keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Hirvi poukkoilee puolelta-toiselle


Hienoa Hirvi!! liityit sitten menneisyyteen !. Braaa-faking-voo!.

Vittu tätäkin junttia saatana !. Kattokaa nyt miltä se jo näyttääkin! kuin kuolleista heränneeltä !. Mutta toisaalta olen kyllä ihan digannutkin Hirveä ja kuten olen sanonut ; on nykyään kaikenlaiset valkoiset moukat yms, suuresssa arvossa !. Ehkä tästä voi tulla meidän kultuuriimme sellainen ajatus ja sanonta mikä Angloille on se : "Miimikko on hirvittävä asia hukattavaksi" !. Mutta en anna tässä nimettömänä ja ilmaiseksi teille apinaiseni, .....mitään !. Ai eint givin juu shit !.
(Siis uutta sanontaa, vaikka keksinkin sen juuri).

Mutta  takaisin itse "asiaan". Miksi tuo puolue on ensinkään enää olemassa? ja vielä enemmän; miksi se on tuon niminen?!. Tuo on vähän kehnohko nimi, koska se on aikaan sidottu ja vieläpä menneisyyteen. Tosin tuo oli Suomelle hyvä vuosi kyllä! tuli Jytky ja Lätkämestaruus jne, ei voi valittaa sikäli.

Ja siellä totisesti vasta kirjavaa sakkia liekin !. Mutta tekivät heti-kättelyssä taas tuon klassisen nynnyn virheen, joka takaa heidän häviönsä ja painumisensa ...johonkin, pois. Nimittäin, he sattuivat "sanoutumaan irti Rasismista" !! taaaaas!. Minä sanoutuisin nimenomaa "sisälle Rasismiin" ja mahdollisimman äkkiä ja selkeästi ja uhmakkaasti !!. Ei pidä pakittaa, Vasemmisto yms kulttuuri-mädättäjät ja torakat, pitävät sitä heikkoutena ja avoimena kutsuna ottaa vielä useita, useita askeleita haluamaansa suuntaan, kun kerran "kukaan ei estä" !. Vasemmisto on tähänkin asti voittanut näillä pienillä "astinkivillä" sipsutellen, he vaativat jotain ja saavat sen ja sitten he vaativat vähän lisää, jne jne jne jne ad nauseaum, ad infiniittum !!. "Jos Pirulle antaa pikkusormen ; se vie koko käden!!".

Älkää irtisanoutuko mistään, älkääkä antako näiden mitättömien mini-sielujen sanella suuntia ja ehtoja ja puheenaiheita ja blääblääblää, vaan pistäkää vain oma-maailmanne pystyyn!. Ihmis-apinat äänestävät jaloillaan, ne seuraavat kyllä jos olet tarpeeksi houkutteleva. Ja jos olet Psykopaatti, he seuraavat varmemmin kuin oma varjosi.

Se johtuu siitä, että He ovat ihan uskomattoman tyhmää lajia, Gnuu-laumaa lähinnä. Eritoten nykyään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti