maanantai 28. lokakuuta 2013

Alarmismia Ilmastosta


Käväisin pitkästä aikaa Texinkin blogissa, vaikka kannankin nyt hänelle jo ikuiseksi muodostunutta kaunaa sensuroinnistani yms. Mutta sain sentään sieltä "irti" pari kiehtovaa & hyytävää linkkiä, jotka asetankin nyt tänne.


Ensimmäisenä on "Salainen Pentagonin raportti, vuodelta 2004"
http://www.theguardian.com/environment/2004/feb/22/usnews.theobserver

Jo tuo, on aika apokalyptinen näkymä, että Euroopan kaupunkeja uppoaisi nousevan valtameren pinnan takia ja, että "vuoteen 2020 mennessä Britanniassa vallitsee Siberian ilmasto" !. Eli periaatteessa siis ; meidän ilmastomme.


Sitten on tämä. Tuo sisältää niin häkellyttävän määrän tietoa ja tekstiä, etten jaksanut lukea vielä toistaiseksi siitä muuta kuin pari sitaattia, mutta jo ne on aika vitun karmivia, kuten ..."on annettava kansallinen suvereenius / itsemääräämis-oikeus, kansainvälisille Poliiseille.." yms. Ei muuten tasan ole eikä käy!!. Eikä kuku !.

http://zombietime.com/john_holdren/

Mutta eniwei, mielenkiintoisena synkronisminä, on Hankamäkikin käsitellyt sivuten, juurikin näitä aiha-alueita -uusimassa blogi-kirjoituksessaan : http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2013/10/niukkuuden-aika-mista-se-johtuu.html

Näyttäisi siltä, ettei hyvältä näytä !!.
Eli ; kiitti vaan vitusti !! saatanan Heprealaiset ja Heprealaisten koirat yms paskaläntit planeetan pinnassa !. Painukaa vittuun, tuhoamasta koko maailmaa ja tulevaisuutta kaikkien osalta ja lakatkaa Anglot säätelemästä maailmaa ja puuttumasta joka-vitun-asiaan ja kansaan ja lakatkaa leikkimästä Jumalaa. Voisitte jopa kokeilla lakata sotimastakin!?. Teksin blogissa oli myös linkki yllättävän hyvään haastatteluun, jonka jaksoin katsoa koko paskan!, -joka kesti n vartin, ja jossa jankkasi vastakkain entinen "Mariini" eli Merijalkaväen soldaatti ja sitten joku takkutukkanen, paksupäinen ja naamainen mulkku, joka vain ravisteli ja pudisteli päätään kaikelle mitä Mariini sanoi, ja juuri siksi, että kaikki mitä se sanoi oli tietenkin Totuus, puhdas ja simppeli totuus. Esim, että "se oikea syy Amerikan sotiin lähi-idässä on Israel ja tavoitteena ; epävakauttaa kaikki PissraHelin* ympärysvaltiot ja ennenpitkää asettaa niihin sekä nukkehallitsija että pysyviä sotilas-tukikohtia ".

*Oma nimitykseni Israelille. Ei liity haastatteluun.(Pissa & Helvetti, sanoista muodostin sen!)Mene ja tiedä näistä sitten ihan lopullisesti. Tuleeko todella uusi jääkausi vaiko ei?! lässähtääkö Amerikka todella, vihdoin ?! ..tämän soldaatin mielestä kyllä! ehdottomasti kyllä lässähtää ja se on jo käynnissä tämä lässähdys ja Amerikka / Wassinkton ovat jo menettäneet muun maailman suosion / legitimiteetin meidän "muiden" silmissä.

Tässä on vielä tuokin haastattelu linkki, kun kerran sitä ruinaatte ..

http://vault-co.blogspot.fi/2013/10/marine-delivers-beatdown-to-cappuccino.html

Tällaista kaikkea luettuani ja katseltuani, toivoisin aina, että asuisin vaikka... Islannissa! tai Suomen sijaitsevan yhtä erillään näistä Muun Maailman Hulluista. Saatanan kahelit !.
Erityisesti hyytää ja etoo ajatella Monikulttia tähän liittyen, eli sitä, että Suomihan on toki suurimmaksi osaksi lähinnä tyhjää tilaa ja muu maailma natisee liitoksissaan ja tänne on jo alettu änkeä tätä ylijäämä-populaatiota ja Suomihan kyllä fyysisesti vetää sitä ja helposti. Tämä ei ole kaunis ajatus, millään lailla ...mutta sitäkin ajankohtaisempi. Suoraansanottuna: järkyttävää.

Meitä on vain 5 ja miltei puoli -miljoonaa, kun taas murjaanit mitataan miljardeissa! eli tuhansissa-miljoonissa!!. Sitten täällä joku typerä, lihava keski-ikäinen rakoperse tantta pyörittelee silmiään jos joku "Kamala Mies" uskaltaa sanoa jotain tämän suuntaista vaikka ihan julkisesti ja turvata oman maansa omalle jengilleen, ja sitten tämä täti pätee (omassa päässään lähinnä) päästämällä tulvaporteista sisään "maltillisen määrän, maltillisia Muslimeita" vaikka tjns, ihan sama. Huoh. Jos maailman resurssit todella ovat alkaneet huveta, niin on ihan tasan vihoviimeinen asia, mitä pitäisi tehdä, -se että alkaa ottaa kaikkia muita tänne turvaan omalta typeryydeltään ja ravita niitä meidän kituuttavanvähillä resursseillamme ja sietää niiden kaikki mahd. paha. Sillä tiellä totisesti odottaa, ainakin tässä maailmassa, kadotus. Kylmäveristä kyllä, mutta myös totta.

Mutta jopa tällekkin asialle silti voisi tehdä ja paljonkin, esim aloittaa huomattavasti suuremman mittakaavan ja jotain uudenlaista -viljelyn länsimaissa ja käskeä muita pitämään syntyvyytensä edes jonkinasteisessa kontrollissa ja keskittyä enemmän resurssien tuotantoon ja huoltoon kuin siihen, että pääsee olemaan "idoli" tai jokin muu tyhjäpää, vaikka BikBratöörissä tjms.  Ne jotka "luoja on ídoliksi´asettanut" tulevat sellaisiksi kyllä jokatapauksessa, se on kohtalo eikä sitä juurikaan voi paeta, mutta kaikki eivät ole mitään idoleita tai ...juuri yhtään mitään !. Japanilaisten elämänasenne / filosofia on ollut en tiedä onko enää, huomattavasti järjellisempi kuin Länkkäreiden, sillä Nipsit ajattelevat survivalistisesti ainakin johonkin mittaan, aina!. Ja vaikka niiden syntyvyys sitten lässähtäisikin, vaikka radikaalistikkin, niin mitä sitten?! huu givs a fak!?!? niitähän on saatana kuin muurahaisia!!! niistä on jo vähän varaa karsiakkin. Neekereitä, Kiinalaisia ja Intialaisia -syyllisempiä moderneihin "eko-katastroofeihin" ei olekkaan ja kaikki te sen tiedätte ja hyvin !!. Kiusallistahan se on Länkkäreiden maailmankuvaan suhteutettuna, mutta ...niin se vaan on !. Länkkärit tuijottavat kakkakasaa joka nyt vaan on päässyt ilmestymään / syntymään olohuoneen lattialle, eikä se siitä tuijottelusta ja myhäilystä miksikään muutu.


..Ensin aattelin jo olla julkaisematta koko tätä paskaa, mutta nyt tunnin pari myöhemmin, ja asiaa "mietittyäni" ...päätin sittenkin julkaista koko paskan !!. Ja aika paskahan tämä on kokonaisuudessaan , mutta kun tällaisen kerran kirjoitin niin ei sitä poiskaan raski heittää. Eikä tässä mitään erityistä ideaa ollut, kunhan purin taakkaani, laskin höyryjä jne jne.

Alan jo pitää Teksiäkin  yms hahmoja, Oikeistolaisina Salaliittohöyninä.... helvettiäkö se(kin) vierailee jatkuvasti siellä "infowars" sivustolla ??! missä häärää se höyrypäinen kalju-huutaja, se jokapaikan elämäntapa äänitorvi "Alex Jones" !?. Se uskoo varmaan, että sekin on joku Salaliitto, että sen paskat katoaa pöntöstä "kuin nappia painamalla" !.

P.s Minulla saattaa tai saattaa olla olematta -tulossa kirjoitus "Oikeistolaisista Salaliittohöynistä" jonka olen saattanut anastaa lähes sanasta-sanaan Solaarilta. Katsotaan nyt...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti