maanantai 7. lokakuuta 2013

Robinin pää



Nii in, se on todentotta hyvä kysymys ; miten se pysyy kasassa? tuo "Teinisensaatio" Robinin pää !?. Kysyimmekin asiaa häneltä itseltään, ja hän teki meille ystävällisesti aikatauluunsa pienen loven, masturboinnin peilin edessä ja faniensa päälle virtsaamisen väliin.

Kb (Kapteenin Blogi)  R (Robin)

Kb: Miten saat tuon valtavan, paskaa-täynnä-olevan pääsi, ...pysymään koossa ?!!?.

R: Oujee, mään, oujee, kato jouu helppoa se on!. Siis mä ensiks pistän ihan, näihin saumoihin siis (kaikkihan te siis jo tiedätte, että hänen päänsä on irrallinen ja kiinni taitavasti tikatuilla saumoilla) perus liimaa tai hartsia tai jotain sulaa ja sitten ihan vaa teippaaan, ...eli teippaan tosiaan vaan pään ..niinQ ympäri ja sit se vaa pysyy, emmätiiä....

Kp : Ai sii, ai sii, joo oukei. Mutta entäs se paska ?!, et mitenkäs se siis pysyy siellä sisällä? ettei se siis hölsky ja pursua ulos? kuin Tuksun perseestä hienoissa tanssiaisissa.

R: No siis joo, emmätiiä ...se on vaa siis sillai et ku, niinQ Anu Saagimillaki, et se vaan jotenkin...kovettuu ja asettuu tohon saumoihin eikä se sit mitenkään ees haittaa. Kyl se siellä pysyy.... vaik joskus kyllä se pursuaa uloskin ja sit me vaa ollaa niinQ et "jee jihaa, hahaha, kivaa" ja tuhritaan sitä naamaan ja räpätään ja heilutellaan käsiä ja poseerataan kalliiden autojen ees, ja mun Mustat Houmietkin tykkää siitä ja valelee sitä naamaansa ja syö ja palvoo sitä ...eli ei se ...niinQ oo mikäää juttu sillee...

Kb: Joo joo, O.k.

Eli näin!. Näin se pysyy ; Robinin pää kasassa !.
Simppeliä !.

Haastatteluni keskeytyi kun Robinin piti lähteä kellariin puristelemaan finnejä ja myöhemmin tumputtamaan Guccin-liikkeeseen, käsi-laukkuun.

Khuul.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti