torstai 10. lokakuuta 2013

Nuija & Tosinuija 2 ...2 !

Ja sitten jotain ihan muuta!!. Ja parempaa!. Nimittäin Nuija & Tosinuija 2:sen kuvauksista on tihkunut uusia fotoja !. Ja tässähän näitä on (näitä oli enemmänkin, mutta valkkasin vain parhaat päältä, kuten kunnat Pakolaisista).

Pierräänkö tässä Harryn syliin? vai väännetäänkö paskaa satulaan ?!. Ja nämä on ihan legitiimejä kyssäreitä tässä kontekstissa !.


"Jyrki Käteinen polkemassa töihin, vuonna 2031".







Samalla kun nämä näyttävät vähän homo-pornahtavilta (mahtavaa!!:), on jo nämä kuvat yksin parempia kuin moni moni, moderni komedia ja valavat ainakin "Kapitääniin" vain lisää uskoa tähän ´prokkikseen´ !. Olen alusta asti uskonut tähän leffaan ja uskon edelleen kuin siihen, että ....maa kantaa ja vesi on märkää !!.

Pelkästään jo tuo ajatus, ...kahdesta aikuisesta, isosta, keski-ikäisestä -miehestä ajelemassa  kaksin yhdellä pyörällä, joka ei edes ole Tandemi, nauratti kun tämän foto-kavalkaadin ensikertaa näin!!. Ja tuosta tämän rainan huumori tavallaan nousee jokatapauksessa, ja on yksi syy miksi tämä tulee tavalla tai toisella toimimaan, -siitä siis, että kaksi isoa miestä on viattoman aidosti niin ihastuttavan ...sanotaanko vaikka "simppeleitä" ja "mutkattomia" .

Mutta samalla on sanottava, hirvittävää kyllä, että kaikki näissä kuvissa nähdyt ..´piirteet´ taustalla häämöttäviä kuvausryhmän jäseniä lukuunottamatta, ovat karmivalla tavalla tuttuja ja hyvinkin mundaaneja ja jokapäiväisiä ja tuiki-tavallisia näkyjä täällä Suomessa. Ihan tuota fillaria myöden ! ja jos asiat luisuu vielä paljon alaspäin ja köyhtyminen ei pysähdy, näyttää kaikki kohta miltein tuolta !!. Ja ajelee "töihin" tai kapakkaan, juuri tuollaisella "tuntsalla". (Vaikka ajetaanhan sitä jo nyt!!).


Tuossa keskimmäisessä kuvassa Käteinen, ssiiiiis..Jim tarkoitin, näyttää aika tavalliselta vastaantulijalta täällä kotimaassa, juuri sellaiselta juntilta joka on täysin autuaan tietämätön kuinka juntilta tarkalleenottaen näyttää ja omistaa hyvin harvoja hampaitakaan enää ja nekin on lähinnä mustat ja Jimbo myös toljottaa ympärilleen kuten em Juntit, ihmetellen kaikkea kuin ...jokin uskomattoman junttimainen ...nuija !.
Tästä elokuvasta muuten näkee, aika karmaisevastikkin vielä, miksi Suomalaiset ei ihan heti istu esim New Yorkiin tjms, koska ...se mitä Lloyd ja Harry edustavat ; Suomalaiset aidosti ja oikeasti ovat sitä. Eli me olemme Suuren Maailman Sivistyneiden-Ihmisten silmissä kokolailla juuri tuollaisia !. Joten älkää ihmetelkö miksei suomalaista nähdä siellä tai täällä tai tuollakaan, tuolla Suuremmissa ympyröissä. Palkkaisitko itse jommankumman näistä "heeboista" ?!. Edes lapioimaan paskaa ?!.

Iroonista kyllä ; en usko että Suomlantilaisista olisi siltikään itsestään (ilman minua ainakaan!) tekemään omaa nuijaa-ja-tosinuijaansa !!!. Eikä takuulla ainakaan nykyään, kun pelkäävät kaikkea ja kaikkia ja kaikkien mielipiteitä ja tuomioita. Terroristit voittivat, kuten ovat aina voittaneet......
.................
......
.........
.....
....
...
..
.....ainakin joksikin aikaa !.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti