maanantai 7. lokakuuta 2013

Kotimaan Komiikasta vielä...

Pureudun taas, jälleen, Suomalaisen Stand Upin ihmeelliseen ja kiehtovaan ja ihmeellisen lahjattomaan maailmaan !.

Lisää syitä miksi Suomalaiset Ständapparit eivät ole hauskoja....
- Koska kuten kaikki muutkin valkoiset, ne pelkäävät kaikkea!. Ihan kaikkea!.
- Koska ...Poliittinen Korrektius yms mätä ja rutto ja Beelsebuubimainen kontrolli!. Soo soo !.
- Suomessa on vaikea saada aikaan sitä sellaista luontaista rentoutta mikä vallitsee ihan oletusarvoisesti muissa maissa, esim Anglosfäärissä kaikkialla. Joka juontuu ilmaston lisäksi siis, ihan vain ihmisten omista energia-kentistä ja auroista ja ajatuksista ja tunteista ja sensellaisesta. Ja Suomessa kaikki nuo energiat on kuin hyönteisparvessa. Suht hyvin toki, organisoidussa parvessa.
Suomalaiset on taantuneet ajatuksiltaan ja uskoltaan siihen mikä on tai ei ole -mahdollista, ja tunne-ilmaisultaan ja niin edespäin. Suomalaiset lienevät koomikolle vähän vaivaannutta yleisö tai milletahansa esiintyjälle, Suomalaisten vain tuijottaen hiljaa lavalle, kuin joukko neekereitä slumissa kun joku WoolStriitin Pohatta pysäköi Rolssinsa heidän kadulleen / eteensä.
- Koska Suomi on pieni ja mitätön ja hengetön maa, Suomalaiset pelkäävät aina! ilmaista itseään, ilmaista yhtään mitään!. Sillä, herranjee! mitä ne ..Venälääsetkin meistä ajattelisivat? hyväksisikö ne tämän ?. Suomessa ollaan jatkuvasti tyhjäpäisessä, pingoittuneessa tilassa, jossa mitään ei oikeasti ikinä tapahdu, eikä mielessä liiku mitää. Koska ...Pohjoinen, se se kai on, mikä sen tekee!. Se saatanan Pohjoinen! se iänikuinen paskakasa, kaiken se pilaa, aina.

- Suomalaiset Ständapparit eivät osaa / uskalla puhua mistään oikeasti mielenkiintoisesta tai verevän, raatelevan rehellisestä, ymmärtämättä, että paras komedia syntyy yleensä yksinkertaisesti ; Totuudesta!!. Kuten juuri TV:stä tulleessa komediassa "Liar Liar" Valehtelija Valehtelija, Jim Carreyn ...Valehtelija! sanoi / sai huomata. Mutta toisaalta, ehkä ne on niitä Moderneja Ihmisiä, jotka ei usko totuutta olevan olemassakaan, alunperinkään, joten vaikeaahan siihen on silloin siis tukeutua.

- Ja nämä jurot, armeijan käyneet, -robottimmehan eivät myöskään ymmärrä, käsittääkseni ainakin, ettei sen esityksensä sisällön tarvitse missään nimessä ja milläänlailla rajoittua Suomeen!. Ja mitä helvettiä täällä ylipäänsä on, mistä mitään ikinä ammentaa !?. Puita ja juntteja, vanhuksia ja ..lisää niitä vitun vanhuksia!!. Niitä täälä piisaa. Ja lätkänpeluuta.

"Do dii, dässähän dämä on nyd sidden, dämä ..mikdofooni hih hih hii" 

- Suomi on liian, ruti-vitun-kuiva Maa, jotta täällä olisi oikein koskaan ja ikinä, mitään merkittävän hauskaa tarjolla. Ja suomalaisista pestään hyvin kurinalaisesti ja tiukasti pois!!! kaikki hauskuus ja sen ymmärrys ja kunnioitus yms. Armeija tuhoaa suurimman osan pojista / miehistä viimeistään, jos elämä ei ennen sitä ole sitä jo tehnyt. Eikä täällä paljoa tee mieli mellastaa ja ilakoida, koska täällä ei ole paljoa ilon-aiheita, toisin kuten esim ....vaikkapa Amerikassa tai miksei jopa Brasiliassa tai Ranskassa tai Italiassa tai ..Ibizalla! tai jossain vastaavassa. Täällä Valtio ja sen papisto; Poliisi, tuhoavat kaiken, voittonsa tieltä ja huumori on aina yksi ensimmäisiä uhreja. Tästähän se Ruukinmatruunannekin on jankutellut, kuinka kaikenlaiset päättäjät pelkäävät aina koomikoita ja ivaa yms, ja koettavat niitä kai jopa sensuroida.

- Suomalaiset koomikot ja ...no, suomalaiset ylipäätään, ei taida vain olla lähellekkään yhtä älykkäitä kuin Anglofooniset vastineensa. Joka selittelee muitakin eroja välillämme kuin vain Ständ Ap komiikan.

Case in point


- Suomalaiset on vain pohjimmiltaan aivan liian ärtyisiä ja vihaisia (jopa tuo^^ naismainen läski tuossa ylhäällä!) ollakseen aidosti viihdyttäviä / hauskoja yms. Suomalaiset ajattelee, jos siihen missään muodossa kykenevät, aina sitä, mitä heistä ja heidän sanoistaan ajatellaan. Suomalaiset ja Pohjoiset Korealaiset ei oikeasti eroa toisistaan kansoina ja rotuina kovin paljoa. Molemmat on yyber-nöyräksi nuijittua Orja-kansaa, jotka ei osaa eikä uskalla edes valittaa !!. Molemmat ovat myös ihan vitun lantapäisen typeriä !! ja palvovat Rakkaita Johtajiaan kai ihan aidosti !. Ja tämä saattaa jopa pahentua, nyt kun Ristinuskokin on hiipumaan päin, sillä suurin osa ihmisistä todellakin ON sellaisia, että jos he eivät usko jumalaan tjms, he uskovat Valtion olevan Jumala. Eikä sellaisissa olennoissa ole elämän henkeä eikä mitään hauskaakaan, kuten Vasemmiston Paholaisissa ei koskaan ole.
Hauskinta mitä heidänlaisiltaan voidaan odottaa, sen lisäksi siis mitä he ajavat Poliittisesti ihan-tasan-tosissaan, on jotain tämänsuuntaista ; "hehehee, arvaa mitä? arvaa minkä värisen iiPhonen mä ostin!?!?"  "no?" ...."ruskean!! Ahahahah hahahaaha".

tai ... "mä pyöritinkin eilen-illalla kulliani yhen muijan ees!!" ..."ooooousshit!! asiaa, jea mään!!".."niin o, niin o, ...se oli mun vaimo!!" hAHahAHahahaaa...


* * *
http://www.youtube.com/watch?v=QS1IvOl_hRw
Jos mahanne kestää, niin luokaa katsaus tuohon filmiin. Se on kyllä aika.. sikäli kun itse jaksoin katsoa(muutaman sekunnin, ehkä ..parikyt) -hävettävää. Ihan hävettää katsella tuota, lavalla hytkyvää läskiä !. Mitä se siellä oikein pomppii?! miksi sinä pompit, hei ?!. Turhaan pompit, hai sie manne, elä pompi!!.
Virnuilutti ja teki pahaa, katsoa kun tuo Bonantsa alkoi tanssahdella, mutta se jäi ulkokultaiseksi ja ...sinne taustalle ja haapeaksi  -kuin Supermalli. Väkinäistä ja kolkkoa.




Yhdessä vaiheessa, meno äityi niin kovaksi, että jopa Esiintyjän pää sumeni !!.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti