sunnuntai 1. elokuuta 2021

KELA

 https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008158112.html


:(.. huoh... tästä kaikesta olisi niin paljon sanottavaa etten tiedä mistä alkaa, miten jatkaa ja mihin päättää. Enkä halua täällä Blogin puolella ruotiakaan kaikkea, mutta sanon heti alkuun että...no, sanon kaksikin asiaa, ensinnäkin on hyvä että  kommenteissa näytetään olevan tajuissaan ja KELAa inhotaan ja syystä, ja toinen juttu on että KELA tulisi purkaa. 

Musertaa, murskata, ja vaikkapa niiden ällöttävien rumien kuminaamaisten ämmien polvetkin. Voisivat  vaikka  itse sitten hakea jotakin... mm ...emmätiä.. jotain tukea tai jotain. HAhahahah.ahaha.h.ahaHAHAHAHaa.........aaaa aaah aijai, odotella jonkun tunkkaisen tyhmän keskinkertaisen vitun pulliaisen päättävän kohtalostaan !! Mikäpä sen parempi kuin joutua oman myrkkynsä uhriksi ?! Niinhän sen PITÄISI olla. Eikö ?

Ja sanon myös tuolle jolle moni onkin kyllä näemmä jo tämän saman vastannut, mutta kun kysyy että "onko KELA lain yläpuolella?" niin tottakai se on. KAIKKI se  on "lain yläpuolella" mikä on OSA VALTIOTA  kuten KELA, ja mikä PÄÄTTÄÄ itse  muiden kohtaloista !! Ne K A I K K I ovat de facto sen yllä.

Kuten aivan KAIKKI. 

Asia on näet oikeasti niin  että  se  mitä te toivottoman tyhmät kutsutte "laiksi", on VAIN ase meitä kaikkia EI-"lainsäätäjiä" vastaan, se paholaisesta juutalaisten ja roomalaisten ja muiden kusipäiden ja ihan perus byrokraattien kautta niskaamme langetettu KIROUS. Eikä se ole mitään muuta. Mutta kuitenkin, se on sellainen myrkky jonka sinä ITSE otat kantaaksesi kun pahantekijä ("poliitikko" yms) vain pyytää sinua niin tekemän. Tätä voisi jo pitää Maagisena Suostutteluna / Vaikuttamisena, mutta ...mjääh.. te olette vain herkkäuskoisen naiiveja tolloja typeriä tyhmiä typeryksiä tiukkapipoja ilkeitä idiootteja kusipäitä. Ja pikkumaisia pikkusieluisia vitun paskapäitä, siinä kaikki. Ja maailmankuvanne on kuin keharin  skidin maailmankuva. Tämä Blogi on mm sen MUSERTAMISTA varten olemassa, eli siis SINUN musertamistasi, sillä sinä KOOSTUT lähes 100 % valheista.

Mutta eniwei, jotten eksy aiheesta yhtään sen kauemmas, yirtän haukkua omalta osaltani tuon VITUN (häikäilemättömän) Kommunismin Paskapesäkkeen eli KELAn.

Kuten olen sanonut usein, olen itse ollut "kelan asiakas" ihan  tarpeeksi kauan eläissäni jotta TIEDÄN mistä puhun, eli olen saanut asumis ja työttömyys ja sossu tukiaisia yms, ja tiedän mitä ääliömäistä idioottia kusipäistä alentavaa ja halventavaa ja kusista rääkkiä se on, ja se on sitä TAHALLAAN. Se on byrokraattien KOSTO siitä että ovat ...vain "byrokraatteja". Ne INHOAA sinua, ei ne sinua halua auttaa ja miksi vitussa haluaisivat ?! Ei ne OLE mitään Hyviä Ihmisiä™ , vaan  TODELLA todella inhottavia kurjia kusipäisiä pikkumaisia sieluttomia-tunteettomia paskiaisia jotka haluavat "potkia alaspäin" ja purkaa oman kurjan kamaluutensa SINUUN. Kuten on KAIKEN kanssa mikä "valtiosta" tulee. Se on VAIN paskaa niskaamme, ei mitään muuta. Ja se on sitä TAHALLAAN, vitun absoluuttisen  ymmärtämätön  siläaivoinen oikeistolainen ultratollo, jos tätä sellainen  lukee.

KELA koostuu kusipäistä, voisin vain todeta ja siinä olisi  koko totuus ja lyhyesti. Ja kuten suomlannissa AINA on, ei "viranomainen" ITSE ole minkäänlaisessa "vastuussa" ellei kyse ole jostakin oudosta poikkeustapauksesta ja joka nousee MEDIAN OTSIKOIHIN ja täten  vaatii edes väääääähän jotain laahustamista muka ja näennäisesti jostakin johonkin ja evän hetkauttamista ja sen sellaista.

Ja tuo pistää jukolauta vihaksi joka vitun kerta kun luen tuon kuinka EU:kin ja kuka lie muu, on huomauttanut SUOMEA jo luoja ties kuuuuuiinka useasti liian ALHAISESTA sosiaaliturvasta ja tuon koko järjestelmän epäinhimillisyydestä ja kurjuudesta ja kamaluudesta jne, mutta MITÄÄN, kilin vittuakaan, ei sillekään HALUTA tehdä. Nakellaan vain niskoja ja leikitään tyhmää ja Kansalle nälvitään jotakin. Rahat lennätetään äkkiä Brysseliin tai omaan kassakaappiin tai Afrikan viidakkoon tjns, mutta ei IKINÄ omalle "Kansalle". "Menkööt töihin tai nääntykööt". Joka on Kommunistien Kultainen Sääntö, kuten olen  sanonut moooonta kertaa. Se on kiinankin jokin motto tjns. KOROSTAISIN että siis se on KOMMUNISTIEN juttu !! Niiden joiden aina sanotaan niiiiiiin vitusti  "välittävän" ja muuta paskaa..hAHahahh.. Ne on ihmishistorian PAHIMMAT PEDOT tai BAKTEERIT  ja kehtaavat, juuri siksi, aukoa muille päätään hyvyydestä ja ihmisyydestä ja vapaudesta ja vittu mistä lie muustakin vielä. Häikäilemättömyys, se on pahuuden yksi Juttu.

*****


Mutta siis niin, en ymmärrä MIKSI te  luulette ja oletatte(!) että KELA    ei  olisi  "lain yläpuolella". En todella ymmärrä. Mutta teidän tyhmyytenne onkin niin kertakaikkista, niin läpitunkematonta, niin äimistyttävää ja niin perustavanlaatuisen syvän tunkkaista ja syvällä mysteerisessä tyhmyyden pimeydessä että ei se ihmekkään kyllä o.


Hei, ei  KELA mielellään kenellekkään mitään maksa !! Tämä EI OLE  mikään vitun valkoinen Sivistysvaltio™  vaan kurjien köyhien rumien Finnuiittirumilus-mulkvistien  metsä.  Täällä ei "heikkoja" ja heikkoutta ja almuja ja myötätuntoa yms, sääliä jne, kattella ! Vain Menestymistä™  kiitos ja Tottelua jne. 

Sielua  täällä ei ole. SIKSI tästä tulee osa Lähi-Itää ja Afrikkaa ja muuta sameaa alkeellista paskaa, ja tulkoonkin minun puolestani, ehkä siitä OPITTE ? Ehkä ette.

Luultavasti ette.

"Kapteeni...minulla olis kysymys.... niin nin misei KELA pelkää esim kyttiä ? Niin nin ..että niin... nin  ....että nin kytät hakisi ne sieltä niska-perse-otteella niinkuin ne tekisi Yksittäisen Kansalaisen™ tapauksessa?"

Ahaa. Ihan hyvä kysymys mutta naiivi. Se johtuu nääs siitä, yksinkertaisesti siitä, että KELAlaisia on ENEMMÄN kuin SINUA. Sinua on yksi, KELAa on enemmän, niitä on monta. Niitä on monta, monta on niitä, niitä on paljon, sinua ei ole paljon, kyttä käy heikomman ja puolustuskyvyttömimmän / tunteellisimman / alistuvimman jne jne jne kimppuun. EI sen mikä puolustautuu ja eritoten onnistuneesti ja aggressiivisesti.  Tämä on hyvin yksinkertaista. ÄÄRIMMÄISEN yksinkertaista. Tämä ei ole mikään vitun mysteeri. Tämä on yksinkertaista. Tämän takia Rikolliset™ ja sekalaiset "lainulkopuoliset / suojattomat" (mitä ikinä vittua tuokin on tarkoittavinaan!!) tyypit tuppaa kerääntymään kuten  esim Helvetin Enkelit, omiksi ISOIKSI ARMEIJOIKSEEN. Se on sangen yksinkertaista tämä.

Mutta että olette jukolauta kyllä mulkvistien mulkvisteja vitun KELAn paskapäät.  Kumpa elämä murjoisi teidät katuojaan, ehkä ne tyhmät rumat tihruiset kuminaaman paskapään tihrusilmänne alkaisi avautua ehkä edes hiiiieeeman. Ja samaa toivon kaikille / kaikelle / koko "Oikeistolle" ! Niille Hjallistyyppisille tsihisijöille ja shösshöttäjille jne jotka ei ymmärrä kun rahaa ja puhu kuin rahasta ja "taloudesta" jne. Hahahahaaa, vitun idiootit. Eniwei. KELa on menneisyyttä ja tulisi purkaa.

Yksi tapa organisoida Köyhäinapu yms olisi vain tehdä se JOKO  a) Kirkon kautta jotenkin, tai b) järjestää sille Ihan. Iki. Oma. Järjestelmänsä. Johon ei YHTÄKÄÄN vitun "virkailijaa /  byrokraattia" vaan asiat tehdään ETUKÄTEEN niin SELVIKSI ja yksinkertaisiksi kuin mahdollista ja jos jotain tulee... kysykää vaikka MINULTA, ja sieltä vain kirjaimellisesti "jaellaan  rahaa". Byrokraatit ITSE näet syövät VALTAOSAN tuosta RAHASTA /  kuormasta, ja NE ITSE tulee poistaa kuten kytätkin, kuvasta kokonaan. Ja minä ounastelen teidän KAIKKIEN kyllä tietävän ja ymmärtävänkin tämän mutta käytäntö vain haraa taas vastaan.

Minä voisin ehkä osallistua  uuden jonkinlaisen almujärjestelmän suunnitteluun jos sellaiseen on tarve. Sana vain EI-Kapteenit.


Ja sellainen viesti Finnuiiteille, kun se ei ole teissä luonnostaan, kuten se ei ole ikinä primitiivikansoissa. Eli JOS sinä haet esim jotain "etuutta" tai mitä lie korvausta tai luoja paratkoon TUKEA, ja sinule sanotaan vain tylysti "EI! / HYLÄTTY!" niin nin miten sinä ihan exäktli luulisit sen psykoemotionaalisesti vaikuttavan ?!?!?!?

MITEN luulisit kyseisen ihmisen näkevän ja kokevan kyseisen "Yhteiskunnan" ?! NE Muut siinä ympärillä ?! Miten tämä mielestäsi Rakentaa Yhteista Tulevaisuutta™ tai jotain muuta tuollaista typerää keskinkertaista pinnallista kusipäistä klisheistä vitun paskaa mitä aina ihan pokkana sölkötätte saatanan alkeelliset kusipäät. Mutta niin nin MITÄ luulisit tuollaisten "päätösten" herättävän ?!

Onko se a) kannustavaa ?  Vai ehkä b) vitun nöyryyttävää ja alistavaa ja ei-ymmärtäväistä ja töksähtävää ja törkeää ja pikkumaista ja pikkusieluista ja vaateliasta vittupäisyyttä ja turhauttavaa ja pettymys ja masentavaa ja ärsyttävää ja raivostuttavaa ja kusipäistä ja tuomiomielistä jne jne ad NAUSEAM !!!???


WhazaThink ?


Se melko varmasti  / yleensä juurikin Ne Muut, siinä ympärillä, ja /tai se niinsanottu "Yhteiskunta" jonka TAKIA se joku niitä vitun almuja joutuu ylipäätään alunalkaenkaan hakemaan ja anomaan.

Ja vaikkei olisikaan niin mitä vittua silläkin on merkitystä ja väliä ?! Kuten sanoin, katsokaa juutuubissa sitä Mister Biistiä (Mr.Beast) SE osaa käyttää rahaa kuten rahaa tässä inkarnaatiossa / elämässä / maailmassa KUULUISIKIN käyttää, siitä minä diggaan suuresti. Ja kuten näette, sekään EI OLE ja asu katuojassa vaikka ANTAA ja JAKELEE muille loputtomia miljoonia päivät pitkät.

Suomen "Yhteiskunta" ei siis lyhyestisanottuna näy vieläkään ymmärtävän tai hyväksyvän, kuin känkkäränkkä lapsi, sitä yksinkertaista oppituntia että "jos haluu saada on pakko antaa". TÄMÄ !! Tämä EI vain uppoa Finnuiitin jurakautisen jurrisen typerän vitun Perkeleen juntin vastenmieliseen rumaan daijuun. Ei sitten millään.

Suomalaiselta junttirodulta puuttuu lähes TÄYSIN: reiluus - ymmärtäväisyys - myötätunto - vapauden kaipuu ja avokätisyys. Kaikki se mistä MINÄ koostun ! Ja minä haluan repiä teidät kappaleiksi !


Aamen.
P.s  en ole lainkaan yllättynyt jos tuo kommenteissamainittu "puolejäsenyys" juttu on noin. Juuri noin typerä ja umpikusi / luu -päinen kansa on suomlantilaiset finnuiitit särjensyöjät peräseinäjoen juntit. HAISTAKAA VITTU !P.s 2  Neekerit ja murjaanit ja ählämit ja mustaloiset ym saa TAKUULLA silti hynänsä. Ja asuntonsa ja mitä lie.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti