torstai 12. elokuuta 2021

Kyttä paskassa

 :) hahahaaa ^ Vitun idiootti.


Oikein hyvä ! Siellä se nyt jäpittää, idiootti KYTTÄ, ITSE vankilassaan ! HAH   HAH   HAA !!


Ja  kappas !!  Sanoo notta "kohtuutonta ja nöyryyttävää" !!!  Ju-dount-fakin-sei  !!!?

Ettäkö se on kohtuutonta ja nöyryyttävää että ventovieraat AIKUISET(!!?)  ihmisapinat "vangitsee" sinut kuin siihen olisi jokin luontaissyntyinen oikeus ja tietämättä  sinun tarinaasi ALUSTA asti ja sen jokaista merkitsevää kohtaa ja käännettä, tulkiten sinua vain  jonain kvantifioitavana ja mekaanisena, jonain  minkä Valtio omistaa.  Ymmärtämättä oman tapauksesi "hienouksia"  ym. Ja ihan vain sinänsä.

Tottakai  tottakai se on kaikkea tuota; vangitseminen ym on suoraan SAATANASTA.


Mutta tätä ei uskota koska... koska se on suoraan Saatanasta, kuten olen sanonut. Ihmiset  ei HYVÄKSY totuutta ja asioiden todellista laitaa ja koska heille on valehdeltu että vankila ja kytät ja valtio on jotain HYVÄÄ ja ei suinkaa tule ainakaan ...m..mmmm.... Saatanasta, niin  ..no sellainen potaska niiden muutoin tyhjässä pääässä sitten  lilluu ja pyörii ja vittu ASENTEELLA !

Mutta eniwei, yksi kyttä pois kadulta, vaarantamasta ja häiriköimästä ja komentelemasta ja ahdistelemasta ja sakottamasta ja päällekäymästä ja hankaloittamasta ja kiusaamasta jne jne - katu on nyt tuon verran turvallisempi.Kiitti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti