keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Monikultin Menestyksen Syy-lista


Syitä miksi ns"Monikulttuurisuus" on näinkin menestynyttä ja miksi "Länsi" / Pohjoinen on niin lässähtänyt ja muuttunut.

-Modernien poikien / miesten isättömyys ja sen lukemattomat seuraukset ja oireet, mm kyvyttömyys nousta naisia vastaan.

- Naisten vallan lisääntyminen ja miesten vallan vastaava lasku. Myös naisten mielenkiinnonkohteiden tuleminen etu-alalle kaikkialla, elokuvissa, TV:ssä, Politiikassa, Musiikissa, Muodissa jne jne.

- Tottuminen muihin kansoihin ja tapoihin ja kulttuureihin ja rotuihin jne, kaikkine puolineen, jo pienestä pitäen. (Muunmuassa elokuvat ja TV yms, ovat vaikuttaneet tätä kautta).

- Simppeli, sinisilmäinen tietämätömyys muiden kansojen / rotujen silkasta barbaariasta ja alhaisesta luonteesta yms.

- Viha omiaan kohtaan, joka osittain juontunee omien kokemisesta "munattomiksi" tai heikoiksi, toisin kuin esim..Muslimit tai no, miltei mitkä vain murjaanit yms. Ne kun ei paljoa arastele mukiloida vaimojaan ja lapsiaan ja nuijia "toisinajattelijoita" kivenmuurikalla päähän tjms.

- Elämän kokeminen nihilistisen merkityksettömäksi ja siitä seuraava loputon apatia, A la Ryssät.

- Se, että lähes kaikki nykyiset sukupolvet ovat pilallehemmoteltuja kakaroita, jotka kavahtavat jo sanaakin ; "vastuu" yms. Tämä on tietenkin enemmän vanhemman kuin jälkeläisen vika.

- Nykysukupolvet ovat munattomia lälläreitä ja relativistisia typeryksiä, ja yksinkertaisesti nielleet modernien aikojen "ajanhengen" eli "Zeitgeist"in.

- Se, että ihmiset ei juurikaan näy ikinä ajattelevan mitään, vaan vetävät halki elämän "takki auki" ja tunteella. Ja totisesti, mitäpä siinä senkummemmin erotella jyviä akanoista, tai omia noista muista ?!.

- Ja itsestäänselvyytenä tietenkin se, että sitä(MoKua) tukee niin suuri määrä, niin vaikutusvaltaisia ja rikkaita -lihavia mulkkuja, ettei keskivertoköyhällä tai muulla vastaavalla Hampuusilla ole juurikaan mahkuja sitä loputonta vyörytystä vastaan !.

- Ja tuohon ^ liittyen, se tukee Eliitin / Pohjasakan valtapyrkimyksiä, Hajoita & Hallitse metodilla ja vieläpä aika puhtaalla oppikirja versiolla. Samalla siitä saa tietyty Tahot hyviä ja halpoja äänestäjiä ja ilmaisia tai puoli-ilmaisia työntekijöitä / orjia.

 Myöskin ns. Joukkopsykoosi on tosiasia ja valtaa sukupolvet toistensa jälkeen!. Se on vain suurimman osan ihmisistä .."geneettinen erityispiirre". Sama homma oli Nazionaalis-Sozialistinen Doitche, kaikki hurahtivat samaan sontaan ja syssyyn, vain levitelläkseen myöhemmin käsiään ja hölmistelläkseen milloin mitäkin. Jälkeenpäin siis!! huom!.

....ja ehkäpä tämä kaikki viittaa myös taas kerran, Tex Arcanen osoittamaan todellisuuteen ja siihen, että ne jotka ovat geeneiltään lähinnä Cro Magnoneita tai Sapiens-Simpansseja ..ovat vain yksinkertaisesti typeriä ja tyhmyydessään täysin parantumattomia !.

Ja näitä riittää vielä itseasiassa paljon enemmänkin, jos vain viitsii ajatella ja kirjoittaa. Mitä minä en juur nyt iteasiassa viitsi!! HAhaha.

Mutta mitä tulee näiden "Muunlaisten" tapoihin ja olemuksiin ja kulttuureihin yms, niin suositeltua on lukea tämä, hyvinkin kuvottava linkki :  http://www.counter-currents.com/2013/10/life-styles-native-imposed-2/

Ja joka kerta kun luulette Inkkareita joksikin hyväksi ja jaloksi ja kauniiksi villiksi, muistuttakaan itseänne tuon linkin tarjoilemasta tiedosta !!. Älkää koskaan unohtako tuota, sillä kaikki tuo on niissä edelleenkin sisällä, se vain on nyt Valkeiden Anglojen yms, kontrollissa, mutta vakuutan, että Ne taantuvat kyllä vääjäämättä ja ehkä yllättävänkin nopeasti jos valkoinen lakkaa niitä paimentamasta.

Suoraan sanottuna, "täysin käsittämätöntä" verellä mässäilyä ja brutaaliutta ja eläimellisyyttä ja satanistista julmuutta yms. Itse en olisi koskaan luultavasti edes keksinyt, että "ai niin!!, ...totisesti ..jopa vauvaa voisi kurittaa!!. Heheeeii!! raadellaan tuo vauva suikaleiksi ja nussitaan niitä(suikaleita) ja poltetaan ne ja kustaan päälle !! eheheheee asiaa!".

Totisesti ; Hirviöitähän nuo on!! kaikki!. Ja voin lyödä vaikka pääni pantiksi, ettei keskiverto "MoKuttajasi" tunne näitä Faktoja!! eikä tiedä tällaisesta Historiasta yhtään mitään tai sitten valikoiden sulkee aistimensa näiltä "epäsopivilta totuuksilta". Ja vakuutan vielä, että Valkoiset kaikista maailman ihmisistä, ovat suurina röykkiöinä Vähiten Realistisia !!. Ja kaikkihan tämän jo tietää, mutta se jo aiheuttaa sen, ettei osata erottaa itseä ja karkeaa villiä vihollista.

On mainittava muuten myös se, että suuri suuri osa ihmisistähän on kuin se kuuluisa Sammakko, joka ei hiffaa keittyvänsä kuoliaaksi, koska vesi kuumenee niin hiljaksiin!. Hoi Polloi ei totisesti paljoa murehdi tai ennakoi, se vaan "fiilistelee" !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti