tiistai 3. elokuuta 2021

"Koronatoimet™"

 

Ensinnäkin:  on  JULKEAA kuten KAIKKI "poliittinen" ja valtaanliittyvä ja "lakiin" yms, ja vasemmistoon, AINA on, mutta että TUO ^^^ vitun tollo kehtaa sanella kenellekään muulle yhtään mitään. Vitun absoluuttinen kusipää  paskaläjä, vittu se ei tiedä edes MIKÄ ja  missä on, ja koska, saati sitten että sen "neuvoja" kannattaisi paviaaninkaan  seurata.


Ja toisekseen: MITÄ nämä vitun muuliseni on nämä teidän "koronatoimenne"  ?!? MITÄ te ihan tarkalleenottaen YRITÄTTE noin ninkun oikeasti aikaansaada ?!

Vittu jos se on  todellinen tila ja tauti tjns  niin  hei, älykääpiö, se ON JO meissä kaikissa. Koko  kansalla  on  se jo, ja te vitun täyskusipäät  sölkkäätte siellä kamerojen edessä, näyttääksenne lampaanaivoisten tukijoidenne silmissä hyviltä, jotain jostain vitun "koronastrategiasta" tjns  ...hahahaa.  Ai Kristus vittu te olette sitten ärsyttävän ja tympeän typeriä paskamänttejä läskipäitä.

Hei idiootti: SITÄ EI SAA ENÄÄ MILLÄÄN pois ja takaisin pulloon, sitä  ei voi ESTELLÄ. Te ETTE VOI aidata ilmassaleviävää haalean platkua bioasetta / tautia  millään. Jollei KAIKKI saa sellaista biohazard-labrapukua hengityskoneistoineen / happipulloineen päivineen jne jne ja ympäristöä desinfioida JATKUVASTI ja ILMAA puhdisteta. Jota minä olin ajatellut jo VUOSIA sitten, mutta sille olisi vain naurettu silloin, "pah!  puhdistella nyt ILMAA! hahaha vitun  idiootti!".. jne jne.


Mutta te huidotte tuulimyllyjä ja harhojanne vastaan. Ja valtiot käyttää sumeilematta kaiken TYPERYSTEN hädän hyväkseen saadakseen totaalisen kontrollin eli sen AINOAN OIKEAN TAVOITTEENSA runnottua läpi. Ja KAIKEN tämän mahdollistaa viimekädessä 2 asiaa: kytät ja teidän  imbesillien  tuki niille / niiden sietäminen.


Minä en siedä teistä kumpaakaan.


Kiitti.
Jaa ja PeeÄs: se SYY miksi iltasanomat ja lehdet ym luettelee ja -loi, joka vitun päivä niitä "tartunnansaaneita" ("suomessa____ uutta koronatartuntaa") jne, lienee saada sitä "narraatiotaan" eli  MANIPUOLOIDA eli VALEHDELLA,  ja teidät reagoimaan halutulla tavalla, eli ne RIKOLLISET EHDOLLISTAVAT teitä, siinä kaikki. Se on sellainen "poliitikko" / vapaamuurari juttu, et sä kuitenkaan vaan tajuu..

Ja  hei; niitä tartunnansaaneita löydetään tasan niin kauan kun niitä etsitään ja haeskellaan, sillä kuten sanoin, se basilli on meissä KAIKISSA. Sen kun vain teette YHDEN otsikon, YKSI päivä, "KAIKILLA  suomalaisilla koronatartunta!! Apua ja KÄÄÄÄK!!".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti