sunnuntai 29. elokuuta 2021

Kakkaruakakohuravintolat

 iltalehtilinkki


Vittu Mitä Paskaa.Siis nuo paikat ja suomalainen / suomen "työelämä". 

HYVÄ että olette viiiiihdoin saaneet  tekin suunne auki, nyt vain lisää tulta munille !

Itsellänikin on ihan sen että sanoo saa, kokemusta tuon puolen työstä ja sekin todella VÄHÄ riitti melkein HETI ! Kyseisessä ..tai no olen ollut... mm.. kahdessako syöttölässä, mutta tuossa mikä on yksi tuon listan puljuista, ei ollut jumalauta edes siellä työntekijöiden huusissa SAIPPUAA saati sitten paperia käsien kuivaamista varten tai pyyhettä tms. Jumalauta vittu RUOKAPAIKASSA !!! Ja kyseisen paikan nilkkibossi, sellainen nuori ja mielestään kai maailman napa, niitä föönattuja nulkkeja jotka ajaa bemarilla salille ja välillä huutaan orjilleen, sellainen tyyppi. Niin nin se ei maksanut edes palkkaa, sanoi kuulemma vain ettei halua / kiinnosta jnts.


Tässä YKSI sellainen 100 % Pohjois-Korea Kiina akselin ongelma suomessa ja PIIRRE, pysyvä, suomalaisessa rodussa ja kansanluonteessa.

Suomalaiset ON täsmälleen tuollaisia pikkuluusereita kommunisteja ja VALTIO tekee KAIKKENSA ajaakseen asioita juuri tuohon pingottuneeseen suuntaan, JOTTA näin olisi ja kävisi. ÄLKÄÄ mitään muuta hetkeäkään luulko ja USKOKO. Uskokaa MINUA, minä olen totta ja totuus ja luotettavuus inkarnoituneena, valtio on minun VASTANAPANI.

Suomalaiset eniwei, ei ymmärrä kilin vittua mistään inhimillisestä, rahtikulttilaiset haluaa vain NÄYTTÄÄ HYVÄLTÄ / pätevältä, siinä on "Suomi" pähkinänkuoressa, pikkupaska joka pullistelee itseään isompien seassa ja pingottaa kaiken aivan äärimmilleen ja kiillottaa kilpeään ja julkikuvaansa mutta on sisältä silkkaa kärsimystä ja epätodellista ja tekopyhää kamalaa paskaa.

Tietämätöntä taitamatonta tyhmää paskalaumaa.


Taaskin, en näe miksei Ryssien voinut vain antaa ottaa tätä haltuunsa. Mikä ERO siinä olisi ? EHKÄ kieli mutta ryssät antoi suomalaisten aiemminkin vain junou.. olla, eli tehdä sitä mitä suomalaiset oikeasti vain haluaisikin. Voisitte varmasti puhua keskenään tätäkin kieltä vaikka olisitte osa tuota VALTAVAA tunkiota tuossa vieressä, eikä olisi ihan yhtä pingottunutta ja hermostunutta sätkimistä koko helvetin anti-elämä ja ei missään nimessä tyhmien vitun ämmien hiivaisten vaivaisten vitun vittujen komennossa matelevaa ja taantuvaa ! Ryssissä on sentään edes SE !

Saisitte ajaa vaikka panssarilla pitkin katuja ja autolla joka on niin säpäleinä ja rutussa että on kuin komediasta, jostain puristimesta ulos väkisin ajettu ja sille vain naurettaisiin, kytät ym, eikä siitä kävisi kimppuun JOKA Saatanan Virasto naurettavine tiukkapipoisine / perseisine imbesilleine vitun silakoineen, ja komentelisi sakkojen kera tekemään sitä ja tätä. Kukaan nilviäinen nirppanokka ei tulisi tiuskimaan ärtyneen tuohtuneena ja lähes hämmästyneen raivostuneena, kuten se idiootti Tuntemattomassa mikä karjuu että "pysähtykää! kyse on suomesa!.." se tyyppi. Vittu SUKSI SAATANA HELVETTIIN vitun älykääpiö kyrpä perkele !


Mutta siis niin. Pikaruokalat ....kamalia, suomessa ainakin. Ja "normaalit" ravintolat niin ylihintaisen liian kalliita että..käykö niissä joku ? MITEN ne jumalauta pysyy auki ?! Haista Kotipizza vittu ! Tuli tässä samalla mieleen.

MITEN te kehtaatte saatana pyytää pizzasta minimissäänkin 10 € ?!?!? MITÄ VITTUA teillä oikein pyörii Finnuiitit siinä kusisessa pienessä paskapäässänne !! Joku asiasta kai tietävä, kirjoitti iltsikan kommentteihin tässä joku aika sitten, että Italiassa ihan OIKEA pizza maksaa siitä riippuen oletko pohjois vai etelä osassa maata, joko 3 tai 5 €  !!! Jumalauta KOLME euroa !!! AITO ITALIALAINEN PIZZA ITALIASSA !!! Hahaa..wAU ! Siinä on finuiittilan ja oikea MAAN ja kulttuurin melko selkeä ja giganttinen ERO !!


Mutta jotten eksy aiheesta ja ala ärtymään yhtään TÄMÄN enempää, niin ...olin tuossa joitain aikoja sitten Hesessä itsekin taas, ja joku juopunut kännimuija siinä sanoi mm minulle että täällä on liian vähän henkilökuntaa, kun olin mielestään venttaillut siinä jo liiankin kauan, ja silloin viittasin mielessäin kintaalla tuolle ja aattelin että no joo no...eeeeehkä vähän, mutta se on joka paikassa tämä sama juttu... mutta NYT tarkemmin ajateltuna juoppo käy järkeen !! Sehän OLI kuin olikin OIKEASSA ! HAHahahaaaaaAaaah. Oijoi. KAIKKIALLA on liian vähän väkeä, kai se niin on ettei pihit finuiitit viittis MAKSAA RAHAA työn orjille. Samalla kun toisellapuolen KELA kyykyttää ja kiusaa ja alistaa sen kun iiiiikinä pystyy ja kykenee ja ehtii ja kerkee. Tällaista on asua tyhmän juntin primitiivisen apinanpaskakansan keskellä, kuten nekrukin tietäisi sanoa; MIKÄÄN ei TOIMI, ei OIKEASTI,  ja kertakaikkiaan MIKÄÄN ei, oikeasti, onnistu. Ja ole minkäään arvoista. KAIKKI ON PELKKÄÄ PINTAA.

Ihan kuten KOMMUNISTI paskamaissa AINA on.


Tämä ON Pohjois-Korea. HERÄTKÄÄ tähän jo.


Kiitti.
~ AHNEUS on Finnuiitit AINA pahe, pahasta ja EI-hyve. Siinä ei ole MITÄÄN hyvää tai tavoittelemisen arvoista. Ja te tiedätte tämän kyllä ja tiesitte kai joskus.

Ja se on ihan vitun vastenmielistä. Luciferin lieroutta. OKSETTAVAA ! Hyi jukolauta ja vittu YYÖÖÄÄK !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti