keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Islami-iltamat

Eilen illalla oli siis Televisiossa "Islam ilta". Jota itse en katsonut, mutta olen lukenut sekalaisia juttuja ja jeremiaadeja siitä netissä, lähinnä Uudessa Suomessa mm Jukka Hankamäen valituksen siitä, että "islam" julistaa homoille kuolemaa jne. Siellä oli ilmeisesti joku Shamaani, Imaami, Pyhä-Pedofiili ..mikä lie, julistanut positiivisuutta säteillen tätä "kuolemaa homoille" ja esim H.Hautala oli säestänyt vierestä, pään nyökytyksillä.
Eli kuten on jo todettu, tuo näyttää aika hyvin toteen "vasemmiston" todellisen luonteen ja mielipiteen homoista yms. Ja erityisesti kun asetelmana on Homot vs Islam. Ja ihan jo siitä syystä, että Homoista ja Islamisteista, homot ovat "Länsimaailmalle" (valkoisille) vähemmän aidosti haitallisia tai tuhoisia ja vähemmän puhtaaseen ärjyvään vihaan perustuvia kuin Muhammettilaiset. Sillä "Vasemmisto" = Viha.

Se on jo aika helvetin julkeaa tulla julistamaan Suomeen ja vieläpä meidän telkkariin, kuolemaan esim homoille ja selitellä ja jankata ja kierrellä ja kaarrella taas -kaikkia näitä jo klisheeksi muodostuneita asiain kohtia, ikään kuin kissatkin eivät jo ymmärtäisi kaikkea tätä paskaa. Se tulee jo kissoiltakin korvista ulos, niin paljon tätä on nyt jo jankattu, eikä mitään ole siltikään tehty !! joka liekin TPTB:n tavoite.

http://hankamaki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/152719-islam-kuolemantuomio-homoille

* * *

Kukaan ei koskaan yksinkertaisesti sano, että ; "Me emme halua tänne ketään muita kuin joko Suomalaisia tai ehkä pari Hurria ja maksimissaan jotain Sfääriläisiä tai kuriositeetiksi Japsin tai 2. Mutta muut, älkää vaivautuko". Ja sen pituinen se !. Mitään sanottavaa tuon jälkeen ei kuuluisi enää olla!. Eli: miksi tästäkin asiasta jankataan ja jankataan kun kaikki tietävät jo kaikkien muiden todellisen mielipiteen!!? vastaus on sangen simppeli:  koska kyseessä on tietyn Jengin strategia, tiettyä toista Jengiä vastaan !! siksi !. Eikä pahantekijät halua kuulla olevansa pahoja ja sitä, kuinka uhrinsa valittaa ja valistaa häntä siitä, että "satutat minua" tai "hei!! jätkähän ryöstää mua!!" jne jne. Ei sen kuuntelu miellytä pahuutta!!. kuten Suomalainen sanontakin sanoo "konna ei halua tulla kutsutuksi konnaksi". Pahuus kun nähkääs näkee itsensä Todellisena Hyvänä. Ja nämä "Fundamentalistit" rodustaan, väristään yms riippumatta -näkee kaikki muut, puhtaasi Pahoina. Paholaisen sikiöinä, kyyn-sikiöinä, hirviöinä, syntisinä yms, ja joiden kanssa ei tarvi eikä tule neuvotella !. Sillä ....hullujahan ne on! joten miksi alentua niiden kanssa "argumentoimaan" eli väittelemään.

Minä kysyisin kaikilta niiltä / teiltä, jotka olette islamia Suomeen punkemassa ja pykäämässä ; että minkä helvetin takia ?! ja millä perusteella ?! ja miksi !?. Ja, että "mahdatteko lainkaan tajuta asian historiallista ja kultturellia magntuudia!?".

Immosen Olavihan kirjoitti tällaisen, aika vitummoisen pitkän vuodatuksen U.S:meen joka jo pituutensa puolesta ansaitsee tulla linkitetyksi ...
http://immonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/152629-miksi-islam-on-uhka

* * *

Olen aikonut jo pitkään sanoa, että itseäni kirpaisee aina hieman kun kuule tai näen jossain sanat "Suomen Islamilainen ...ja vaikka Yhdistys" tjns. Nimittäin, ei ole olemassa mitään Suomalaista Islamin ..mitään. Ei ole yhdessä Suomea ja islamia, eikä muuten takuulla tule !. Älkää nähkö edes tällaista unta  / painajaista !!. Poistakaa moinen mahdollisuus mielestänne, niin kuin olisi jo !.

En itse saata kuvitellakkaan, että jollekkin tämä....


...olisi "ihan O.K juttu".

Vaikka onhan Punainen toki ...innostavampi ja tavallaan khuulimpikin väri, kuin sininen tai platku Bianco, valkoinen.
Sehän on toki Vihan(kin) värinä usein toimiva, mm Natsit, Kommunistit ja Islamistit -kaikki käyttivät / käyttävät punaista lipuissaan yms. Se on veren ja sydämmen ja tulisieluisuuden väri.

Tykkäisin itsekkin jos Suomella olisi jonkinlainen punainen tai ainakin lämpöisempiä värejä sisältävä -lippu, kuin tuo Jää-lippu mikä meillä nyt on.


* * *

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/63622-simon-elo-hammastyi-kuolemantuomiosta-ps-konservatiivi-joutuu-puolustamaan-homoja



"Kokoomustaustainen kaupunginvaltuutettu Mohammad Azizi otti myöhemmin rajusti kantaa islamin ja suomalaisen lainsäädännön sovittamisesta yhteen.
- Meidän pitää antaa Suomelle aikaa. Nyt maahan muuttavien muslimien meidän pitää jättää oman maan lait ja mennä Suomen lain mukaan, Azizi sanoi."
Lainaus tuosta ^^ linkistä. Eli ...islamistit "antavat suomelle aikaa.." mihin?...islamisoitumiseen !?. Täsmälleen siihen, nimen ja omaan.
* * * 
Sitten .....olen välillä aatellut sitä, että kuka näitä Mudslimejä lopunkaiken tänne oikein haluaa ?!.... ja yksi teoria on, että Heprealaiset!! jotka haluaisivat näinmuodoin alistaa "Arjalaiset" valtaansa ja hukuttautua vain yhdeksi vähemmistöksi monista, kuten Kevin McDonald sanoo. Ja toisaalta, ihan suoraan ja yksinkertaisesti vain tuhota meidät ja tehdä mahdollisimman paljon tuhoja ja kiusaa.
Toinen näkemys jota olen alkanut "kelailemaan / funtsimaan" on, että ...Saudithan ne!! nehän siellä on taustalla. Lännen-tuho-kiimoissaan ja kaikkine lähes loputtomine resursseineen. Näistä kahdesta pahasta on välillä hyvin vaikea valita ja sanoa, mutta näitä yhdistää muuan piirre! ....arvaatteko mikä ?!......
.........molemmat ovat "Semiittisiä" rotuja ja kansoja !!. Eli Ei-Valkoisia / Ei-Eurooppalaisia. Eli ; lopunkaiken kaikki-kiertyy-aina-takaisin-biologiaan ja rotuun. Maa-laneetan elämä on ilmeisesti sitten, loputonta ja tauotonta eri rotujen välistä sodankäyntiä. Näinhän ne Muukalaisetkin ovat ihmisille kuulemma sanoneet ; "Maa-planeetta tuntee vain konfliktit ja näistä mekin Maan tunnemme" eli Maa tunnetaan koko Kosmoksessa siis lähinnä "Sotivien Apinoiden Planeettana" !.

Ihan kiva.

Just an other day in Paradise.


Ettei vaan jotain tällaista olisi taas tulossa, ......ennenpitkää....
(itse toivon, että ei!. Sota ei ole fantastista toisin kuin Haliwuud-leffoissa julistellaan).



Tein itse tämän kuvan, sen alkuperäisen Englanninkielisen pohjalta, ja jos anastat tai siis lainaat tämän täältä, niin mainitse vaikka piruuttas, että sen teki ..."Paperinen blääblääblää..." tai Kapteeni.



Saatana sentään !!!. Kuvani oli kirjoitusvirheistä kukkeana!! joten korjasin sen nyt, nyt sen pitäisi vihdoin olla lähes oikein-kirjoitettu !!. Ainakin lähes !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti