lauantai 28. elokuuta 2021

Pidee

  "Tshshshs.... unohdin jo kuka olen ja miksi ja missä ja mitä nämä sanat tarkoittaa ja mitä tarkoittaa tarkoittaa !?... mutta siitä voitte olla varmoja että... no, joka tapauksessa... Ja kiitos karvaisille kiiltäville jaloilleni ja Jeesuksen lentokentälle.. ja koirat hyppivät seinillä muttei ole Afghaaniakaan .... lääkkeitä voi olla saada tai tehdä muttei ole hyväksytty... MINÄ olen muistaakseni Zou Pidee.. ja olen unohtanut tämän viestin ! Kiitos kaikille ! Kiitos."


AJATELKAA hetki miten absoluuttinen KUSIPÄÄ, miten H A L V E K S I T T A V A, vitun paskamälli pitää olla jotta ihan pokkana käyttäytyy kuten mm media , ja pitää tuota vitun aivotonta hölmöä-hönöä-supertolloa paskaa jotenkin ihan sopivana Amerikan presidentiksi. 

Se ei kirjaimellisesti sopisi edes talonmieheksi, sen järjen hivenet ei riitä siihenkään, ja silti sitä, dementoitunutta kusipään alkoholistin muumiota, tuetaan ja piiskataan kuin kuollutta hevosta ja ohjaillaan häikäilemättä kulisseista ja kaikki maailman ääliöt älykääpiöt ämmät vain hymistelevät ja hymyilevät mukavasti mukana. Vitun "mukiinmenevät" luuserit kusipäät ääliöt idiootit paskasäkit.


HAISTAKAA VITTU !!


Kuvitelkaa oleanne niin pikkumainen pienisieluinen pikkupaska-kakara, känkkäränkkä kiukuttelija, eli perus vasuri, että haluatte mieluummin vaikka tuon ^ absoluuttisen moukan superkusipään wanhan wanhan hönön pressax kunhan vain se Ilkee Trump saadaan siitä pois ! Ni !

Se oli ihan tyhmä ! Ja tuhma ! 

Se ei edes tehnyt mitä käsketään ! Vaan kehtas saatana, Amerikan bossina, käskeä itte !! TSshhh !

Aatelkaa sitten minkälaisia MEGAhäikäilemättömiä HYPERkusipäitä on ne Suo-olennot kuten tuokin ^ jotka tuon paikalleen asensivat, kuten vessan niinkuin joku aina kommenteissa tuubissa muistaa sanoa.

Siinä tuli HYVIN selväksi jo tyhmillekin toivotavasti, mistä "poliitikot" yms paskaväki OIKEASTI välittää. NE välittää VALLASTA, ja OMASTA rahastaan, lähinnä näistä kahdesta. Eikä tämä ole ikinä muuttunut tai muuttuva. Te voitte joko niellä totuuden karvaan kalkin tällaisenaan tai jatkaa tyhmänleikkimistä ja osallistua Paholaisen toimintaan, jolloin olette itse AIVAN YHTÄ SYYLLISIÄ kuin kaikkein pahimmatkaan.

KAIKKI "poliittinen" ja "laki" on PAHUUTTA, ja pahaa ja Saatanasta. Mutta koska olet tyhmä ja onnistuneesti ehdollistettu / "aivopesty", et tod.näk kykene enää sisäistämään tätä. Totutta. Eli en voi auttaa sinua.


Eniwei, on nyt kai mieli hyvä rääkyvasureilla kun ei ole Trumpia hauskoine ja vahvoine "twiitteineen", vaan tuo saatanan älykääpiö töllö pölvästi ja tölvästi ja muulinkusipää vitun rutikuiva typerä perkeleen aivoton paviaani, vitun tihrustava kuminaamainen yhdentekevä hönö haaska. Jota siis lehdistöksi kutsuttu Satanistinen muinaisjäänne "fanittaa" ihan kybällä, ja leikkii ikäänkuin eivät todistaisi jotain myötähävettävän ja karmivan väliltä.

Mutta hei, tullakseen lehdistön jäseneksi tai "journalistiksi" tai "uutistenlukijaksi" tai joksikin tuollaiseksi, täytyy olla täydellisen moraaliton kusipää jo valmiiksi, kuten kyttienkin ja lakeijoiden ja tuomarien ja muiden vitun byrokraattien persläpien, joten ei se yllätä, sellaisia psykopaatit vain ON. Ei ne välitä.

Vaikka tuo vitun yrjöttävä tollo SÖISI lapsia ...media vain hymähtelisi siitä uutiskevennyksenä ja moittisi sitten Trrumpia tai sen jotain "asianajajia" tjns.


Mutta että hei, onneksi olkoon vain Pideestä ! Amerikan Historian Huonoin Presidentti ! Ei pöllömpi saavutus taas teiltä ! Luuserivasemmisto. Eli maailman pohjasakan yrjörotat. Not bääd. Edes omilla standardeillanne. Nyt on Amyriikalla jukolauta syy HÄVETÄ !! Ja pa-la-jo !

Vittu mikä shitshou ! HAhaha, mikä HÄPÄISY tuo vitun vaappuva paskarantu onkaan !!! Ai Kristus ampukaa se jo tai heittäkää tuleen tai wanhainkotiin tai johonkin ! Mutta viekää tuo vitun sietämätön häpäisy ja häpeätahra ja kestoloinen ja ilkiö-idiootti muuli ja mulkku jo pois silmistäni !

Jaa ja hei, vielä lopuksi. Jos luulit O-Neekeripäälikön olevan Amerikan Lopullinen Tuho ja Turmio ja Kuolema jne niin ...ei ! Kyllä Pidee vetää vielä ihan yhtä vituiksi ja tuhoaa koko paikan ! Nuo kaksi yhdessä kuten Schawb ja Soros, ovat AntiKristus.

Saatana tässä ulottuvuuudessa !


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti