lauantai 19. lokakuuta 2013

Tookshout

Katselin tuossa ekaa kertaa sen "Sarasvuo"n mitä "vain kusipäät katsovat". Mitä ihmettä siinä oikein ajetaan takaa?!. Se oli kuin kuuntelisi ja katselisi jotain Pohjois-Korealaista kuolinmessua, niin vitun totaalisen synkeä tunnelma siinä oli ja niin kerrassaan sielutonta roskaa. Sarasvuo yritti parhaansa mukaan langeta päällemme "kuin tonni tiiliskiviä" ja pelotella ja painostaa meidät kyynelehtimään, niinkuin ilmeisesti yleisössä joku helposti pelotettava bimbo tekikin!, -joidenkin Kamputsean tjms, murjaanien tähden.
Siihen oli hommattu oikein "Pyhä Alizadkin" kertomaan siitä miten kamalaa on joidenkin ihmisten laiffi, jossain, jostain syystä... mutta miksi !?. Miksi jankuttaa siitä täällä Suomessa?. No ...kuinka vaan...

Myös lehmän ja orangin risteymältä näyttävä Jari Tervo!! oli nostettu / kaivettu haudastaan "roustaamaan" Sarasvuota. Ei-niin-onnistuneesti. Eihän se ehtinyt juuri mitään sanoa, mutta se lienee kyllä totta, että juuri kukaan ei katso kyseistä ohjelmaa!. Minäkin katsoin vain jotta voisin sitten haukkua sitä täällä tai arvostella ja tietää missä mennään.

sit siinoli ite Örkkipäälikkökin eli Soinin Timppa!. Timbehän oli ihan nenäkarvatkin trimmannut ja kaikki, Timo oli oikein kuosissa ja khuulina ja menetti tyyneyden kuorensa / pokkansakkin yhdessä vaiheessa ja revähti mehevään möhömahaiseen muohkeean Örkin-nauruun!. Sarasvuo sen sijaan piti yrmeän pokkansa ja näytti tuimalta lakeijalta joka ei-tunne-paljoa.mitään!. Timbe siis esiintyi mielestäni oikein hyvin !. Timo varmaankin oli varustautunut tai valmistautunut paljon pahempaan höykytykseen, mutta pääsikin ihmeen vähällä !. Olin itsekkin lähes pettynyt siihen miten platkua Sarasvuon "vyörytys" lopunkaiken oli.

Katsoin myös toisen kanavan kilpailevan ja ilmeisesti suositumman Tookshoun loppua eli "Embuske & se kalju-paska shou". Ensimmäisenä siinä iski vasten silmiäni se juutalainen Enbuske!! ja se sen pää!. Vittu miten iso pää!!, ...mietinkin, että "wau!! vittu tuolla on muuten, ihan vitun iso pää!!". Sen pää on kuin jokin karvainen koripallo tai kurpitsa tai vastaava!.
Mutta eniwei, siihen olivat hommanneet tiukan Heteron, eli "Tamin". Joka näyttää siltä kuin sillä olisi ...vaikeuksia...käsittää... ..mitään! kuten kissoillakin. Katselin kiinnostuneena sitä mikä ero oli sen juutalaisen päällä ja Tamin pienellä oranssilla mandariinila!. Toki Tambessahan on kuin onkin, vähän Yehudin näköä, muttei se sentään kai niitä ole ??!. Vai onko se(kin) joku Rabbi ?!. Siis muu kuin "Lätkä-Rabbi"!  hei, kamoon.
sitten siinä oli jopa se kakkosen tai YLE:n kuuluisa, klassinen, lähes ikooninen -kalju eli ...se kalju-selostaja !. Jumalauta sekin !!...sinäkin Bruuttukseni!!. Sekin on siis seonnut!? sekin on ollut pipilässä. Mitä ne on nyt kaikki ruvenneet tulemaan esiin, ympäri maailman vieläpä! nämä Median sekopäät!? onko tässä jokin Apokalypsi meneillään vai mitä helvettiä?!. Se on siis totta! ne on kaikki ..seinähulluja!. "Eikä mikään, mikä on piilotettu, pysy piilossa ikuisesi"!.

Nyt nämäkin, nämä vanhat tutut lärvät alkaa sulaa, ihan tuossa nokan edessä, kuin lumi-ukot afrikassa !. (Joka käy muuten myös vertaukseksi siellä tapahtuville kohtaloille, mitä tulee Valkoisiin...)
Kohta varmaankin saamme kuulla / nähdä tai vähintäänkin, lukea!!. Että Mertaranta onkin Transu !! tai vähintää ristiinpukeutuja eli Transvestiitti. Tai ehkä MaPe vihdoin myöntää, että "kyllä, kyllä tämä on tupee".
Vittu, mikä Sirkus.

Vartiaisen Jennikin kävi siinä ...lähinnä tylsistyttämässä, sillä tylsällä biisillään "selvästi päihtnyt". Mutta ainakin tuollaisissa Tamineissa ja meikeissä yms, se on komea akka!. Siinä on jotain sellaista luontaissyntyistä "whait praidia" ...se on sellainen arkhaaisen Arjalaisen muijan näköinen ja se sen musakin tuo vääjäämättä mieleen sellaisen alkukantaisen valkea itsetietoisen ja ylpeän ja ..niineespäin -version Valkoisesta.

Itse en saattaisi ikinä katsoa tuota Shouta, koska siinä on se vitun Linnanahde tai mikä-se-oli se-kalju-paska ?. Vittu se on kamalan näköinen saatana !!. Se on kuin se Iiron Maidenin Ruumis / Luuranko-hahmo, sillä ei ikään kuin ole, kropassaan tätä kaikkein ulointa kerrosta, vaan se on kuin jäänyt jotenkin keskeneräiseksi. Syntynyt liian aikaisin, joten sille ei ole muotoutunut mm hiuksia tai kulmakarvoja tai mitään inhimillistä ja pidettävää ...piirteistöä. Sillä on nenäkin kuin sialla / ihmis-ruumiilla !. Sellainen, tai myös Örkeillä!, sellainen ...lähinnä kaksi vertikaalista sierainta ja se näyttääkin hymyillessään siltä kuin joku vetäisi sen naamaa, erityisesti suun ja nenän ympyröitä, -tuorekelmulla ylöspäin. Eikä siinä ole mitään merkittävää persoonallisuuttakaan, mutta "then again" kenessä nykyään on?!?!?! varsinkaan Mediassa !?!?!?. Niimpä, ...niiimpä..

Ja se lihava karvainen jutku, Embuske / ENbuske...se näyttää isolta vauvalta. Ja sen pelkää koko ajan lässähtävän maahan odottamaan, että sitä vain paijataan ja sille sössötetäään jne. + sitten se, että sillä on niin iso pää, lähes häiritsevän iso.

Ihme sontaa sitä onkin tarjolla !.


Mutta toisaalta, ....ainahan sitä voi vaikka ronkkia omaa paskaansa !.Siitä vain! menkää menkää!! iskekää sormenne sontaan ja olkaa iloisia!. Reise Reise!.
Seikkailu kutsuu, käy karkeloon, sormi pyllyyn nyt vaan ja viihtymään.

Yäk!. Vedän tuon äskeisen takaisin !.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti