tiistai 15. lokakuuta 2013

LL - Kohti Sensuuria !

Ei se ole yksin Kuuglet ja Juutuubit yms, jotka kiristelee sensuuria ja ...sensellaisia ..ruuveja! nimittäin nyt on vuorossa kaiken brutaalin ja karmivan koti eli "Live Leak" !. Onhan ne jo jonkun aikaa kyllä läähättänyt kaikkien niidenn niskaan jotka käyttävät "loukkaavia sanoja / sanontoja" ei-valkoisista, mutta nyt tämäkin touhu alkaa jo mennä liian pitkälle.
Katsokaa minkä saatanan ukaasin sain, kun yritin viattomasti kommentoida yhdelle Jenkkiläiselle typerykselle, Kiinalaisten apinamaisuudesta....


Musta läntti on omaa sensuuriani!. Siinä on käyttämäni nettiselaimen logo, jota halusin varjella!.


(racist) !!! hoplaa!!. Empä ole yllättynyt!. Tuo tuli siitä, että käytin huikaisevan brutaalia sanaa "Chink" eli "kinkki" !!!. Whhoooooaaauauu.

Eli tulen saamaan taas "vähennyspisteen" tai pahimmassa tapauksessa bännit!. ..ja juuri kun olen alkanut saamaan ihan oikeasti merkittäviä pisteitä!!. LL on siitä hyvä, että  toisin kuin Tuubissa, siellä saa hyvistä kommenteista pisteitä jotka kerryttää pistesaldoa, ja sillä pääsee mm "tähti-jäseneksi" yms. Ihastuttavan "Meritokraattista" kommentointi filosofiaa, sanon mä.
Harmi vain, että sitä geshtapoidaan pilalle, hysteerisinä.
Joka on outoa sivustolle, johon on tarkoitus "vuotaa" kaikki ne maailman brutaaleimmat ja karmeimmat ja hirveimmät filmatut / videolle saadut -asiat, mitä missään muualla ei voida näyttää !!. Outoa, että siellä jaksetaan vauhkota jonkun sanavalinnoista.
Mutta, huvinsa kullakin !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti