tiistai 10. elokuuta 2021

Tokion hevompaskakisat

 Olipahan jumalauta vittu perseestä ! Hah. Hahahahha..lol.


Katsoin tuota päättäjäis-vitun-hölmöilyäkin pieniä klippejä ja se oli jo kuvottavaa, joku vitun lesbohomotrans-läskipaskanynnykin siellä kiljui kuin pistetty sika, ja sialtahan se näyttikin, ja siinä kun alettiin pedata Pariisin, joka ennen  OLI  hieno kaupunki, kisoja nin  sanoivat selostajat että niiden on tarkoitus olla "tasa-arvoisimmat kisat" tähän mennessä. Eli ne saakin sitten jäädä katsomatta sitäkään vähään kuin mitä näitä selailin satunnaisesti.

Sitä paitsi joku muslimi todennäköisesti murhaa kaikki siellä ja räjäyttää koko vitun stadikan joten ei tule  mitään Pariisin  kisoja, tulee vain ruumiita. Taas. 

Kuten tulee niin kauan kun valkeat kusipäät käyttää toisenlaisten valkeiden kusipäiden nynnyä typerää tietämätöntä älykääpiöyttä hyväkseen. Ja mm ...maahantuo nekruja ja muslimeita.


Eniwei, aivan kamala päättäjäispelleily, täynnä rumia killisilmiä  japseja kailottamassa ja hölmöilemässä ja joku vitun vammaisen apinan näköinen, mitä ne kaikki on, "diizei" leikki siinä soittavansa niitä älppäreitä eli vain renasi sitä volyyminappia tai mikä se on mitä ne pellet aina siinä edestakaisin vispaa leikkiessään tekevänsä jotakin. Oikeasti ne ei tee MITÄÄN, ne kuuntelee samoin kuin yleisökin.

Ja paskat oli kisatkin, ihan jo siksi että ne pilasi... wanha demoni vihollinen eli kommunismi eli  kommunistit eli Saatanan lapset maan pinnalla. Eli tässä tapauksessa kiinan killisilmät vitun paskaraidat. Jotka tulisi viipymättä(!) pyyhkäistä planeetan pinnalta ja kasvoilta pois, ja heittää tuleen, mutta ei.. ei kun vittu nuoleskellaan niitä ja teetetään siellä yhä edelleen  KAIKKI, ja lähetetään paitsi kaikki keksintömme  ja tietotaitomme sinne mutta rahalastin kera  ! Ja annetaan perkele NIILLE, koronan laatija kusipäille, perkele TAAS(!!) .... olympialaiset !!

Hei... HAISTAKAA VITTU. Saatanan mädät paskasäkit.

A  B S U R D I A.


Mutta saittepahan kaiken muun lisäksi vedettyä pytystä alas mukaanne nyt myös olympialaiset. Viimeistään. 

Kenties jos Pariisi  on olemassa vielä parin vuoden päästä, esiintyy siellä avajaisissa se varmaankin olympia"komitean" mikä vittu se ikinä liekin, isä ja johtohahmo eli Soros Saatana, läskeilemässä lavalla. Esittelemässä juutalaista iljettävyyttään ja pahansuopuuttaan ja ällöttävää kuvottavuuttaan ja maksaiskän koko maailman ihaileville idiooteille imbesilleille Saara Sofia-Sudenaivoille ym. (Pahoittelen sudet).

Haistakaa vittu paska, vitun absoluuttiset vitun paskat.

Minä oikein toivon että joku muslimi todella pamauttaa koko vitun paska taivahan tuuliin. HAHahahaha, siitähän saatte saatanan Saatanat !  Ja samoin jos TODELLA(!) vittu ilkeätte antaa olympialaiset  kiinalle......ai  miin SE on  jo jos mikään, riman absoluuttinen alitus. Lähes vailla vertaa.

(Kuin suomalaisen korkeushyppääjän suoritus)

Vittu  muutakaa saatana sinne vitun kiinaan !


#POMMITTAKAA_Kiina!!

@FuckChina!

Ps. MIKSI  Olympialaisissa(kin) on neekereitä ?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti