lauantai 7. elokuuta 2021

"Kiinailmiöstä"

Piti tämä sanoa jo heti tuoreeltaan silloin "kauan sitten"kun katsoin Tim Poolin podcastin jossa oli  se joku Trumpin  poppoon jäsen se joku lihavanaamainen  mies...joku ...?...Bannon ? Joku sellainen, eniwei. Se sanoi jotain niin kiinnostavaa ja pysäyttävää ja jotain joka  sai  MINUN tarkkaavaiset  ja TOTUUDELLE hyvin herkät korvani niinsanotusti  nousemaan pystyyn ja nosti veren kiehumista vielä vähän kiehuvammaksi....että se on PAKKO laittaa kaikkien tietoisuuteen. Ja "media" ei TAKUULLA(!!) tätä tekisi ikipäivänä.

Se sanoi ja katsokaa sen jakson tallenne itse  jos haluatte koko stoorin ja tarkemmin tämä jutun tietää, mutta pähkinänkuoressa, se sanoi että  Zooz Bush eli se vanhempi  vitun kusi-kenopää joka sai valitettavasti tikahtua vanhuuteensa kuoliaaksi, oli aikanaan joskus...oliko  se Viet Namin jälkeen,  niine "illuminaatti"kavereineen ja muine kusipäineen huomannut että kappas perkele, kommunismista EI OLEkaan minkäänlaista TODELISTA vastusta Amerikalle ja sen ylivertaiselle Armeijan Mahdille ja oli täten kehitelleet erään suunnitelman... nimittäin tehdä Kiinasta sen mikä se nyt ON(!) eli  "maailman tehtaan", ja johon siirtää TIETOISESTI ja tietentahtoen ja tahallaan ja suunnitelmallisesti kaikki valkoisen länsimaisen väen työt ja elämän ja vaurauden ja elinkeinon jne. Ja minä sain HETI mieleeni sen kuuluisan sitaatin tuolta kusipäältä eli George Wanhempi  Paskapäältä, minkä se sanoi muistaakseni haastattelussa vuonna 1994 niille joita aina niin vitusti kiinnostaa nämä "perustelut ja lähteet" ym nysväävien nilviäisten pikkumaiset sormenheiluttelusössötykset. Se siis sanoi kokolailla että "jos Kansa / ihmiset oikeasti tietäisivät mitä olemme tehneet, he jahtaisivat meitä pitkin katuja ja lynkkaisivat".


Minun tajuntaani tästä ^ syntyi HYVIN SELKEÄ ja aivan yhtä raivostuttava ja turhauttava  ja ärsyttävä jälki. Hyvin selkeä juonikuvio,  miten Pirun lapset on taas, TAAAAAS,  kerran onnistuneet  katalissa viheliäisissä alkeellisen pahoissa ja alhaisissa tavoitteissaan. Ja lähinnä VAIN koska te Muut vain "nukutte" ja "yritätte vain selvitä".


Ei teille ikinä tule mieleen että JUURI SE on se ONGELMA ?!!! Että sinä yrität VAIN "selvitä" ?!

Ei tämä ikinä käy tyhjässä kallossanne ?


Ja ei, en tiedä mikä "järki" tuossa ^^ suunnitelmassaan oli olevinaan. Kaiketi VAIN kiusa. Ja että  kiinasta saa täten sellaisen sorminuken Paholaishahmon jolla pelotella omat Alamaiset aina kuuliaisen hiljaisen tottelevaisiksi kuten nyt tällä Korona™ hössötyksellä mm...


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti