torstai 19. elokuuta 2021

Amerikka vs Afghanistan osa.1

 AMERIKKA VETÄYTYY AFGHANISTANISTA !!
Än huu givs a fak ?!  Ketä kiinnostaa ja mitä vitun väliä ?


Siellä ne vitun  kilipäät ja vatipäät ja nyt  TAAS Talipäät vitun idiootit vinkuintiaanit kiitää  keskenäään pitkin aavikkoa,  nussien toisiaan ja kameleita ja koiria ja vuohia ja murhaillen ja tappaen kaiken tiellään ja tieltään, eli ei mitään uutta Afghanistanissa

NE on  ihan yhtä alkeellinen paskarotu kuin neekerikin, ja aivan yhtä kyvyttömiä  (ja haluttomia) minkäänlaiseen kasvuun  tai etenemiseen ja kehitykseen yms. Joten  antaa olla. Riehukoon siellä keskenään. Amerikalla ei pitäisi olla mitään erityistä asiaa siellä hengailla muutenkaan joten mikäs tässä.

*

Siellä ne likaiset vitun villit pomppi ja hekotti ja hihkui uutisvideoissa pitkin lentokenttääkin ja hyppeli koneen eteen taakse ja alle ja päälle ja änki sisälle ja silpoutui siinä prosessissa tai pääsivät kälättämään kamalaan ääneen sinne matkustamoon jota ei yksikään ihminen voi enää käyttää niiden paskaraitojen jäljiltä. Ja jumalauta siinä oli lakanaLassea pilvin pimein niissä videoissa, minä olen vain pari videota nähnyt toki mutta olipahan sakkia ! Saatana.

Joten... juur näin, tännekin niitä tarttis ÄKKIÄ änkeä ja saada ja sijoitella ilmeisesti, joidenkin ..Ohivittupäiden ym kusipäiden mielestä. Ei riitä tuhannetkaan nuoret ähläm-äijät,  vaan  täytys saada AINAKIN pari miltsii (miljoonaa) jotta Suomikin  olisi jokin...mikä ikinä  esim Ohivittupää haluaisikaan sen sitten olevan.

Mutta se minkä te kaikki jo olette lukeneet ja kirjoittaneet ja huomanneet ja ajatelleet itsekin; ne sieltä pois änkevät nuoret  sällit  ja miehet ja kaikenlaiset äijät..änkee sieltä pois. Eli sen sijaan että taistelisivat edes ITTENSÄ puolesta... ne vain junou, vetäytyy naaaaattiin Länsimaailman hyvistollojen totaalisesta pölvästistä ...tyhmyydestä.

Ja eittämättä räjähtävät jonkin kotvan kuluttua taas jossain keikalla tai futismatsissa tjns. Ja eiköhän joku jossain päin Savoa tai Suomea saa taas ison veittenkin selkäänsä kera Rauhanjulistuksen™. (Sen mitä ne aina huutaa julistaessaan uskonsa rauhallisuutta...)


Kiitti muuten siitä jo etukäteen ! Kiitti !!


Ja Pideen megahölmöhän meni ittensä TAAS munaamaan aivan ihailtavan TYÄDELLISESTI kun julisti  uhmakkaana vitun absoluuttinen kusipää paskapää sileäaivoinen tunkkaisen tyhmä ylimielinen honottava tyhmä vitun loisiva marakatti että "ette TAKUULLA ainakaan tule näkemään väkeä evakuoitavan helikopterilla suurlähetystön katolta kuten Viet Namissa.."  ja oliko se seuraavana päivänä kun saimme nähdä... väkeä evakuoitavan helikopterilla suurlähetystön katolta kuten Viet Namissa. 

Hahaaaa..


Ristus notta on Amerikka tippunut ja ohi !  Ja Talipäät palaa omaan iänikuiseen ameeban elämäänsä ja uomaansa ja länsimaiden sisäiset viholliset alias "vasemmisto" (JA myös "oikeisto") jatkaa räyhähenkistä riehakasta riehuntaansa ja kostoaan omasta kurjuudestaan ja kusipäisyydestään ja lahjattomuudestaan.

Valtakunnassa kaikki Hyvin™.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti