lauantai 7. elokuuta 2021

Komentelevat muukalaiset

Oletteko, tottakai olette mutta tuo nyt on vain tuollainen "retoorinen kysymys" tjn, niin nin miten nykyään lähes joka kerta kun joku vitun KUSIPÄÄ   VAATII(!!!)  meitä Valkoisia Miehiä luopumaan jostakin, vapaudesta ja sen sellaisesta, sen VAATIJA on lähes varmasti jonkinlainen ei-valkoinen.

Esim tuossa äsken laittamassani Elitismi Pähkinänkansissa "teoksessani" Paven videossa on se joku kiinalainen tai mikä lie aasialainen muija joka ihan pokkana VAATII että meille rokottamattomille eli täysjärkisille ja itsenäisille ja itsenäisesti tiedostaville ja ajatteleville ja täten myös ROHKEILLE jne on  "tehtävä VAIKEAKSI olla rokottamatta". Niin nin oletteko tämän kuvottavan ALISTAVAN-TUKAHDUTTAVAN-lannistavan ja alentavan ja sortavan "trendin" havainneet ?!?!?


Minä olen !!!  Minä näen tämän alivertaisten rotujen VAATELIAISUUDEN kaikkialla, ja hei ! IDIOOTIT !!? Hoi, monikultistit ja muut vitun älykääpiöt  vetelykset laiskat halveksittavat periaatteettomat petturirotanpaskat ; siihen kannattaa paitsi tottua, mutta lupaan että sitä satelee vain LISÄÄ  ja täysin loputtomasti ja jatkuvalla alatikiihtyvällä syötöllä. Saatte enää VAIN lisää ja lisää ja lisää ja lisää vaatimuksia alistua ja tukehtua ja nöyryyntyä ja taipua viiiiielä "vääääääähän" lisää.


Siitä kaikki kehittymätön ja alkeellinen primitiivimaailma koostuu, kusipäiden VAATIMUKSISTA totella heitä. Ihan kuten valtio kyttineen ja lakeineen ja ulosottajineen ja käräjätuomareineen ja vankiloineen jne, MIKÄÄN siitä ei EROA MITENKÄÄN tuosta alkeellisten apinaihmisten tiedostamattomasta psykoosinomaisesta supertyperyydestä.


Oppimatonta tietämätöntä sielutonta aivoton pimeyttä. Ja  SITÄ ajaa JOKAIKINEN joka neekeriä ja muslimia puolustaa ja MoniKulttuuria™ ym Satanistista saastaa ajaa jne.


TIETÄKÄÄ tämä, tietäkää epäilyksette ja hievahtamatta ja pelotta ja periksi antamatta.

Tämä on kuten minäkin, TOTUUS.Kiitti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti