perjantai 25. lokakuuta 2013

Lätyn-Ahmija

Katsoin taas sivusilmällä tuota "Suomen Vartijat"-sarjaa, ja siinä oli tylsä-koomikko "Ismo Leikola". Keikalla jossain totaalisen aneemisessa perslävessä nimeltä "Kouvola" !. Tsiisus vittu mikä persläpi!(siis se paikka!) ..."kouvola"...kuulostaa joltain mikä liittyy vammaisiin, joku vammaisten palvelutalo tai jotain mitä ne "keharit" päästelee suustaan kun haluavat sanoa "autolla" tjn.
Eniwei, miksi vitussa kukaan, koskaan, mistään syystä menisi ikinä Kouvolaan !?!?.

No, mutta kuitenkin (aloitin lauseen "no":lla !!) siellä se taas pönötti, tämä vitun pölvästi ja jankutti jostain vitun liikennejärjestelyistä tai jostain ....tietöistä mitkä olivat haitanneet herran liikehdintää. Se ei ole Ständappia, että ilmenee jossain aneemisessa junttien perslävessä valittelemassa tietöistä!! ...se on vaan puuduttavaa jankutusta... tietöistä !!.

Koomikolla tulisi olla skarppi ja terävä ja mieluiten jopa nopeakin -mieli, eikä samanlainen kuin ohitusleikkauksessa korisevalla puoli-ruumiilla. Sen tulee näkyä silmistä, että on älyä ja että ns"leikkaa". Mutta esim Ismo ...näyttää siltä kuin olisi loputtomassa krapulassa tai juuri herännyt jostain puudutuksesta. Se Vartijahan yritti yhdessä vaiheessa vähän puhua sille Ismolle, mutta se ei osannut vastata tai sanoa mitään se vain oli ja möllötti kuin sulatejuustomälli olohuoneen nurkassa ja takertui kännykkäänsä tai johonkin paperi(luntti)lappuun kädessään.

"Onx tää päällä, ...hei?"  "juu ..nyt ei kyllä toimi sit yhtään! lähe vaan kotiis"  ..."i´m not fucking listening to that!"

^^ Tuossakin kuvassa Ismo näyttää miettivän seuraavaa kasaa lättyjä, mitä aikoo syödä: "..juu u, juu u!kyllä, juu u kyllä kyllä, ja nuopa minä syyyän.." Varastin kieltämättä idean tähän erään blogaajan (anglosfääristä) Stiiven Siigal luonnehdinnasta, mutta kun se niin hyvin istui Ismoon, niin mikä ettei !?!.

Ismon tulisi ehkä ennen keikkaansa vetää Guaranaa ja Kokista tai jotain Spiidiä tai jotain, jotta juttu luistaisi ja lähtis lentoon.

Mutta en minä Ismoa vihaa!!. Cuul daun.
Hauskahan se ei varsinaisesti ole, mutta...
..toisaalta ...
...kukapa Suomen koomikoista on !!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti