keskiviikko 25. elokuuta 2021

Kysymys

 Miksei teitä haittaa tai miksette ymmärrä sitä  että olette holhottuja ?!


Vammaisilla  ja kehareilla ja  alkoholisteilla ym on  holhoaja, ja niillä joiden "elämänhallinta" on jo kadonnut. Miksi SINULLA on  holhoaja ? Eli Mariinin Sanna ym,  eli  "poliitikot" ?! MIKSI  ?!?!


Miksi tuo jutusteleva luokka on olemassa ? Miksei sitä brutaalisti ja määrätietoisesti HÄVITETÄ kuten PITÄISI  ?! Kuten  kytätkin pitäisi.

Miksi ?!


MIKSI puollat omaa vihollistasi ja sortajaasi ja Saatanan lapsia ?! Paitsi  "koska olet  tyhmä",  mutta  onko siihen jokin  muukin  syy  ?!MIKSI  otatte KAIKEN  vain  vastaan, "koronarajoituksia" myöden, mitä iiiiikinä Valtio suoltaakin ja PÄÄTTÄÄ ja tekee ?!? Ikäänkuin se olisi   ihan ok ja normaalia että on olemassa joku kusipäiden  mutta rikkaiden ja jotenkin kai  "vaikutusvaltaisten"  ryhmittymä /  luokka tjns, joka saa vain  PÄÄTTÄÄ meidän KAIKKKIEN  muiden  yli ja puolesta koko elämän KAIKEN sisällön ja ilmoittaa sen sitten vain ihan sellaisena ilmoitusluontoisena asiana, että "hei... nyt tehdään näin, ja  nyt näin ja tästä asiasta ei sitten ______ja " blääblääblää.  MIKSI  tämä käy teille  ?!?!Vitun idiootit !


Te ette ole paskankaan väärtejä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti