tiistai 22. lokakuuta 2013

Khuulia Kanye, khuulia.

Kanyelle kävi kakkelisti !
Kanje repi ittelleen uuden persläven !!.

"Yo! whazzaapp?!"
Nyt tämä Maailmankuulu Yli-Neekeri *repäs* oikein kunnolla !!. Nyt ei säästelty enää missään !. HahahHAhaa !! typerä nuija!!. Siitäs sai, saatana.
Kyllä se näköjään niin on, että neekerin voi pukea mihin vain, vaikka timantteihin tai johonkin hevom´paska skiFi-kledjuihin, mutta silti se on vain neekeri !.

"Ay ya´ll..imma let ya´ll finish, but ..where the fuck am i?!.. nigga 4 realz!?.."


Yhtä epäilyttävän näköinen hiippari se on tuokin, kuin mikä tahansa "steissillä" pyörähtelevä Rikastuttaja tai Moniosaaja, housun-perse polvissa tai revennyt ja joku vitun PVC-kondoomi päässään ja jokin musta "astalokin" vielä!! kädessään. Saatanan hävytön neekeri!!. Menossa varmaankin ryöstämään tuota yleisö parkaa, joka epäilemättä koostuu "itseään etsivistä" ja "tiedostavista" yms, hämmentyneistä valkoisista, jotka on kauhuissaan kun tämä hyypiömäinen neekeri-hirviö lampsii vetelin ja huumaantunein askelin heitä kohti. Mutta tämän parrasvaloja yms anastavan Siwan-ryöstäjän nähdessään he eivät suinkaan ajattele: "voi helvetti!! neekeri!! juoskaa!!" ...vaan he ajattelevat jotain modernia ja khuulia, kuten ehkä ..."Waaauu! oikea räppi-neekeri!!!. Vähänx siistii!! me hei digataan sua ja pahoitellaan sun kansas, mahtavan kansas, kärsimyksiä meidän Valkoisten Barbaarien kourissa, hei kamoon män, bii ma niggah!..".



"Hei kattokaa!! neekeri!!. Näättekö?! neekeri on tossa?!!."
"Yo what the fuck man? what the fuck!?".

Siinä se keikaroi coolina, coolina kuin ...jokin tosi cool !. Reppana se lähinnä taitaa olla, elukka parka!, -tuolla maskin alla. Eksynyt ja hämmentynyt pelkkä, reppana. Tsiljardööri, mutta silti reppana.

Tämä oli muuten, hyvin kuvaava ja vertauskuvallinenkin tapahtuma!. Eli mutiainen sai ensin aikaan reiän! / ongelman, ja sitten alkoi repiä ja suurennella sitä, kunnes koko paska lävähti reisille !. En toki tiedä, mutta uskallan arvuutella, että tuo päätyi siihen, että tämä rikas-**tuttaja käyskenteli ympäri lavaa kuin strippari, vähentäen vaatteitaan koko ajan, joka biisiltä. Kunnes päätyi lopulta huojumaan nakuna-matata, pitkä piki-musta afrikkalainen kullinsa tuuppien eturivin "emojen" etutukkaa oikealta vasemmalle ja taas toisinpäin. (jostain syystähän, kuten tiedetään, neekereillä on totisesti taipumus vähentää hämmentävästi vaatteitaan, ja päätyä olemaan lähes alastomana).


* * *

Ei menny kuin Strömsössä

Mutta toisaalta, ehkä tämä aloittaa uuden muoti-trendin Auringonpolttamien keskuudessa!!. Nyt on nimittäin munat käsillä helposti ja nopeasti, jos tulee tarvetta niitä kouria tai niillä vaikka raiskata tai jotain. Nivuset auki ja polviin, siinä on teille Veekerit, jos haluatte kerrankin ennättää Ameriikan Neekerin edelle !!.
Nyt niiden ei tarvitse enää edes riisua housujaan kun kyykistyvät paskantamaan ...hellalle.

2 kommenttia:

  1. Halusin vain kertoa, että tämä on aivan mahtava blogi. Suomen paras! Pidä linjasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. AAauuuuuuu!!*ulvontaa* mahtavaa. Niin on, itseasiassa. Olen itsekkin ajatellut tuota, mutta jos sen itse "sanoo" (kirjoittaa), niin sitähän pidettäisiin "oman torven toitottamisena". Mutta nyt sen sanoikin joku Muu !!hahaha. Kiitos. Jos olisi printteri, voisi tuon printata ja kehystää !.
      Täytyy pitää mielessä.

      Poista