torstai 26. elokuuta 2021

Samberg

 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/f0d7cebe-c5e7-4ae6-ba09-2b9f892c4628

Oi  älkää ny  vittu viittikö !! TAAS ja jälleen.

Jumalauta ensinnäkin Sami Hedberg EI OLE mikään vitun  KOOMIKKO  ! Vaan huomionhakuinen itseään täynnä oleva tyhmä lahjaton  vitun  läski /  läskipaska, Stadista. Ja toisekseen... näyttäisittekö  ihmisille sen minkä Seiska näytti  aikanaan ?  SEN puolen Samista ?! Sen missä se ottaa mittaa  vartijoista /  matsaa vaxien  kanssa / taistelee järkkäreitä vastaan,  ja retkottaa läskin mahansa kera jossain kusisessa Apollon tjn  nurkassa. Näytättekste sen ?

Ja sinulle  imbesilliäkin tyhmempi vitun  muulinmulkku kommenteissa joka sanoit  Samia  "alfaurooksi"... ai miin... toki sinä olet  liian  tyhmä ottaaksesi MITÄÄN infoa vastaan mutta sanon nyt kumminkin että Sami ei ole mikään helvetin "alfauros" - ehkä AlfaUrpo jos jokin.

Se on se sellainen  tyhmä ja laimean ärsyttävä pullea lihava lässykkä-läski jonka KAIKKI ja kissansa tuntee, joka  lapsena tulee johonkin kylänraitin risteyksiin fillarilla, ihan sattumalta, ajaan ympyrää  ja kierteleen ja kaarteleen ja jolla on  aina ISOSSA  vitun molopäässään joku tyhmä lippis ja jolla on vanhempiensa  rahojen takia  ja ansiosta aina jokin sen ajan ja hetken uusin  hilavitkutin  ja vehje joka nyt kaikilla vain kuuluu olla, kuten se vitun fidzetspinneri  tjms, tai ysärillä kuuchipallo  tjns. Ja joka lähtee  siitä sitten joko  omille teilleen, luultavasti kotiin syömään, tai sitten jollekin  kaverille/ yhelle jätkistä - pelaan tietsikkaa tai syömään tjns. Sami on SE mutta niljakkaisempi versio siitä, Ja siis aidosti harhainen. Sillä  kuten yleisönsäkin, se on aidosti täysin  vakuuttunut siitä että  on oikeasssa kun luulee olevansa oikeasti  ja aidosti hauska.


Se ei ole, se on todella tuohduttava ja ärsyttävä ja valtaisan rasittava. Keskinkertainen lahjaton vätys vitun punkero. Big Faking Diil ?!?!

Mutta Suomen kaltaisessa Pohjois-Koreassa tuollainen nimenomaan on se Virallisesti Sallittu Hauskuuttaja™ - koska on sama kuin Suuri Johtaja™ itse. Totisesti ainakin aivan yhtä SUURI. Ja ahne ja häikäilemätön.  Eikä omaa yhtä atomiakaan minkäänlaista havaittavissaolevaa koomikon lahjaa tai hauskuuttajan kykyä, joita mm minä pursuan (minä TIEDÄN mistä puhun!), mutta on sitäkin väsyttävämpi ja raivostuttavampi.

Suksisi vain jo vittuun.


Ja hei lehdistön juutalaiset hoi ! KETÄÄN ei KIINNOSTA onko se joskus vuonna yks-ja-kaks lääppinyt jotain Susannaa jossain saunalla tjns. Ei   edes minua. Ai zast dount giv a fak." Vaikka Sami torjui syytöksen tuoreeltaan, sanotaan se nyt vielä kertaalleen.

– En ole koskaan kohdellut naisia epäkorrektisti. Olen lapsesta saakka kasvanut naisten ympäröimänä, ja minut on kasvatettu kunnioittamaan naisia. Teen niin sekä yksityiselämässäni että kaikissa työyhteisöissä ja tuotannoissa, joissa olen mukana.

– Se, että minut liitettiin tällaisiin mielikuviin oli paitsi haitallista niin todella ahdistavaa.

Sami kertoo olevansa herkkä ihminen. Hedberg sanoo, että hänet on kasvatettu kunnioittamaan ihmisiä, eikä hän ole omien sanojensa mukaan ikinä käyttäytynyt sillä tavoin, millainen mielikuva kohusta saattoi syntyä.

– En ole edes ikinä vapaa-ajallani tehnyt minkäänlaisia asiattomuuksia. Epäasiallinen kielenkäyttö tai alapäävitsit eivät ole osa minua. Tällaiset jutut eivät vain kuulu käyttäytymismalliini. Ja jos joskus joku olisi tuonut esille epäasiallista käytöstä, olisin varmasti keskustellut asiasta saman tien ja oikaissut väärinymmärrykset. "


Jaaa.. theer-wi-gou, siinä on tuon plösön laimeudun YKSI syy. Hei idiootti: huumoriin ym KUULUU  "epäasiallinen" kielenkäyttö yms, hahahaAHAHahaaa.. sitä  on melko vaikea OLLA HAUSKA  ilmankaan moista. Ja jos et pysty kakaisemaan mitään paskankaan väärtiä  suustasi... hei,  sinä ET OLE koomikko !

Vitun idiootti.Kiitti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti