keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Matatat ja Hakuunat

Kuuntelin uudestaan tuota kerran kehaisemaani Sannin "Hakuna Matata" biisiä ja ...oikeastaan lähinnä masennuin ja suutuin, yht´aikaa. Kun tarkemmin aattelee niin nämä sanoituksen on suurinpiirtein sitä mitä nykynuorten päässä kai oikeastikkin pyörii...
Joten kuulkaa :

"...24h-daineriin....
...mä syljen sen hamppariin....snäppäri päähän...ja akkari selkään....
...sen eka päivä on tänään...(siis elämän! kun duunista on nyt karattu)..
paineet skippaan...hakuna matata..."

jne jne jne. Eli taas on näitä ei-Suomalaisia sanoja siellä seassa ikäänkuin Suomenkielisinä ilmaisuina ja tuota ...kai lähinnä Stadin-Slangia "snäppäri" eli ´snapback´ eli yksinkertaisesti : Lippis !. Miksei vain sanoa "lippis päähän ja akustinen / kitara selkään, rennosti vaan.." tai jotain vastaavaa ?!. Akkari = Akustinen-kitara....

Daineri ?....skipata??....

http://fi.wikipedia.org/wiki/Anglismi

Olen itse huomannut, sillä olen kielellisesti aika hemmetin haka, että kun kuuntelee ja katselee Englantia aikansa ja vielä itsekkin sillä kirjoittaa ympäri nettiä vaikka ja ajatteleekin jne, niin se totisesti tarttuu peloittavan hyvin Suomalaiseenkin päähän ja alkaa korvata omaa kieltä kuin jokin loinen, oikea "aivo-mato". Olen itse nähnyt useasti mm unia Englanniksi!!. Unia saatana !!. Se on jo aika huolestuttava ekstentti, vieraalle kielelle saada valtuuksia tajuntaani ja ylimalkaan -edetyksi !.

Ja minä en ole luultavasti altistunut ihan yhtä totaaliselle kielten-sillisalaatille kuin nämä modernimmat kakarat, vaikka olenkin aina tuijotellut Telvisiioita tai eläviä-kuvia yms, joten ne on ehkä aidosti ja oikeasti uhattuna ...kielellisesti ja sikäli "mielellisesti". Sillä johonkin mittaan, kieli luo mielen. Vaikkakaan se ei luo itse Mieltä!! apriorista alkuperäistä havaitsevaa ja tiedostavaa mieltä / tajuntaa / tietoisuutta, mutta se muovaakin sitten lähes kaikkea muuta siitä "alas-päin". Kieli vaikuttaa mm, maailmankuvaan ja ymmärrykseen siitä miten asiat ovat tai eivät ole ja siihen mikä on mahdollista ja mikä ei !. Esim, se kuuluisa esimerkki tästä olisi tämä tapaus, missä se joku...en muista enkä löydä edes guuglella kuka se oli, ...oliko sitten Antropologi kävi jututtamassa ja tutkimassa jotain niitä Venäjän siberian heimoja, ja halusi vain tietää ; miten heidän kielellään sanottaisiin "tämä on minun jokeni", mutta nämä primitiivit eivät suostuneet sanomaan sitä, koska eivät ymmärtäneet kuten Mika Illmankaan, sitä että jokin asia sanotaan / lausutaan, lähinnä esimerkkinä, abstraktiona ja sitä, että sitä todella tarkoitetaan !.

Kieli vaikuttaa siis miltei kaikkeen, ajatuksiin, tekoihin, ymmärrykseen maailmasta ja sen mahdollisuuksista ja ymmärryksen puutteeseen. Ja kun Suomen-kieli alkaa korvautua neekereiden alentamalla ja mädättämällä Englannilla, joka jo muutenkin on ihan eri elukka kuin Suomi, ..."näyttää siltä, ettei hyvältä näytä".

Nuoriso näyttää / kuullostaa myös jo omaksuneen tuon Neekerien tavan syljeskellä ihmisten hamppariin !! ja muuta typerää neljännen-maailman siansontaa. Neekerit kuulemma suuressa-maailmassa voivat yht´äkkiä esim iskeä likaiset ruskeat ja mulkkuaan takuulla lääpineet -kätensä jonkun ranskalaisiin ja napata siitä niitä suuhunsa ihan muina neekereinä, ikäänkuin se olisi täysin hyväksyttävä homma!. Ja tämä on käsitykseni mukaan vieläpä suht yleistä, mutta jos siitä vaikka huomauttaa niin on heti Valkoinen Rasisti tai jokin Neekerin Ruoskija Paholainen joka haluaa vain hinata nekrua pick-upin perässä ja lynkata ja poltaa ristin sen jälkeen. (Tuossa olisi muuten  ihan sikahyvä, ihan totaalisen huippu!! uusi käyttäjänimi / nickname tai blogaus-nimi "Valkoinen Rasisti" !! haha, mahtavaa).

* * *

Lisäksi tuosta Sannin biisistä huokuu läpi aito neekeri-henki ; lopetetaan työ ja ennen sitä ; syljeskellään ihmisten ruokiin, ja sitten "otetaan hatkat" ja elämä alkaa vasta kun on karistanut työn-pahuuden jaloistaan ja "skipannut paineet". Ja taustalla mölisee, eittämättä, joku ihka-aito, oikea-neekeri !!. Waau.
Tähänkö on todella tultu, Suomen nuoriso ??!. Te haluaisitte siis olla neekereitä ?!. Siinähän sitten olette ja myöhemmin kadutte ja maksatte, mutta kuten lempi blogaajani JayJay Solari sanoi ; "koska valkoiset saavuttavat aina kaiken mitä lähtevät tavoittelemaan, ovat he nyt yhtä tyhmiä kuin neekerit / nekrut(niggers). He ovat niin kauan yrittäneet sitä / tehneet kaikkkensa tullakseen yhtä typeriksi ja nyt se on toteutunut".

* * *
Olen jopa ajatellut Suomentaa teille tietämättömille pari Solaarin blogi-tekstiä, sillä ne on niin totaalisen, brutaalin, tajunnanräjäyttävän, ällistyttävän huippu-hyviä ja aivan järisyttävän, lihaksia treenaavan hauskoja. Hän kuvaili tai on useastikkin kuvaillut loistavasti mm sitä miksi neekeri on täysin eri elukka kuin mikään muu rotu ja mistä sen johtuu, että neekeri ei ikinä ole osa sitä mitä voisi kutsua "sivilisaation ikuiseksi, eteenpäinvirtaavaksi ...virraksi" kaiketi. Tai itseasiassa hän taisi käyttää sanaa "kulttuuri" eikä sivilisaation, mutta kuitenkin, yhtä kaikki, loistavaa ja ajoittain aidosti kaheliakin matskua. Hänen selityksensä em, on yksinkertaisesti tiivistettynä se, että "neekeri tulee ei-kulttuurista. Neekeri elää luonnostaan pölyssä / maassa". Eli koska neekeri on olento joka vain kyyhöttää pölyssä, siellä Afrikassa eikä ollut kuullutkaan mistään sivilisaatioista yms, ennenkuin Anglot menivät sinne ...tietämään paremmin, ei neekeri pysty eikä kykene olemaan mukana Sivilisaatiossa juuri sen enempää kuin koira tai oravakaan. Toisaalta, yrittäähän koiratkin sentään !.

* * *

No joo, ...(aloitin lauseen sanalla "no" tiedetään! fak off!) ...no, no, ... no ; Helsinki, mitä siellä oikein meinataan ?!. Missä te luulette elävänne ja mi...blaah! emmäjaksa, emmä-edes-jaksa..olkoon. Helsinki, olen teihin todella, todella pettynyt !.

Suomi tarvitsee toisenkin navan, jollei jopa kolmatta!, Helsingin rinnalle !!. Ihan kuten Ameriikkakin, ei se ole pelkkä Wos-shing-ton tai Nyy-Jook tai äl-aa, vaan kaikkia näitä ja enemmän. Moni-napaisuutta ja aidosti elävää ja väreilevää kotimaistakin vaihtoehtoa !. Eikä aina vain joko Stadia tai sitä vitun äklöttävän junttimaista Tamperetta, kommareineen, makkaroineen, Tapparoineen !.

* * *

Vaikken ole itsekkään ollut, kuten moni meistä nykyään blogaavista "uus-oikeistolaisista" tai "vaihtoehto- ____" tyypeistä, -mikään Patriootti tai vastaava, alkaa tämä asioiden olemus ja suunta aidosti surettaa yhä enemmän ja enemmän. Sillä valkoiset harvoin ymmärtävät sen paremmin kuin nuo vähemmätkään rodut, sitä mihin heidän sinisilmäiset, lapselliset ja harhaiset Utopiansa ja lume-maailmansa ja unelmansa oikeasti johtavat, Todellisuudessa. Ja Suomi ei ole koskaan ollut suuri, tämä on pieni läntti ja katoaa kätevästi yhdessä sivasoossa kun niin on käydäkseen ja jos sitä vielä oikein "digataan" ja kohkataan ja hehkutetaan ja kannustetaan ja tuetaan ja pedestalisoidaan jne, niin ...mitä toivoa missään lopunkaiken on ?!.

Vitun muulit !.
(Blogos-sfäärin "älyköt" poisluettuna :)


En siis tykkääkkään enää Sannin biisistä, se kesti noin kaksi kuuntelukertaa ja sitten alkoi jo ärsyttää ja loistaa tyhmyydellään ja myös tyhjyydellään / merkityksettömyydellään.

P.s Kuten ennenkin olen todennut ; miksei nykyään ole enää yhtäkään merkittävää Mies-Artistia?!. Ei sitten ketään!!. Toki onhan näitä jotain yrityksiä kuten Late Tähkä tmv(tai muu vastaava), muttei mitään sellaista ....junou, merkittävää !. Se muuten laulelee ihan Suomeksi!! ja onhan sillä pari ihan hyvää biisiäkin sikäli kun tunnen Laten tuotantoa yhtään.

Miehiä ei taida oikein enää innostaa mikään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti