torstai 3. lokakuuta 2013

Sanni, Sanni, Sanni !

Näennäis-ihminen, Sanni, katso : Haamu.


Kuunneltuani näitä tämän uuden "Super-artistin" biisejä, joudun toteamaan, että kyllä se ihan yhtä paska sittenkin taitaa olla kuin ne kaikki muutkin Post-Modernistiset leuan-lenkottajat. Ihme vitun soopaa nämä, tämänkin tyttelintyyren sanoitukset saatana !!. "Mä hengitän" ...jaa, no joo se onkin hyvä se!!, hengittää täytyykin, muuten putoaa / pökrääntyy samantien. Se on ihan hyvä, jos hengittää, ei siinä mitään.
"..En muista omaa nimeänikään.." ...se on varmaan joku muistisairaus sitte, joku Altshaimeri tai jotain, kannattaa tsekata ihan lääkärissä. "Mä en taho mennä duuniin enää, snäppärit späppärit, däppärippädäppädaäädäasdklntsef...." no, ...joo ei monikaan kyllä tahdo itseasiassa, eli liity joukkoon !. Mutta jos joku ei orjana hääri, niin monikaan ei myöskään syö ! tai juuri muutakaan, eritoten täällä pohjoisessa, se on tämän maailman nurkan kiusaus ja kirous !. Hankala paikka.

"Jos mä oon oikee, miks kadulla mun läpi kävellään, iää iää iään.." onX joku kävelly sun läpi 0_O ?!?!? Kääk !. Faking hell ! ...empä tiiä, aika outo juttu, ...saatat olla ehkä joku Haamu tai jotain, e.o.s. Sä et ehkä oo oikee. : /

Ja minä, itse, en ole ikinä halunnut prinsessaksi enkä astronautiksi !. Ihan infoksi vaan. Teuvo Loiman haluaa prinsessaksi ja "Seppo Lehto" -AmmattiMoukaksi.

Sitten tämä Artistin Painajainen laulelee siitä kuinka hän tarttuu ihmisiä kädestä kii, Metrossa ja ihmettelee niiden vastausta tai sen puutetta !. Siis, .... Sanni! ; niin ei saa tehdä ! se on sekopäistä ja tungettelevaa!!!. Se on väärin ja hermostuttavaa ja outoa ja ahdistavaa ja ennenmuuta, tahditonta !. Neekerit ehkä tekee niin, koska eivät "tiedä sen paremmin", mutta valkean friidun ei pidä mennä lääppiin jengiä Metrossa, eikä kai oikein missään muuallakaan.

Eikä musiikissa tule jatkuvasti hymähdellä ja hymyillä ja naurahdella kuin joku skitsofreeninen narkkari, sellainen vaikuttaa lähinnä .....narkkarin tjms toimilta ja tarpeettomalta ja kevytkenkäiseltä !.

Muutenkin, aloin oikein toden teolla taas raivostua tähänkin vitun Veekeriin ja siihen, ettei nykyään enää tehdä, jumalauta-yhtään-mitään!!! mikä ei olisi tavalla tai toisella sidoksissa neekereihin ja niiden vitun apinoiden älykääpiömäiseen maailmaan !!. Perkele sentään !. Ja pitääkö nykyään ylipäätään, joka vitun likan ja leilan -päästä tekemään musaa ja levy ja parfyymi ja oma vaatemallisto !?!? .Entäs me miehet / pojat !?. Mitäs meille on luvassa tässä elämässä ?! huh ?1. Whazzup 4 us !?.
...niimpä....niimpä ...ei paljo mitään, ei tässä ämmien ja Poliisien luvatussa maassa / pers´reiässä !!!. Tyhjäpäistä ämmämäistä huohotusta täälä saa kyllä tuottaa, muodossa josko toisessakin, mutta auta armias jos ja kun joku miehys!! uskaltautuu avaamaan sanaisen arkkunsa tai muutoin itseään suht rehellisesti ilmaisemaan !!. Niin johan sitä porataan kun Dianan hautajaisissa !. "Bwyäääh, nyt se sano sitä ja nyt se sano tätä, ja tätätättä tatatatata tutututtu ititittitit bwähähähähää".

Kuten tästäkin Nartusta taas voidaan havaita ; ei naisilla ole ikinä mitään merkittävää ja hyvää ja kiinnostavaa sanottavaa !!. Huohotetaan ja hymistellään ja punastellaan ja katsellaan kameraan kuin joku vähä-älyinen ja keimaillaan ja "kiusataan kullia" jne jne. Jo riittää !! sanon ma!. jotain uutta ja jotain missä on makua kiitos !. Tässäkin tapauksessa on käyty kuvaamassa videota Englannissa kun ei täällä omassa läntissä ole (vielä) kunnon slummeja missä norkoilla, eikä muutoinkaan tarpeeksi khuulia urbaania mätää !. Tai muuten vaan ; eihän tämä mikään Englanti ole !.

Ja siitä, ...luojan kiitos !.

Ja jos tätä nyt sattuisi itse Sanni joskus lukemaan, niin ; en tarkoita tätä millään pirullisella pahalla vaan "rakentavana kritiikkinä" ja rehellisenä vitutuksen ilmaisuna yms!. Ja toisin kuin ne vitun määkivät Sopulit siellä YouTubessa, ei ! minä en sano näin koska olen kade !!. Nähkääs, kuulkaas, Gnuu-laumani ; ihmiset saattavat olla tykkäämättä jostain, muistakin syistä kuin vain siksi, että ovat kateellisia !. En minä esim lainkaan tykkäisi sairastaa esim ...spitaalia!!, muttei se johdu siitä, että "oon vaa kade, hei" !.
"Jätkä on vaa kade, ku mun raajat tippuu, mut sun ei!" sanoo Spitaali-Spede, "nii hei, ja ....niin ooksä vähän kade hei?! nön nönö nönööö" komppaa vieressä hänen uskollinen seuraajansa ..Roni.

Mutta toisaalta ; eiköhän se Tuubi ole aika täynnä Teinejä !?.

Tää onkin kai lähinnä tätä uusinta Teini-uutta. Samanlaista SuurenMaailmanNeekerien simulointia kuin kaikkia muukin, ja samanlaista ärsyttävää typeryyttä (tosin verattomasti parempaa!) kuin se saatanan vitun helvetin-perkeleen "Robin" !!. Sitä pitäis retuuttaa tukasta ja potkia suuhun !!. Ja brutaalisti ja äkkiä kans !.
(mieluiten kesken esityksen)

Saattaa olla, että olen hiljaksiin alkanut ymmärtää, ihan exäktli kuinka kamalaa vanhuus todella on!!. Ja katsella kaiken maailman nulikoita ilveilemässä ja leveilemässä, tuossa nokkani alla.
Ei mitään häpeää, ei mitään kunnioitusta!.

Jos tätä joku Wanhus lukee, niin haluaisinkin nyt pyytää kaikkien nykyisten ja tulevien sukupolvien, kaikkien nulkkien ja kloppien ja tytön-hupakoiden yms -puolesta anteeksi !. Joten, syvästi anteeksi !.
Mutta en nyt sentään matele tämän enempää, joten ; haistakaa myös se traditionaalinen Vittu !!. Ool of juu.

Riläx.


P.s Onko Suomessa, missään, jossain, jotain ; miestä jokaa pystyisi vielä nykyäänkin johonkin, kulttuurin / itsensä ilmaisun suhteen (siis minun lisäkseni) ?!. Wud ju pliis ständap !?. Who´s the real Batman !?. (A little hint ; it´s me!!).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti