sunnuntai 29. elokuuta 2021

Armeija vs Vapaus

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/e3611f09-6b67-4d5c-b9f9-504a071b981c


Ai ettäkö VALTION pakottajakusipäät EI kuunnelleet ?!?! 19 vee sälliä ? ...No jo nyt on perkele ja kappas vain ! Tsshh...hah.. Ei TIETENKÄÄN kuuntele !! Ne on mulkkuja, kusipäitä, paholaisen lapsia, Saatanasta, ultra tietämättömiä pikkusieluja kusipäitä, ne ei kuuntele kuten kyttä tai tuomari tjms mitään tai ketään niin kauan kun ANNAMME niiden mesota tuossa seassamme rangaistuksetta.

Se loppuu sitten kun se LOPETETAAN, ja minä olen mukana siinä NYT. HETI. Sana vain ja täältä tullaan.


Ja valtio hoi; ei OLE OLEMASSA MITÄÄN nimeltä "velvollisuus".

KUKAAN   EI  OLE   "asepalvelusvelvollinen" TAI "verovelvollinen" tjns, ja te TIEDÄTTE tämän kyllä. Mutta koska olette isästänne Saatanasta ja ilkeitä julmia sieluttomia pikkumaisia nirppanokkia kusipäitä määräilijöitä, te teette tekemäänne kiusaa SILTI.

Mutta me K A I K K I kyllä TIEDÄMME, KAIKKI. Ei KUKAAN ole niin tyhmä ettei OIKEASTI syvällä sisällään tietäisi.


Hei .... me TIEDÄMME.

Toistan EI OLE olemassa minkäänlaista "velvollisuutta" valtiota tms kohtaan, ei MINKÄÄNlaista eikä sitäkään. Te olette vain tässä vuosituhansien kuluessa oppineet ihmisten psykologisen ja emotionaalisen ym manipuloinnin melko hyvin ja tiedätte miten KÄSKYkieli eli siis ihan jo SANAVALINNAT toimii ja koska Poliisi niminen rikollisten seinähullujen kusipäiden rikollisjärjestö on täysin 100 % valmis sortamaan ja kiusaamaan ketä vain ja missä vain ja koska vain ja mitä naurettavimmasta ja pienimmästä syystä tahansa ja tiedätte että ne tekee JUST eikä melkein niinkuin TE sanotte, niin hei .... TEILLÄ on siinä KESKENÄNNE aika hyvä sellainen "juttu" meneillään.


Siinä missä minulla ei ole KETÄÄN, minä jauhan totuudesta YKSIN kuten Jeesus. Tosin se sai kyllä suuren kuulijakunnan lopulta, ja lempiblogaajani sanoi että SEN takia se (tämän maailman näkökulmasta) OIKEASTI murhattiin. Ja se ei ole kaukana totuudesta, sellainen karmii "vallanpitäjiä" eli Luciferin poppoota, jos joku meistä HYIVSTÄ saa SEURAAJIA. SE on pahalle paha juttu ja paikka.

Tämän takia pahuus tekee aivan kaikkensa ja tauotta ja jatkuvasti, 24/7/365, varmistaakseen että pysytte tyhminä tietämättöminä ja pelokkaina pikku luusereina ettekä laskeudu heitä VASTAAN ja ala seurata...  ai dount nou...jotakuta / jotakin / jotain paskankin väärtiä.


Mutta tämä ARMEIJAN TOIMINTA kuten kyttienkin, on saatava niin suomessa kuin kaikkialla muuallakin LOPPUMAAN lopullisesti ja sen ylläpitäjät KURIIN ja vankilaan. Ja minä tarkoitan joka sanaa.

TÄSSÄ on jotain missä minä ja vasurit saatamme olla yhtä mieltä. Kytät ja tuomarit ja ulosottajat ja muut kiusaajabyrokraatit LOISET komentelijat kuuluu ihan ITSE sinne "linnaan" ja se avain heitettäköön paskameren pohjaan ikiajoiksi. Aamen.Summa Summarum: EI OLE OLEMASSA velvollisuuksia. Ja minä TOTISESTI sanon tämän teille, ja minä TOTISESTI olen tie ja totuus ja elämä !

Tämä EI OLE mitään muuta kuin totuus.


Kiitti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti