lauantai 26. lokakuuta 2013

Jartzan Ylläri !!Tangoava Homo, Jari Sillanpää -sai kokea pelonsekaisen kauhun hetkiä poistuessaan keikkapaikalta Turussa. Parkkipaikalla häntä odotti nimittäin Beelsebuub, joka tuli karhuamaan vastapalvelusta, hänen ja Jarin välisestä, kauan sitten tehdystä sopimuksesta. Tietojemme mukaan, käytiin suurinpiirtein seuraavanlainen keskustelu / neuvottelu...(tiedot puutteellisia)

Jari: "siis kääk!! ou mai gawd!!"

Beelsebuub: "thäts rait bitch!!. Palasin hakemaan saataviani!!"

Jari: "ai siis..."

Beelsebuub: "niin, ..muistathan kun silloin anelit minulta kykä Tangota ja minähän suostuin ja sanoin, että ilmestyn vaatimaan vastapalvelusta ennenpitkää!!..."

Jari: "...jooo..jootenkuten..juu.."
..."mitä siis haluat...?"

Beelsebuub: "haluan noin 500,-"(markkaa) ja heti!. Jos markka ei ole enää käytössä, niin sitten sitä valuuttaa mitä ikinä käytättekin tällehetkellä!! maksa hintti pois vaan!!."

Jari: "......"

Beelsebuub: "..jätin autosi ikkunaan sakkolapun! maksa se!!."
..."maksa se niin ollaan sujut!! (suurimmaksi osaksi)..."

Jari juoksi ilmeisesti tämän kuultuaan ja tästä järkytyttyään takaisin sisään "Lokomoon" ähisten ja pillittäen ja huitoen käsilaukullaan kaikki tielle osuneet (mm nimmarinpyytäjiä yms) sivuun.
(Kapteenin huom!: Jarihan on niin iso / lihava, että hyvin voisivat olla "Valaanpyytäjiäkin"!!)

Itse Beelsebuubi jäi siis tässätapauksessa tavallaan "rannalle ruikuttamaan" tai tarkemmin sanottuna ; parkkipaikalle ja lähinnä suhisemaan ja rätisemään ja sylkeä tihkumaan.(Kuten Ändi Mäkkoi konserteissaan!). Hän oli myös ihan hyvän tuulinen ja suostui hyvin pieneen ja lyhyeen haastatteluun.

KB (Kapteenin Blogi)  B(Beelsebuubi)

KB: "No no, mutta tervehdys mieheen!!"

B: "zau!".

KB: "No, ...mitenkäs se on vuosi kulunut itse Pirulla? allest klar?"

B: "paskaaks tässä!... töitä töitä"

KB: "juu u, juu u. Mitenkäs...aiotko jotenkin erityisesti muistaa ihmis ja apina-kuntaa tänä vuonna vielä? eli onko siis jotain erityistä tiedossa?"

B: "..Olen yllättynyt ettette ole jo huomanneet!..."

KB: "..huomanneet....?"

B: "Niin, lähetinhän minä teille jo Merja Kyllösen vitsaukseksi ja sen illmannin paskan!!. Eikös ne jo riitä!! saatana mulkku! ...ja hei!! mitä tällaisia kyselet saatana!!"

[ Haista saatana vittu!!] jatkoi buubi vielä, mutta sitä en nyt tohdi tähän kirjoittaa, se oli sen verran raakaa tekstiä!!.

KB : "..aivan, aivan. No mitenkäs..."

Tässä vaiheessa Beelsebuubille tuli kiire ja hän ryntäsi yht´äkkiä sekä pois luotani, että pulahti salaman nopeasti lähellä olevaan veteen ...Aurajokeen!.

Joten kysymykseni jäivät kesken ja vaivaamaan ..lähinnä itseäni, ihmettelinkin jo hieman mikä sai häneen niin vauhtia, mutta asia kirkastui kun katsoin taakseni ; sillä kas!! siinähän se seisoi, itse Astrid Thors!! ilmi-elävänä(valitettavasti) ja kambäkkiä suunnittelevan näköisenä!!. Voi hevon helvetin vittu Veljet!!.....nyt ei naurata... valmistautukaa !.

Jokatapauksessa ; Jari sai sakkonsa, Thors pääsi peloittelemaan ja ärsyttämään lärvällänsä ja Piru pääsi pulahtamaan pakoon !. Kaikenkaikkiaan surullinen päivä !!.
Meille kaikille!!.

Äläkä siellä keuli vaikka itselläsi oli muka "hyvä-päivä" !!. Ja vitut ollut!! ...liity vain tänne ihan alas asti, meihin Kurjiin.

Les Miserables.

itseasiassa ; Viva Les Miserables !! vivaaaaa !!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti