sunnuntai 15. elokuuta 2021

Suuresta "resetistä" vielä...

 ..en nyt muistanut tjn, laittaa tuohon pari kirjoitusta sitten tekemääni juttuun tätä sekaan joten sanon erikseen. Ja MIETTIKÄÄ tätä ihan OIKEASTI vaika tämä on MYÖS eräänlainen "vitsi" tjns.. muttei se näet o.


Tämä EI OLE minun vaan lempibloggailijani havainto  ja se julkaisi tämän jo kaaaauan sitten, vuosia sitten, ehkä n 2012 tjn. Ja siinä käsitteli sitä kuinka Ne™  on yrittäneet  kaikkensa saadakseen neekerin nousemaan valkoisen tasolle, ja MIKÄÄN ei ole toiminut. Joka ei siis yllättäisi ketään järjissäänolevaa tai paskankaan väärtiä jne, mutta ilmeisesti se on jästipäisille imbesilleille mahdoton yhtälö ymmärtää. Niin nin hän sanoi että koska  mikään ei ole  toiminut vaikka nekru päästettiin bussiin ja  sitten  bussin etuosaan ja sitten keskiosaan ja sitten sinne ja sitten tänne ja sitten ne saatanat omistaa jo ravintolankin tjms mutta mikään ei auta, nekru on aina vain..  nekru.

Joten kommarit  on keksineet nyt että kun kerran neekeriä ei saa hilattua millään  ilveellä ylöspäin, miksei tiputtaisi valkoista alaspäin ?  Täten Kaikki olisi Tasa-Arvoisia™ ja ilmeisesti  tyytyväisiä tjns ? Joten kommarit ym tihulaismulkut on olleet hyvin kiireisiä sabotoiden kaiken mahdollisen länsimaailmasta ja vieden valkoisten työt, lähettäen ne itään ja mihin vain kunhan saavat ne meiltä POIS. 

Ja jos nyt AJATTELETTE kaikkea(!) tätä  sabotaasia mitä  vasemmisto harrastaa ja tekee....ja sitten  ajattelette tätä Suurta Alkuunpalautusta... tämä naksahtaa TÄYDELLISESTI  yhteen. Siitä lie kyse. Se on Viimeinen Yritys™.

Se on se Neekerinrakastajien   Lopullinen Ratkaisu.Vaikkei teistä suomalaisista pölvästeistä ole ikinä mihinkään, niin sanon nyt kuitenkin turhaan täällä netissä yksikseni että:  tätä on VASTUSTETTAVA kaikin keinoin, kaikin kuviteltavissaolevin keinoin, ja se ei riitä vaan ne  Salaliittolaiset  /  Resetoijat on saatettava siitä itse vihdoinkin sinne "linnaan"  tai ammuttava tjns, mutta tämä KAIKEN on A-LET-TA-VA   MAKSAMAAN JOTAKIN  "vastapuolellle" !!Aamen.

Ps. Eli siis lyhyesti: ne yrittää tiputtaa valkoiset neekerin tasolle. (Mikä on  yhtä mahdotonta kuin nostaa neekeriä valkoisen  tasolle. Onneksi)

Ja tehdä valkoisista rutoköyhiä, jolloin olemme ainakin yhtä köyhiä kuin nekrut.Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti