keskiviikko 25. elokuuta 2021

Uutisruodintaa

 

HAh, HYVÄ. Siitähän saa edes joooootain tässä paskamaassa ITSE, päin omaa näköään. Saatanan Tyhmä Vitun Ämmä. Perkele.  Hahahaha. 

Vitun pällisilmäinen luunaamainen  toljottava tyhjäpäinen mulkutar.

Edelleen Wanhan Ajan ROSKA ja VALHE Lehdistön nynnyt VALEHTELIJAT  : MIKÄ VITTU ON RASISTI ?!?!?! Kuinka  ! Vitun ! Vaikeaa ! Voi  ! Olla ! Määritellä ! Tämä ! Vitun ! Käsite ! ?!?!?!?!

Rasisti  ? MIKÄ SE ON !!!! Ja MIKSI se olisi jotain tuohduttavaa ja huonoa ja pahaa ja kamalaa ja  tuomittavaa ja  ei kiitos, hyi yäk, ja non  grata  kuten laki ja kytät ?!

Ja kuka tai mikä  on  tackherTaker on  idiootti.  Siitä ei  tarvi  tietää sen enempää. Se on yksi  niitä loputtomia "höh? häh?" tuhauksia toistelevia  oikeistolaisia tolloja-hönöjä  joilla ei ole kenelläkään  mitään merkitystä tai  väliä.  Se on ns  "konservatiivi", siinä toinen Poliittinen Käsite™  jolla ei ole kertakaikkiaan M I T Ä Ä N todellista  tosielämän sisältöä tai merkitystä, joten you bectha, voitte olla  varmoja että se luiskahtaa joka keskinkertaisuuden kusisilta yhdentekeviltä vitun  imbesillin tietämättömyyden  muulin  huulilta tämän tästä, sarjatulena.   Ja kyllä ! Paljolti kuten "ilmastonmuutos" ja "Pariisin Sopimus" tjns puheenparsia ja aiheita ja lentäviä sanoja ja vokalisointeja. Sammakot kurnuttaa, tyhmät hölisee ja laukoo tuollaisia lehmän henkäyksiä  tyhjänpäiväisiä mitäänsanomattomia merkityksettömiä ärsyttäviä muotikäsitteitä. Kissa naukuu, siitä minä taas tykkään, se on ihastuttavaa. Mutta kai melko  sisällötöntä itsensä ilmaisua ja ulosantia.
Jär-vitun-kyttävää. MEGA ÄRSYTTÄVÄÄ ja loputtoman provosoivaa ja VÄÄRIN ! Jos joku on JulkiNatsi, saa  hän niskaansa koko  maailman JATKUVAN sarjatuli vihan ja inhon ja kauhun ja kammon ja pommituksen, kuten Dresden,  ja  ällistelevän ihmettelyn  että "MIKÄ sinua  oikein jumalauta VAIVAA?!?", mutta jos sen sijaan  oletkin KOMMUNISTI ...niin..hei.. ihan ok ja jeeshän SE on  ?!!.....
Ei  Kristus  vittu EI. Minä en näe enää mitään toivoa. Suksikaa kaikki vain vittuun / kuolkaa.


Mutta että aatelkaa  että  kommunisti  voi olla  ihan pokkana  !! Ämmä ^ TIEDETÄÄN KOMMUNISTIKSI JA SE SAA TOIMIA "politiikassa" !!!!!!!!! Se T I E D E T Ä Ä  Ä Ä  Ä Ä Ä Ä N KOMMUNISTIKSI !! JA, se saa  toimia  vallankäytössä muiden  yli. Se TIEDETÄÄN vihollis / satanisti operatiiviksi,  JA. Jii Aaaaa, JA !  Se saa jatkaa toimintaansa. Tämä  kaikki TIEDETÄÄN.

Tämä = suomi.
Koirat kiertelee tolppia ja haistelee niitä ja myös virtsailee niiden juurelle !  Ruoho on suurimmaksi osaksi VIHREÄÄ !! Read All About It !2 susirumaa primitiiviä. Tuo ^^  kiinan ötökkä on jo niin absurdin RUMA että on paitsi  groteskin naurettavan näköinen möttinaama,  niin se näyttää kuuluvan ehkä  enemmän hyönteis kuin ihmisapina -maailmaan.


Ja HEI ! KAPPAS VAIN !! Kiina EI päästä  ketään tsiigaan... WUHANIIN !! Junou ? Sinne mistä tämä VITUN "korona" tuli ! Ja sinne SAMAAN vitun paikkaan missä on  paitsi tuo ...kappas..sattumalta tuo  BIOASEIDEN LABRA josta tää ei  suinkaan  ole  peräisin... thahaha...älkää sitä  aatelko  tms... niin nin jossa ei suinkaan sijaitse myös kinkkien vinopäiden se halli täynnä  hakkereita. 1 niistä siis, mistä tehdään jatkuvia pc-puolen iskuja, kyberhyökkäilyjä miksikä näitä nyt sanotaankin. Mulkkuudeksi ja sabotaasiksi niitä VOISI mm kutsua.


Sattuu nyt vaan  oleen...W U H A Nissa.

Haista saatanan häikäilemätön sieluton hävytön pikkunilkki VITTU ja mätä paska äläkä siinä virnuile vitun aivoton ämmä  !!


Vittu mitä Saatanan Saastaa   JUMALAUTA !


VITTU että olisi kirveelle töitä  jukolauta. Saatana.  Ja hay, onko joku niin vitun TYHMÄ että tämä ^^  ja kaikki LOPUTTOMAT tällaiset  "uutiset" on jotain yllätyksiä  !?!?


Vittu jee,  hiphei; sinne menee kaikkien  kaikki hynät...mm...VASUREILLE !


Sapraais matöfakaa.Ai ? ...oi.... kappas  nyt kuule perkele..Mm..hha..hahaHAHahahahaaaaaa... eikö sen niiin pitänyt olla jokin Parannus™ vallan ?  Ja  pitää kyseinen  tauti  / ase LOITOLLA nimenomaan ?!

Ai miin..  vaikuttaa siltä  että te ETTE TIEDÄ taaskaan  mistään MITÄÄN. Sohitte vain tikulla pimeässä ja sitten jälkikäteen kaikki tiedetään ja ollaan ikäänkuin olisi tiedetty jo "tilanteen ollessa päällä".

Vitun mulkut saatana.


Pitäkää MYRKKYNNE. Ja viekää VITUN KAUAS mm minusta. Ja itsenne samalla.


Kiitti.
Ju dount fakin sei  !?  Mikä IHME lienee tommotteenkin syy kuulkaa ?!
Ai kauheeta.No  se se vast´on gauheeta !

MIKÄ VITTU ON "viharikos" ?!?! Ja MIKSI sen pitäisi kiinnostaa ketään ? Ja miksi VIHOLLISEN vastainen isku on jotenkin olevinaan jotenkin joku ongelmallinenkin juttu !?  Vitun petturin paskanäädät.

Idiootit.
Ohohooii !! Hei...hahah... kappas vain ! Ulkolaisilta Marjanpoimiljoiltako vallan löytynyt, kun etsitty, tuota tuollaista nykyään niin  muodikasta "Koronaa™".  Mikä vittu se sitten liekin, jos mikään.
Mutta että kandee tuoda maailman vastakkaiselta  pinnalta jotain pieniä primitiivisiä murjaanipeikkoja tänne keräämään marjat TÄÄLTÄ mettistä. Kun ei täällä o omaakaan  väkeä perkele. Mätänee pian marjat mettiin.
Nääs...  Ja täm ^ !! JaJUMALAUTA että vittu KEHTASIVAT !! TAAS yksi esimerkki vasemmiston  / kommunistien absoluuttisesta  häikäilemättömyydestä ja täydellisestä välinpitämättömästä tietämättömydestä ja typerille tyypillisistä omahyväisyydestä.

Kertakaikkisen vitun KUVOTTAVA juttu.

Mutta ei se yllätä. Enää siis ainkaan.


Nykyäänhän  niiden limanuljaskoiden ei tarvitse enää  peitellä MITÄÄN eikä peittele, vaan valtaavat paikkoja ihan pokkana kommunisteina ja  levittävät syöpäänsä kaikkialle ja kaikkialla. Koko ajan ja lepäämättä. Se on pahuuden luonne.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti