyneitä / organisoituja, sillä emme olleet elämässämme alunperin ajatelleet, että elämää tulisi määrittämään jatkuva taistelu omiamme vastaan!! ja että meidän olisi syytä liittyä johonkin jengiin ja ärjyä ja karjua ja rähistä ja vahingoittaa jne. Me olisimme vain halunneet elää omaa elämäämme, rauhassa ns "live and let live". Mutta kuten sitä sanotaan "jos haluat rauhaa, valmistaudu sotaan" !!. Ja näinhän se totaalisesti on, eikä sillekkään kukaan mitään, tällä Apinoiden Planeetalla -voi.

* * *

Nyt nämä muiden elämään, oman elämänsä perustavat Määräilijät / kollektivistit -on perustaneet taas yhden, yhden monista -menneistä ja tulevista, Kollektivistisista liikkeistään eli EU:n.
He ei vain kertakaikkiaan voi eikä osaa -antaa maailman olla, eikä aio yrittääkkään -sillä miten maailman käy jos sen Elävät Jumalat eivät ole sen jokaista pienintäkin toimintoa valvomassa !?!. Ja mm Neekereitä koulimassa, barbaarisista villeistä -oikeiksi ihmisiksi ?!?!. Ideana toki ihan jees, vaikkakin silti turha, mutta ei tule koskaan toteutumaan. Neekeri on Afrikkalainen savanni-ihminen ja umpi-villi, lähinnä kai jonkinsortin elukka -ja sellaisena se tulee pysymään, vielä pitkään. Siis tosi, tosi, toooosi pitkään. Sanoisin realistisena mutu-arviona ajaksi vaikka esim n. Miljoonan vuoden verran. Tiedemiehethän päätyivät jonkinaikaa sitten sellaiseen hoksaukseen, että mille tahansa, aidolle ja oikealle Evolutiiviselle kehitysaskeleelle tai harppaukselle tjms, kestää n miljoona vuotta vakiintua. Eli se seuraava  taso evoluutiossa / muutoksessa, antaa itseään odottaa suht pitkän tovin. Ja nämä idiootit näyttävät luulevan ja ennenmuuta Uskovan!, että sitä voi jouduttaa yksinkertaisesti pakottamalla, laeilla, muuttamalla kieltä ja sen sisältöä, tai puuttumalla siihen tai tähän, tai uudelleen-koulutuksella tai puhumalla tiukasti ja vaativasti, tai kun vain oikein uskoo ja katselee siistei leffoi. Kuten tuo äsken loppunut "Avatar". joka oli aikanaan teatterissa nähtynä kyllä lumoava, mutta tuossa sivusilmäillen niin typerä, että hävetti. (Tosin ...voisin vaikka vannoa, että sen sinisen muijan, sininen pimppi -vilahti aina välillä, vähäsen!).

Eli yllätys yllätys ; ihan samat naamat ja verilinjat ja sikäli arkkityypit ja somatotyypit ja kronotyypit ja mitkä vain Tyypit -sitä edelleen vaeltelevat täällä, pitkin Valkoisen Miehen Laidunmaita ja aiheuttavat summa pahaa. Mutta muistavat aina sormi helisten, syytellä muita ja pönöttää itse kuin jokin Pyhä Patsas, ikuinen ja erehtymätön. Ettekä tule koskaan, ikinä kuulemaan heidän pyytävän mitään aikaansaamaansa anteeksi !!. Ette muuten ikänä !. Samanlailla kun juutalaiset ei koskaan kiitä vaan vaativat lisää ja valittavat, samoin tekevät myös murjaanit ja ...lähes kaikki muut paitsi valkoisista suuri osa ja Aasialaiset.

Eli muistakaa aina tämä simppeli totuus, jos ja kun olette tämän kilipää-jengin kanssa tekemisissä. Ne on niitä hurmoshenkisiä kiusaajia, ja jos ne eivät ajaisi juuri tätä asiaa ja juuri nyt, niin ne ajaisivat jotain toista asiaa ja juuri sit, mutta ihan yhtä suurella Fundamentaalisella antaumuksella ja vakaumuksella ja tunteen palolla. Ja jos se olisi vielä muodissa, niin avec plaisir! ne polttaisivat meitä!!. Of-fucking-course.

Inkvisitio leidis än zentemääns, Inkvisitio!. Siitä on tavallaan kyse. Samat paskat, ja oikeastaan vieläpä samassa säkissä!! mutta koska ihmiset ei muista mitään (paitsi minä), ne on unohtaneet tämän sikamaisen satanistisen ja äärimmäisen sietämättömän jengin ja luulevat kai nyt, että meitä piinaa jokin ihan uusi-uhka. Wrong!!.

Nämä muuten lienevät se primääri syy myös sille, miksi tietyty asiat, esineet, oliot yms -saa huonon nimen ja maineen, kun nämä kusipäät soluttautuvat siihen ja ottavat sen omakseen ja muuttavat omaksi jästipäiseksi kuvakseen. Kaikki "maltillisemmat" alkavat karttaa sitä kuin ruton runtelemaa spitaalisen ruumista.


Nämä on summa summarum: keskinkertaisuuksia jotka yrittävät pyngätä itseään ylemmäs ja ylemmäs, saaden aikaan tuhon lisäksi lähinnä jonkin ...anaali-tyrän. Siis itselleen!! luojan kiitos!.

Äärimmäisen tiukkapipoista ja suvaitsematonta sakkia. Todella todella ylimielistä ja tuomiomielistä ja moralisoivaa ja ylpeilevää ja ei pidä unohtaa sadismiakaan. Kun ei ole mitään merkillepantavaa omaa elämää, on vain keskityttävä tuhoamaan toistenkin elämä!. Se se on pähkinänkuoressa.

Muuttuisivat Pirut, edes joksikin niiden Amissien kaltaisiksi ja jättäisivät tämän Modernin Maailman, jotteivät veisi ihan kaikkea aina mukanaan alas. Eläköön vaikka neekerien kanssa kahden niin, ja palvokoon vaikka puita ja elukoita kuten inkkarit ja neekerit tai rahaa ja mammonaa kuten jutkut. Ettexteviittis?!!? viittisittexte?!!. Suomessa olisi, varsinkin pohjoisessa -tilaa vaikka lampaat söis!!. Perustaa jokin aito Kommuuni!! jossa voisi vaikka poltella toisiaan (ns Kerettiläisiä yms) ja käyttää neekeriä ihan häpeämättä ja piilottelematta ja siekailematta -orjana!. Ei ketään kiinnostaisi! oikeesti!! oikeesti hei! nouwan-givs-a-fak. Ne on vaan neekereitä, ei edes toiset neekerit välittäs!! ja ne eritoten!! nehän saatana syä! toisiaan!!.

No, olkoon nyt tältä erää tämä saarna tässä, sillä jos on ymmärtääkseen ja hyväksyäkseen, pystyy tämän jo tästäkin ymmärtämään ja hyväksymään.

P.s Säkit vaihtuu, mutta paska pysyy !!.
(Kuulitte sen täällä ensimmäiseksi! uusi sanonta!).








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti