maanantai 7. lokakuuta 2013

3 aihetta


Tässä kuljetetaan Suomen Presidenttiä, neekeri-saatossa. Salen takana piilee ja väijyy yön-pimeä "yön-Tiina" . Tai tuttavallisemmin vain "pimeä paskakasa".  Pimeästä Paskakasasta piirunverran oikealle, näkyy toinen "Rikastuttaja" ....ilmeisesti rikastuttamassa!! ja siksi myös Saulin naamalla väreilee neljäs-osa-innostunut hymynkaltainen. Siellä se pönöttää, keskellä kaikkea, vihreään kääritty pökäle. Jotkin Klingoni-miehustat olallaan, valmiina marttyyriyteen kun omistajansa (miehensä) niin käskee. Ja siinähän on iteasiassa samalla rivillä vähän alempana toinen, jonkinlainen "Syyrialaistyyppinen" tai jokin ...Albaani / Talebaani, molemmat näyttävät jokatapauksessa "äidin pikku-pommittajilta" !. Voimme kai vain toivoa, ettei tuo Pimeä Paskakasa ole mikään Salen rakastajatar, Salen Moonika Levinsky.
Mutta siellä niitä nyt sitten, eniwei, versoo, jokapuolella ja paikassa ; murjaaneita !.

* * *


"Tarjoilija!! ; jädessäni on kärpänen !"

Yööööäääk !. Joku onnellinen sai ilmaisen kärpäsen, jäätelönsä mukana !. Oul´rait !. Vaikka piti olla "lihaton lokakuu". Jokatapauksessa, kuvottavaa ja uskomatonta. Noin ei pitäisi voida eikä saada -käydä. Mutta niin vaan on käynyt !. Saatanan hyönteiset !! vittu niitä saa millään saatana kitkettyä !!. Jukolauta, että ne on sitkeitä pikku paskoja!! ne on kuin eläinmaailman Juutalaisia !. Itse taitan peistä edelleen!! näiden saatanan Perkeleen hedelmä-kärpästen kanssa!!. Jumalauta!!!, että ne on ärsyttävää sakkia, saatana. Miksei ne jo lopu !?!?... loppukaa nyt jo jumalauta !.
Vitum´mulkut saatana!!, *ininää*ZZzzZZzbbBzzzzzz ahaa! kappas! jäätelö!, siihenhän minä mahdun ihan passelisti följyyn!!. Ei muuta kuin sekaan vain! ....*splätz* hei! hei! hei kundi venaa, hei venakkaa..hei !.
Vitun, naiivit typerykset!. Miksei ne tajua mistään mitään? kuin teinin vanhemmat!? ja Teinivanhemmat !. Nämä vitsauksekseni lähetetyt hedelmä-paskiaiset (kunniattomat sellaiset!) on kaikenlisäksi ihan saatanan tyhmiä!!. Ne ei opi, ei sitten millään, eikä mitään !. Kuinka monta kertaa täytyy jonkin asian tai tapahtuman toistua ennenkuin niiden atominkokoiset aivot rekisteröivät, käsittelevät ja ennenmuuta tallentavat sen !!?. Ilmeisesti aika-vitun-monta !. Niille ei mene mikään perille!!, kuten monille ihmisillekkään.
Jos nämä häijyn punasilmäiset, hiukkasenkokoiset, vinopäät hätistää jostain, esim ...uu ai dont nou, hedelmän lähettyviltä tai pinnasta, niin O.K ne hätääntyy ja hajaantuu aika helvetin äkkiä, mutta! ja tässähän on tämä ainainen "mutta" !. Sitten kun kääntää vähän päätään, tai jopa selkänsä, niin bäm! siinä ne on taas !!. Siinä ne on, ne samat naamat saatana, takaisin paskaamassa pitkin maailmaani ja provosoimassa sen kun kerkeevät !. Jumalauta, en ole ikinä kohdannut rasittavampaa vastusta kuin nämä parveilevat, tungettelevat, äänettömät, moraalittomat, aivottomat(kai kirjaimellisesti), ahneet pikku-paskat!. (Eikä tuo ollut mikään Eufemismi esim juutalaisista tjms!).

Nytkin ne on hyökkäilleet kohti Tietsikan ruutua toistuvasti ja joka kerta kun ne hätistää, on vähänaikaa rauhallista ja kaikki oke, mutta sitten ne samat nuijat tunkee taas hämmästelemään PC:n näytön hypnoottista hehkua. "Heeeeeyyyy!! mikäs toi on?!?!" sanoo Kärpänen 1, silmät suurina!. "En tiiä, mutta mennään tsiigaan" Kärpänen 2, sanoo hämmästyksen vallassa. Ja sitten hätistän ne, ja sitten ne unohtaa kaiken tämän muutamassa millisekunnissa ja tämä sama rutiini alkaa alusta ja toistuu, ...ja toistuu ja toistuu...ad infinitum, ad nauseaum !!.

Mutta, eniwei : kovin, kovin kuvottavaa. Älkää antako tämän Suomessa vallinneen asioiden ylimalkaisen laadun karata käsistä! ja pitäkää hyönteiset ankarassa kurissa!. Itse olin liian lepsu näiden suht vähäisten kanssa, ja nyt ...ne on kuin heinäsirkat Egyptissä !.
(Itseasiassa, kyllä!, kyllä tuo eufemismistakin käy, jos mille ihmisrodulle / ryhmälle!)

* * *

..But why?. Why the Fuck ?.


Hienovaraista FIFA, hienovaraista.

"Sammakkopainia"ko tuo on, vai?...
Ei muuta kuvaani Futiksesta juurikaan.
Realistista, realistista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti