keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Uutisvirtaa osa.4 ?

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288607394699.html

Aaaah, siinäpä taas annos näiden "tasavertaisten rotujen" älystä ja inhimillisyydestä !! nam!. Tässä taas näitä Perkeleen "rikastuttajia" ja "moni-osaajia" yms. Pelkää vitun saastaa ja paskaa, kuten hyvin kaikki tiedätte !. Ja jos ette niin olette niin vitun tyhmiä, että luulen, että voisin keskustella onnistuneemmin kissan tai vaikka saniaisen kanssa kuin Teidän. Tuossa jutussa on muuten taas kirjoitus / ajatus -virhe. Siinä lukee "poltettiin palamaan"....tarkoittivat kai "sytytettiin palamaan" tai "poltettiin".
Ihan kiva....ihan ...jees.... asiaa.



http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288607326945.html

Sitten jankutetaan taas tuosta Auerista.... vittu minkä näkönen ämmä sekin on saatana!. Näyttää Trollilta !.

                             

Siis Auer on tuo tuossa Vasemmalla, ja ysäri-Trolli oikealla.



http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288607338321.html

Hyi helvetin vittu, minkä näkösiä vitun rumia, kamalia pikku-juutalaisia!!. Ja kaikki lässyttävät tuolla kommenteissa kuinka "aah niin suloisia ne on, ihqua" jee.... rumia ne on !!.

"..tappakaa mut.."
Hui helvetti..... mikä tuo edes on ?!. Kuten taas näette, ei juutalaisissa ole minkään näköistä aitoa ja oikeaa kauneutta, tai vain kauneutta. Kuvottava rotu!! läpikotaisin !!. Senkun kiistätte jos haluatte, mutta väärässä olette !.

Tajutkaa nyt jo vittu sentään, että olette eri ROTUA kuin juutalainen!!. Se on ihan oma, muinainen, ilmeisesti "Semiittinen" sekopää sakki !! Ne-Ei-Ole-Valkoisia !!. Älkääkä koskaan unohtako tätä !. Koskaan !!. Ei tarvi edes puoltaa Hitleriä ollakseen realisti!! ja eikö se Hitleri itsekkin ollut jutku ?!!. Haha !!. Kuten näette, on juutalaisten vaikutus valkoisten maailmaan, maailmankuvaan, tekoihin, sanoihin, käsitteisiin, ajatusmaailmaan, kulttuuriin, historiaan yms -aivan käsittämättömän ällistyttävän monumentaalinen !!.
Ja ne on rumia. Muistakaa. Myös se paljon hehkutettu "Scarlett" ...ruma. Ruma se on ja tietäkääkin se !.(Ei sarkasmia).


3 kommenttia:

  1. Mun mielestä Anna Abreu on ihan selkee ysäritrolli. Oikeasti, kasvonpiirteet on ihan samat ja melkein kehokin. Valtava pää.

    Jos meinataan skarlet johansseenia niin sillä hieno keho mutta sen naama on jotenkin ärsyttävä, ikään kuin sen leukaluu olis kaks senttiä liian takana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaahahaa, ...jees, ei täysin epätodellinen huomio tuo Skarletin leuka muuten. Anna Abreu on omiin silmiini ollut suurilta osin kyllä ihan ...söötti tai jotain, mutta onhan sillä esim lähes täysin kananmunanmuotoinen pää!!. Eikä sitä kestä saatana !. Aluksi Kapitääni diggasi Annasta, mutta olen aatellut nyttemmin sen olevan erään tai jonkin -sortin sosiaalinen kiipijä !. Niinkuin Leijonan-osa naisista on jokatapauksessa, "se on niiden luonto". Nytkin se änki sinnä "Vain Elämää"-taloon ja ...no mitä siitäkin sitten tulee? ken tietää!. On myönnettävä, että olen itse odotellut ja jo aika kauankin, että pääsisin näkemään Anna Abreun pimpin!!. Missä se on? ja viipyy !?! helvetti!!. Kaikista niistähän julkaistaan ennenpitkää joku porno-filmi tai alaston-herutus-kuva, mutta ei Annasta! ei sitten millään!!. Anna ; näytä nyt jo se pimppi, saatana!!. Kukaan sun lauluas halua kuulla!!. Vitun Portugalilais-horatsu !. (Mutta silti, ma tükkaan Annasta ..tavallaan. En ainakaan vihaa sitä!).

      Poista