tiistai 17. elokuuta 2021

Fak Jyuu Turkish !!!

 Haistakaa VITUN Tyrkkilaiset perseenreiät  itsenne !!


VITTU !!


Jumalauta että ärsyttää saatana. Pilasivat koko PubG-Mobile iltamani vitun muulit saatana ! Lähes yksinomaan Turkkilaiset (!!) kaikista maailman apinoista. VITUN IDIOOTIT saatana.


Jukolauta että voi olla turhauttava peli saatana. Ensin  kerään hirveellä vaivalla kaikki mahdolliset khuulit  kamppeet ja parhaat mahdolliset  pelit ja vehkeet  ja sitten yritän  laskeutua  sillä  laskuvarjovekottimella navetan katolle ja...BänG !!  joku saatanan  "junior.." jotakin,  niminen Türkilainen kakkaläpi paskareikä ampuu yhdellä !! YHDELLÄ vitun kudilla kuoliaaksi. Tokihan se joku  sieltä  navetan vierestä kyllä ensin pehmitti minua, osumalla jollain konarilla kai muutaman kerran, mutta silti !  Ja se oli melko kaukana se turkin natiainen.

Ja sitten oli miten monta erää lie, ja KAIKISSA sama vitun laulu; kerään kaikki  sikasiistit  vermeet ja valmistaudun loppuympyrään innoissani hienoista äänenvaimennetuista vehkeistäni ja pumm,  joku vitun  niljake jostakin nurkasta  kajauttaa kuoliaaksi YHDELLÄ kudilla. TAASKIN !!

Se on  se VITUN AWM, se on pelin tehokkain tykäri, sniidukiväärien kungi.

Pubgeessä on tämä käsite "turkkilainen kämper" ja  sain tuta kuinka totta ja paikkansapitävä se onkaan, se ON ihan todellinen juttu !!

Ja turkkilaisia näytään ja kuulutaan(!) INHOAVAN phabzii-kommuunissa onneksi kyllä ihan riittämiin. Joka erän alussa kun ne  kaikki maailman ählämit kiljuu ja huohottaa ja  hengittää ja kuorsaa(!) ja pieree ja räkii ja paskoo ja kailottaa ja ähisee ja änkyttää sinne radioon, jos käy ilmi että joku on turkista, jonka kirjoitan nyt pienellä, niin nin tuossa nytkin joku muu ählämi laittoi jauhot suuhun  ja jankutti toistaen että "fak juu turkish! fak juu turkish! fak ju.." junou, tuota rataa, ja ASENTEELLA / tunteella !  Niitä IINNNHOTAAN !

Ja syystä  !!  Saatanan "kämpperit" perkele.


Vittu miten turhauttavaa paskaa saatana.


Muuten meni ihan hyvin, kiitos kysymästä, ja lensin niin kaunihisti sillä ihanalla  ihanalla lennokillakin notta HITTO ! Sillä gyrokopterilla tai mikä lie se hökötys on, vittu sillä on vaikea lentää mutta kun se toimii niin  ...ai vittu notta se muuten toimii !! 

Se on makoisaa liitelyä se, hahahaa, kaikkien niiden taistelevien tolvanoiden yli ja ohi, ääliöt. Hahaaaa.


Idiootit, ammuskelevat toisiaan siellä maan pinnalla ! Hahaa, kuin mitkäkin ..köyhät. Typerät perkeleet paskat. Maan matoset ja mad.....*hops!!* ...täytyy lisätä löpöä... ventta lite...

...


....sain tankattua ilmassa niin kerrassaan täydellisesti että jos sen olisin saanut nauhalle, sitä  pyöritettäisiin hamaan tulevaisuuteen kaikissa niissä "hailait" keloissa mitä olisi pubg-mobiilista. JumaLAUTA että meni muuten meinaan nätisti ! Tsiisus vittu.  Tulin kuin kierreportaita nätisti siististi pyörien alas samalla kun tankkasin, hyppäsin takaisin puikkoihin kuin ei mitään ja vedin siitä kopterin ylös kuin Haliwuudleffassa ! Jumalauta että oli muuten komeaa ! Eikä kukaan ammuskellut (vielä siinä vaiheessa) tms, vaan ...kaikki  meni odotettua paremmin. Toisin kuin jenkeillä Afganistanissa..  hahahahaaaaaaaaaa.


Lopussa toki taas se vitun sininen myrsky / alue pilasi koko homman...JA  joku turkkilainen / ählämi....AWM:nsä kanssa !! SAATANA. Helvetti sentään.


Mutta eniwei ja summa summarum.  Turkkilaisilta pitäisi kiistää  ja kieltää ja estää  pääsy Phabziihin, pilaamaan sitä kaikilta muilta. Jopa toisilta ählyiltä  ffs !!


Ja tiedän, tiedän.... se oli se PC-versiokin tässä nyt viikonko verran, sitä mitä sen pitäisi, ihan Choco Taconkin mielestä olla jo joka tapauksessa muutenkin, eli ilmainen.

Kokeilin sikäli kun tällä kyseisellä valmiushytin tabletilla saatoin ja niin kurjalla grafiikalla ettette uskoisi ja se pyöri vaivalloisesti jotenkuten. Sain jokaista kenttää kokeiltua ainakin erän ja Vikendissa jopa kaadon !! Sain tyylipuhtaan ja kaaaauniin tapon snaipperikiväärillä, jonkun ihan kunnon pelaajan, ei mikään botti. Enkä käsitä miten se ei nähnyt minua, mutta ...ei sitä näe. Kännykällä sentään saa tietää laukausten tulosuunnan minikartasta mutta PeeCeellä  on sokea kuin lepakko (joka ei oikeasti toki ole sokea).

Se on yhtä aitoa kuin hyytävää ja turhauttavaakin.

Hämmästyttävän khuuli peli  kyllä lopunkaiken.


P U B G !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti