tiistai 3. elokuuta 2021

Läskiperse nekru

 https://www.youtube.com/watch?v=LBnji7S77Mo&ab_channel=SaltyCracker


Ei jumalauta.


Ei jukolauta.


Ei kilin vittu.


EI  !!


Ei voi olla totta, ei saatana. Valkoinen  Sivilisaatio ON kuollut. Se siitä, Länsi on mennyttä ja hävitty. Näin siinä sitten kävi kun Engelsmanni päätti viisaudessaan hylätä Saksan ja syleillä K O M M U N I S T I juutalaisia ja Ryssiä !! Tämä EI OLE monimutkainen mutta ultrakuvottava kaava.


Mutta tsiigatkaa tuosta miten ALAS viemärin  pohjalietteeseen on Läntinen VALKOINEN  sivilisaatio romahanut ja vajonnut. Minä KIROAN teidät  kaikki jotka olette sitä edesauttaneet Saatanan saastaiset  saastat. Haistakaa vittu. Vitun läskipäät paskat.


Vittu KU-VOT-TA-VAA. Läskiperseinen nekru-virtahepo mikä vittu lie, hölskyttämässä tuota  typerää alkeellista turpeaa valtavaa  läskiä kuvottaa typerää primitiiviapinan  PERKELEEN vitun  Afrikanpersettään kuin jokin vitun ...yksinkertainen  muinainen Jurakautinen perkeleen marakatti jossain 1800-luvun Anglojen Afrikassa kuvaamassa "paikallista eläimistöä" filmissä. Ja sitten ne perus  virnistelyt ja huitomiset ja irvistelyt kameralle.

Eläimetkin käyttäytyy viisaammin kameran läsnäollessa kuin neekerit.


Aatelkaa että nykyskidit KATSELEE tällaista. NYT täytyy minunkin  mankua tämä "ajatelkaa lapsia!" juttu. Totisesti, kun aattelee että ne altistuu jumalauta NEEKERILLE !! Ja sen  primitivismille nykyään jo pienestä pitäen niin ...hei; loppu ON alkanut.



Ei kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti